Trött, sliten och en aning mer trött

Igår hade jag ångest över att jobba idag. Ville bara strunta i allt. Men när man väl har packat och är framme så är de inte lika jobbigt längre. Jag va en aning trött under passen men de funkade bra. Men mina grupper såg lite roliga ut, hade max 4 simmare i en grupp. Så onödig träning men vi slog ihop alla grupper så de blev som de blev haha.
Sen drog jag in till stan för att träffa Annika. Vi drog på bio och såg Benjamin Buttons otroliga liv. De är många som jag känner som ha sett den och sagt att den är jätte bra, men jag vet inte riktigt. De är en sån film man kan se en gång men inte mer. Jag skulle inte hyra den när den kommer ut. Men den va helt okej.
Sen blev de en massa stul när vi va inne i stan. Jag har bytt bank men jag har inte aktiverat mitt kort än. Och jag trodde att mina pengar fanns på mitt gammla kort men nej de gjorde de inte. ILLA . men de löste sig efter ett tag :D 
 


Just nu sitter jag och lyssnar på musik och snackar med några roliga filurer. Riktigt trevligt.
//MK♥

Hmma hos mamma igen.... :(

Då va man hemma hos mamma igen....Fett med tråk haha. Vill hellre vara hemma hos pappa men de finns inget jag kan göra så de är bara att bita i de sura äpplet och längta efter nästa gång jag åker till pappa.Den här veckan har gått FÖR fort. Önskar att lovet kommer nu. Denna vecka hah.
Btw tack för sällskapet Simon & co, Niklas och dom två killarna jag träffade på pendeln. De hade vart en lång resa om jag inte snackat me er ^^)
Imorrn är de upp och jobba tyvärr. As dumt att lägga en träning på sportlovet, alla ungar är ju typ borta och åker skidor eller så. De kommer bli väldigt få barn och väldigt långa pass. MenMen...
De händer juh lite kul imorrn också ;) haha Ska träffa några goa människor. Annika, Hanna och ev. Niklas. Om jag inte träffar dig imorrn mr N så MÅSTE vi ses på söndag :D Vi kan ha en uppesittar natt haha.


Här kommer En määängd med foton (a) Just for you ;)
(1a jag, 2a bror min, 3e sötnosarna, 4e Berit i hennes förklädnad)


    


I just need you to say the words. Say them and I'm out of your life and I will stop having this sad feeling over me. And I can move on. I will always like you more then a friend and you will always be in my heart, like it or not. Please say the words.
//MK♥

Brrrr va kallt

Har precis kommit från ishallen. Och shit va kallt de va... Jag hade totalt glömt att de kunde bli så kallt xD. De är lika kallt ute som de va i ishallen. De brukar oftast vara varmare utomhus än inne vid isen. Men jag höll ut i en timme i min gröna jacka, jeans, mössa, vantar, uggs och tjocktröja under. Men vid fem i så gav jag upp jag klarade inte av de haha, jag gick ut en stund först men insåg att jag inte blev varmare. Men fick iaf se lilleman träna lite och han har blivit jätte duktig sen sist jag såg honom på isen. Snacka om att de va gott och varmt med en kopp te. Den satt perfekt. Nu vill man ut och frysa lite igen, varma saker blir ju både godare och mysigare när man är lite frussen (a).


Jag kanske borde lägga ihop alla dagens inlägg till ett stort inlägg...? nää de får vara som de är. Ska väl fixa och packa de sista innan resan mot mamma börjar.

//MK♥

Packat och klart

Sådär då va väskan packad. Och den är fyll till max, skulle inte förvåna mig om den sprack nån gång på resan hem haha. Nu har min ena älskade bror kommit hem. Väldigt skönt med lite liv och rörelse här i huset. Gu va fint väder de är, vill bara gå ut och gå eller bara vara ute. Men de finns ingen här hemma som är sugen på att gå ut. Brorsan har saknat Tvn så mycke så han sitter fast klistrad vid den ;( haha sen är de mormor B men hon ska iväg och busa för hennes kompis som fyller år. Ska ta en bild på hur hon kommer se ut haha så rolig.
Snart kommer resten av familjen hem :P men ska försöka övertala min bror till att stänga av den där tvn och göra något annat haha.

