Bästa vän och en eftermiddag på stan

Träffade jossan idag!! Skit kul att se henne igen. Har verkligen saknat henne så sjukt mkt!! Vi träffades vid medis för att käka lunch på Pizza Hut. Vi skulle reda ut allt men vi insåg att de va så onödiga saker som jag hade reagerat på så de fanns inte så mycket att reda ut. Efter att vi käkat så drog vi till Hötorget och gick runt i affärer :D. De va jätte kul att umgås med henne igen!! Super bra eftermiddag :D

Puss på er suckers ;) <3333333


Jag insåg de nu!! Hur blind har jag varit?! haha

Erika åkte nyss. De va jätte roligt att träffa henne igen. Vi kollade på filmen "Pay it forward" sååå sjukt jävla bra film älskar den!!! Jeg rekomenderar verkligen att se den haha(a).

Men sen har jag även insett något. Jossan du vet i skolan när du säger till mig att jag inte ska sätta mig på tvären? Jag insåg nyss att när man umgås med någon annan som gör de under en längre period så blir man så själv. Helt sjukt, en sak kan jag lova dig no more du vet va jag menar!!

Puss på er suckers<333333

tröttttttttttt

Okej jag är heeelt slut. Varje morgon runt 9 eller 10 så är de ALLTID någon som ringer hem till mig. Men eftersom att jag vill sova så struntar jag i att svara (a). Nakdelen är att jag inte kan somna om typ, klart jag kan men inte lika djupt. Sen är de massa byggare som bygger på taken, de hjälper juh inte så mycket direkt haha. Nä men ska snart in till stan och träffa erika. Just nu känns de som om jag bara vill sova men de kommer nog bli roligt :). Jag ska nog sätta på lite nice musik och fixa mig :D

hare gött finns på mobilen ;) hahaha

puss på er suckers ;)<3333333

Roligt värre asså haha :D

Idag drog jag in till stan för att träffa annika och dra på bio med henne. Vi kollade på Patrick 1,5 som inte va lika rolig som jag hade hoppats på, men den va ändå bra. Iaf vi tog den filmen som började 17.40 och vi köpte biljetterna vid 15 så vi hade ganska mkt tid kvar. Först drog vi till ett café och fika lite men de gick ganska fort så vi bestämde oss för att sätta oss på tunnelbanan och åka till slutstationen. De va ganska roligt för vi båda var övertrötta så vi skrattade åt minsta lilla. Och för dom som känner mig, ni vet hur jag blir när jag är trött och börjar skratta (a) haha. Men de va as roligt ^^.

Imorrn blir det stan igen fast då ska jag träffa Erika. Har inte träffat henne på evigheter de ska bli kul.

Puss på er sucker ;) <333333333jag saknar dig!!

Jag vet inte hur jag ska börja detta inlägg. De jag vill säga är väl att jag saknar min bästa kompis så sjukt jävla mkt. De finns så mkt som jag vill berätta men de känns som om jag inte kan. Vi har inte pratat på typ en vecka nu och de bubblar inom mig (asså om saker jag vill berätta). Jag vill tillbaka till förra året till den vänskapen vi hade då. En person sa en sak till mig när jag berättat att vi hade bråkat, "De är som att förlora sin andra halva", först höll jag inte me men juh längre tiden har gått desto mer har jag insett att han har rätt. Visst vi har saker att reda ut men fine då gör vi de. Jag vill ha tillbaka min bästa vän! Jag saknar dig och jag har saknat dig!!
puss på er suckers<333333

Music music music music

Tjo alla haha

just nu sitter jag och lyssnar på musik har precis duschat...så jag borde nog klä på mig snart ^^. Imorrn ska jag träffa en väldigt go vän till mig. Jag och Annika ska dra in till stan och gå på bio, de ska bli sjukt roligt. Jag kom precis på att varje gång vi träffas så drar vi alltid på bio haha :D, vilket är as kul.
Men idag ska jag inte göra så mkt, jo måste plugga lite på uppsattsen vi har :S. Shit asså jag längtar så sjukt mkt till helgen ^^ då ska jag nämligen fixa min nya säng ÄNTLIGEN, och de bästa är att den är 180x200 sjjjjjukt stor men de blir as nice haha (A). Då kan många sova över hahah.


