Guuu va roligt....INTE

Skämtar någon med mig nu eller?? Tror jag blir galen. Precis när skolan börjar och ska dra igång så blir jag förkyld :O. De är såååå typiskt mig just my luck!!! Så nu håller jag på att försöka bli frisk så fort som möjligt. Jag ska till skolan på måndags oavsett om jag är snorig eller har ont i halsen. Jag har inte tid att missa skolan, speciellt när vi redan har ett prov/inlämning på måndag/tisdag!!!! Gaaah jag orkar inte!!!!!! Men jag är så grymt taggad inför skolan. De här året kommer bli grymt roligt :D.

Idag åker helan till Mallis en vecka på tränings-läger!!!! I EN VECKA =O hur ska vi överleva haha.

Imorrn ska jag upp vid 6 för att åka till Näckenbadet för att jobba som simskolelärare =/ men de är pengar som jag kommer behöva :D

Nej nu ska jag...jag vet inte göra ngt?


Peace out Biatches
//Mikkan♥

Då har skolan dragit igång igen!

Igår började skolan igen. De va grymt jobbigt att gå upp och åka. Mitt sommarlov tog slut i söndags eftresom att jag jobbat måndag-onsdag, Jag trodde att vi skulle ha en mjuk start på skolan, men nej nej. Vi hade avstamp för de nya projektet igår redan och idag börjar lektionerna. Vilken mjuk inledning vi får haha. Men dom bjuder  på frukost idag så de är väldigt trevligt. En annan sak som är lite små jobbig är att vi slutar 16.30 idag =( men vi får hoppas att de går fort och bra och att de är soligt :P.

Nej nu är de dags att göra sig klar.


Peace out Biatches
//Mikkan♥

"Can't touch this"...you know what I mean J

Dagen började med att jag skulle vara i simhallen till 09.00 idag för att jag skulle ha en privat lektion med ett barn. Den lektionen höll på 30min så kändes lite surt att behöva gå upp så tidigt men de va lätt förtjänta pengar. Sen hängde jag kvar lite och bokade tid hos frissan och pratade lite med M och E. Kom därofrån typ 10.30, då var de bara att gå raka vägen hem och packa om (men först blev de ett stopp på banken ^^). Skulle möta J på Älvsjöbadet så tidigt soom möjligt. Så de var bara att stressa dit men jag hade värsta flytet så de gick väldigt fort. Låg där i kanske 40min-1 timme sen kom regnet =(. Då packa vi ihop och drog in till stan.

Jag drog till Frissan precis i lagom tid =P va lite tidigt till och med. Jag trodde att klippningen skulle gå på 30min men oj så fel, de tog 1timme att klippa mig. Men de va lätt värt de är jätte nöjd =D bild kommer ^^.

Sen var de hem byta kläder och dra in till stan igen för att möta upp J för middag. Men jag såg HELT fel på klockan så jag va 1 TIMME för tidig =S men ringde runt och messa lite så tiden gick fort. Efter middagen så blev de en liten promenad och en MASSA skratt. Har haft en grymt rolig kväll med J.

Imorrn är de privat lektion klockan 10-11. Sen kanske jag ska träffa Nina men de är inget bestämt, efter de kanske jag ska simma lite vid 16 elelr ngt efter de blir de hem till pappa.

Nej nu är de SOOOOOVA som gäller är helt död typ.

Peace out Biatches
//Mikkan♥

Rolig dag =D

Idag traffade jag Carro. Vi käkade i Kungshallarna och sen drog vi på bio och såg Baksällan. Så grymt rolig film. Jag rekomenderar den verkligen, ibland var den lite halv seg men den ve fortfarande riktigt bra. Vill se den igen haha. Jag har haft jätte trevligt och roligt idag iaf.

Ikväll blir de tidigt i säng, ska vara uppe i simhallen 09.00 imorrn för en privat-lektion i 30min eller en timme har ingen aning om de än. Sen kanske jag ska träffa Jossan en stund, men inget bestämmt. Kanske ska klippa mig också men vi får väl se hur de blir med de. (Hoppas hoppas).

