Never ever ;)

Okej jag åkte till närakuten som många sa åt mig att göra, och jag hade en känsla att de skulle vara heeelt i onödan. Och gissa om jag hade rätt?! Jag kom dit vid 13.40 och jag lämnade stället vid 16.00 :O Där försvann heeela dagen "/. Jag va hemma igen vid typ 17. Men men tur att de inte va ngt fel med handen da :P.

Sen har jag inte gjort så mkt ikväll joo jag har haft as mysigt och kollat på film (a) jag tittade på Casino Royal. Den va faktiskt ganska bra, lite seg ibland men annars va den bra :D. Men varför kan 007 ALDRIG få tjejen i slutet för :O?? Fattar inte ^^.

Sen kollade jag på Let's Dance haha asså Tony är juh bara fööör rolig :P. De va lite halv seegt att kolla på men de va roligt till och från ^^.

Sen har jag en sak att visa er mina sötisar. En vän till mig är med i denna film och jag loooovar att hon kommer vilja DÖDA MIG sen när hon ser va jag har gjort men de är väl smällen man får ta :D  Njut :D<3


Vill att alla ska få se en as gullig video^^ den är bara fööör gullig ^^
 
Kolla in killen såå gaaalet DUKTIG asså!!
 

Imorrn är de jobbet som gäller. Sen måste jag verkligen plugga lite (a) men de kanske saknas en aning diciplin i mig när vi kommer till den fronten men jag kan juh altid försöka och se hur lååångt de håller i sig ^^.

Ska ta och packa och fixa lite inför imorron. Ha en underbar kväll alla :D

Always and forever
//MK♥

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0