Är as glad just nu :D vet inte varför hihihi

 

Nä men nu ska jag klä på mig haha :D

puss på er suckers<3333

mkt mkt mkt har hänt

Mycke har hänt sen sist jag skrev. Vi har samlat in pengar till unga hemlösa i torsdags. När vi gjorde de här projektet i skolan så blandades alla 2or så jag har lärt känna massa nya människor som är sjukt snälla och roliga :D. De va jätte roligt att samla in pengar i torsdags (tyckte jag iaf). Tms med alla 20 grupper som vi va så fick vi ihop ca49 TUSEN :D fatta nice asså haha. Man är sjukt stolt att man vart me och samlat in pengar för att hjälpa andra människor :D.

Sen fick jag ett jätte tråkigt sms av en viss person i tisdags tror jag, men om jag ska vara ärlig så orkar jag inte skriva om de. Har inte pratat med den personen på ngr dagar så vi får väl se vart vi hamnar efter lovet.

Sen har jag bråkat mer med min pappa och jag skiter i honom just nu haha.

Igår va jag i torvalla simhall och kollade när putte simma ^^ Han va jätte duktig och de va resten av gänget as well :) De va kul att vara där och umgås med putte och ola :P. Sen skulle jag följt med och kollat idag me, men jag mådde inge bra och fan va jag är lessen att jag inte följde me och kolla på mr putte. Jag får kolla på nästa tävlig :D

have a nice night :D
peace out
michaela

puss på er suckers<3


utan dig så skulle jag aldrig klarat de

Idag träffades jag och jossan en stund innan vi började. Vi pratade lite grann sen kom vi in på min relation med min pappa. för jag fick ett sms av honom där han skrev ngt som gjorde mig lessen. Jossan tog min mobil och skrev ett sms tillbaka till honom. Pappa ringde upp fem minuter senare, men jag svarade inte. Jag sa att jag hade lektion (vilket jag hade). Han ringde upp mig vid kvart i fyra och jag hade seriöst inte pallat prata med honom om inte du hade vart med mig. Men som vanligt när jag pratar med honom så fattar han inte va jag försöker säga till honom. Han skyller allt på mamma och sägar att de är hennes ide att jag skulle ringa honom VILKET DE INTE VA. De va jossan som fick mig att inse att jag måste reda ut och bara häva ur mig alla känslor och allt som gjort att jag mått dåligt dom senaste åren. När jag hade pratat klart med honom så kände jag en otrolig lättnat. Utan dig jossan hade jag inte gjort de och hade inte vågat skrika åt honom. Men de är inte bara pappas fel för hur jag mått, de är pappas och mammas fel. Jag tror att de va j'tte bra att du pratade med dom. Jag tror att dom fattade allvaret i de hela när dom fick höra de från någon annan. Men seriöst jag vet inte va jag skulle göra utan dig!! Du betyder så sjukt mycke!!!

BÄSTA VÄNNEN IDAG, IMORRN, FÖRALLTID. MK<3JK

puss på er suckers<333333

hemma heela dagen, inte så kul som de låter ^^

Jag har vart sjuk typ hela veckan :(. först fick jag ont i halsen som sedan utvecklade sig till hosta och snuva. Så just nu har jag bara hosa och snuva xD. Gick hem igår från skolan mådde inge bra och de påpekade mina lärare.
Men iaf idag har jag vart "hemma". Mamma och jag har vart runt i hela nacka känns de som och värmdö. Jag har hämtat min kära mobil :D, köpt en Ipod Video, ett par nya skit mysiga skor och en bok. sen har mamma köpt en massa mat och skit eftersom Filip ska hem till oss innan innan han ska ut och Kröka xD.
En sak asså, när jag skulle köpa den där ipoden blev de en masssa strul. Först åker vi till Sickla men dom hade inte den som jag ville ha, men dom hade ett sista examplar i värmdö. Så mamma och jag åker dit och köper den och ett par hörlurar ^^ hahah. Men de har vart en bra dag trots all stress ^^ hahaha.

Sen måste jag berätta när mamma och och jag pkte tillbaka till sickla för att träffa emma så hittade jag två as fina saker ^^ men kan inte berätta mer eftersom jossan ska få deen på måndag haha xD

Men nu ska jag ta och hjälpa mamma med maten ^^

Pusss på er suckers ;) <33333

en paus, ett rov, en inläming och ett rent jävla kaos!!

Okej jag har ingen data hemma, jag har internet men igen data SUCK!! Det gör fan allt sjukt mkt jobbigare. Jag kan typ inte göra ngt hemma vilket göpra sker och ting så JÄÄÄVLA jobbigt! Aja jag har fan prov om 25min och jag kommer KÖRA big times på de. Aja de löser sig sen hahaha ^^ ska plugga lite skriver när jag hamnar vid en data sen!!1

pusss suckers!!!

RSS 2.0