Ikväll händer inget men känner mig helt sömnlös så de ska bli skönt att sova sen (a). Nej nu kallar musiken sen kasnke de bilr film ^^.

GRATTIS JONTE PÅ 18-ÅRSDAGEN =D i december då drar vi ut haha ;)

(jag vet att jag redan grattat dig men va tvungen att skriva de här med ;D. ) tog bara en random bild haha

Peace out Biatches
//Mikkan♥

En eftermiddag med F&F

Blev upphämtad av farfar vid fyra tiden då åkte vi och hämtade farmor för att sedan bege oss mot sickla. Jag fick två Björn Borg trosor och ett sjukt fint linne från Aubergine. Både jag och farmor föll för de linnet, de är underbart =D (bild kommer upp snart). Jag är så himla glad just nu och oerhört tacksam för sakerna. Sen drog vi och käkade på en resturang (kommer inte ihåg va den hette) men den ligger precis utanför bion och de väl okej mat. Men jag gillade inte dom som jobbade där, visst dom försökte bara vara trevliga men gubben som jobbade där va ÖVER trevlig och blev bara för mycke enligt mig och tjejen som jobbade där va i största allmänhet jobbig. Hon platsa inte ens där och farfar blev lite irreterad på dom också märkte jag. Men men inte mycke man kan göra =P

Nu ska jag diska lite innan mamma kommer hem så att hon blir glad. Har iaf haft en trevlig dag.

Här är en bra låt som jag hittade på Spotify



Peace out Biatches
//Mikkan♥

Tiden tickar snabbare än någonsin

Har haft en underbar helg med underbara människor. Har solat, badat skrattat, ätit gott den har bara vart jätte bra =D. Idag har jag haft privat lektion med Jonathan igen och shit va han har blivit duktig!! och de gör ju mig väldigt stolt. Vi tränade i en timme och han kämpade på jätte bra =D.

Ska ta och ringa Farmor snart, ska kasnke träffa henne en liten stund nu på eftermiddagen =D de skulle vara jätte kul och trevligt. Va ett tag sen jag träffade henne.


OMG PANIIIIIK!! Skolan börjar nästa torsdag = 20de :O den här sommaren har gått FÖR fort. De känns som om de var igår vi hade avslutning. Gah jag vill inte börja skolan eller jo klart jag vill träffa alla och de är ju sista året men ändå de är grymt skönt att vara lite ledig haha. Ska ju jobba nästa vecka mån-ons så de här är min sista lediga vecka :O ='( nej usch jag måste sluta tänka på de och njuta av den här veckan!!


Nu måste jag käka och så blir de väl lite music till de.


Peace out Biatches

//Mikkan♥


Vilken dag vilken hetta

Vi kom iväg vid tolv tiden till mini stan där jag prövade shortsen men velade så mycket att jag lät bli. sen var de hem en stund och vänta på att nina skulle bli klar!!! Hon va galet seg men de sjorde inte så mycket. Vi vandrade runt i stan i hettan och jag höll på att smälta men vi gick till ett café på drottninggatan (kommer dock inte ihåg va de hette just nu). Men de var galet mysigt. Där satt vi ett bra tag och babblade om hela sommaren. De va extremt kul att träffa henne igen och jag tror vi aldrig va tysta för att vi hade så mycket att prata om. Haha väldigt roligt =D.

Juste jag skulle ju till frissan idag men struntade i de, de får bli nästa vecka istället (a)

Nej nu måste jag packa och fixa de sista.

Ha en underbar helg och njut av solen eftersom att de ev. kommer regna och va dåligt väder nästa vecka =(. Så jag ska sola jätte mycket i helgen =D och bada ofc

Peace out Biatches
//Mikkan♥
 

Väntar och väntar

Just nu sitter jag här och väntar på att min kära mor ska lägga på telefonen så att vi kan åka till mini stan. Hon är hopplös när hon babblar i telefonen, hon kan prata i timmar och älta saker fram och tillbaka med den andra personen. Aja finns inte så mycket att göta än att vänta :P.

Idag skulle jag egentligen upp och simma på morgonen, men jag va så sjukt stel i kroppen ( och är de fortfarande =(.  ) så de blev inget och mamma va jätte trött så hon pallade inte heller.Men de är bara att upp och simma nästa vecka i stället.

Planerna för dagen är:
* Åka till mmini stan och kolla runt en liten stund.
* Ringa frissan och kolla om dom har en lucka idag
* Åka in till stan och träffa Nina den fina och prata masssor
* Sen är de hem och packa eller något =D

Jag har en härlig dag att se fram emot OM vi kommer iväg någon gång!!!! Kanske ska ringa Frissan nu medans mamma pladdrar i telefonen.

Peace out Biatches
//Mikkan♥

Jag är grymt imponerad

Jag trodde aldrig att jag skulle orka men tydligen gjorde jag de. Jag gick upp 05.50 imorse, gjorde iordning min frukost (som var: en tallrik hvregrynsgröt, en macka, en banan och en kopp te.) När jag tvingat i mig den var klockan 06.20 och då var de bara att klä på sig och göra sig klar och gå ner och låsa upp cykeln och trampa iväg till simhallen. Har simmat 3200m idag (extremt stolt över mig själv med tanke på att jag inte simmat sen april och inte sattsar längre). De va grymt skönt och ett bra sätt att vakna upp på. Denna veckan har jag alltså simmat ca. 6500m om man slår ihop de jag simmade i måndags. Happy happy =D.

Nej nu måste jag göra mig klar och åka in till stan för att möta lotten =D sola sola sola haha. Ha en bra dag.

Peace out Biatches
//Mikkan♥

Morsning korsning

Idag så var tanken att jag skulle träffat J och hennes kompis Sofia för att dra och sola, men igår kom jag på att jag måste till sjukan för att göra nya tester. Men så imorse när klockan ringde så pallade jag inget, så jag avbokade J och skippade sjukan och la mig ute på balkongen och sov/solade i stället. Så de är väl de jag har gjort idag. välddigt skönt och vääääldigt segt. Men allvarligt jag måste ta tag i sjukan, skulle ju tagit dom där proverna i juni egentligen och nu är de agusti inte bra. Men kanske drar dit i veckan hehe.

Imorgon ska jag träffa Lotten på dagen (tills hon ska träna dvs) vet inte riktigt vad vi ska göra än men vi hittar nog på något roligt =D. Sen på Torsdag ska jag träffa Nina den fina haha oj va vi har saker att prata om!!

Just nu lyssnar jag på skön musik och väntar på att mamsen ska komma hem.

Nej nu ska jag återgår till musiken och försöka få tag på mamsen och kanske kolla om pappa har fixat handledar saken, hoppas att han har de =D men de återstår att se.

Grymt tråkig video men men låten är bra :P haha The Subways - Rock`N`Roll Queen

Peace out Biatches
//Mikkan♥

Musik, myskläder och te mmmmm

De känns som om jag vaknade nyss. Men de har jag inte så de är lugnt, vaknade vid typ 10 och hade vääääärldens huvudvärk. Jag gillar verkligen inte att vakna med huvudvärk!! Men tog två st alvedon tabletter på eftermiddagen. Iaf hade en jätte trevlig och rolig kväll/natt igår. Tack till alla ni som kom :D en kväll som sent kommer glömmas haha och vi har ju film på i stort sätt hela kvällen så de är bara att kolla om man vill ha en flash-back senare ;).

Idag har jag kollat på film och vara försökt bli av med min huvudvärk. Ajuste kollade på en mysig film som gick på fyran "Två ska man vara" med tvilingarna Olsen. De finns en annan film som handlar om precis samma sak, men vet inte om den är äldre eller nyare men den är också grymt bra. (bara så att ni vet ;).

Just nu sitter jag i mina myskläder som består av mjukisbyxor och en slapp mjuk skjortklänning och en kopp te och letar musik på Spotify och bara tar de lugnt. Imorrn ska jag till simhallen och plöja några/någon längd äntligen :D. Simhallen har äntligen öppnat igen.



Peace out Biatches
//Mikkan♥

RSS 2.0