Ha en mysig dag allihopa
Kiss and Tell
//MK♥

God morgon på er

                                              

Jag vakna tidigt idag, med tanke på att de lov. Men de är juh bara skönt nu har man en hel dag framför sig :D. Inte för att jag vll att den här dagen ska ta slut men ändå. Just nu sitter jag och äter lite fukost, kollar va som händer på facebook och lyssnar på MTV. Antar att min ena bror kommer snart, riktigt ruuligt. Sen ska man bege sig hem till mamma ikväll också... (Vilken ångest man kan ha da)... Imorrn är de dags att jobba så de är därför jag måste till mamma idag. Blir lite jobbigt om jag ska upp vid 6 för att åk med pendeln och tuben och sen till slut buss. De är inga problem men på morgonen så tidigt, nää de skippar jag helst. Och kolla de har börjat snöa igen, seriöst! Aja de är bara att njuta av den medans den finns eller hur?! Men de är ju väldgt mysigt väder trotts att de är kallt och sånt.

När jag kommer hem till mamma så ska jag ta och ladda upp lite bilder som jag har tagit på min ena bror och hans kompis.

Idag kommer T hem också, Välkommen hem till vinterlandet haha. Du kanske borde ha stannat längre där nere i Thailand ;)



F när vill du att jag ska ge upp? Jag menar, jag vill verkligen inte men de känns som om  allt jag gör blir fel och du vägrar prata med mig. Jag fattar inte varför du inte bara kan säga till mig att du inte vill ha med mig att göra?! Jag antar att de är så du vill ha de. Jag vill bara ha en bekräftelse. Smsa mig, ring mig, skriv på msn vad som hlest bara du säger hur du vill ha de! Jag ber dig. Jag vill inte förlora dig, men de känns som om jag redan har gjort de. De kanske är dags för mig att ge upp och inse de.

//MK♥

Va va de jag sa?!

Jag kände på mig att min plugg tid skulle bli väldigt kortlivad. Nästan direkt när jag hade satt mig med pappret så kommer pappa och frågar om vi två ska dra på bio. Och klart jag sa ja, bio före plugg? LÄTT haha. Jag försökte övertala honom till att se en läskig film, men nix pix. De blev Rosa Pantern 2. Både pappa och jag gillar Rosa Pantern grymt mycket. Och shit va roligt vi hade. Vi skrattade i stort sätt igenom hela filmen. Den va ju så klockren. De går inte att inte gilla RP2. Nä de här va precis va jag behövde. När vi åkte till bion va de fint väder och solen lyste, när bion va slut så va de typ snöstorm. När vi sen skulle ut från perkeringen så fick pappa lite problem, han hittade inte utfarten. Och med tanke på att vi precis sett en rolig film så började vi båda skratta as mycket åt hur roligt de va att vi körde runt alltihop. Vi fick helt enkelt ta ett extra varv runt parkeringen haha. Sen blev de karaoke i bilden till massa sjuka låtar och klassiker som spelades på vinyl 107 :P. De va riktigt roligt. De va verkligen en lyckad kväll.

Imorrn är de en resa hem mot mamma som väntar. Sen är de bara två dagar kvar av lovet  :'( men sånt är livet haha.

(fyller på inlägget senare eller så skriver jag mer imorrn)



Uppdattering kl 22.25:
Asså de här med bloggande är ganska kul. Jag menar, jag kan skriva om nästan allt jag vill. Jag få ut känslor genom att skriva något. Om man är är på ett speciellt humör så är de bara att sätta sig framför en data och börja trycka på knapparna och få ut känslorna man har. Sjukt skönt, så slipper man bära omkring på dom och må ännu sämre. Eller så kanske man bara vill dela med sig av sin glädje. Men man skriver juh inte direkt allt i en blogg ( jag gör iaf inte de). Dom tankarna man har inerst inne kanske är bra att hålla för sig själv. Och man ska nog inte gå in fööör djupt på sin familj och sina vänner.



Uppdattering kl 23.57:
Jag börjar känna mig sjukt trött och jag längtar efter att få lägga min ner i min säng och sova djupt. Nä men dags att sova. ( jag kommer nog lägga mig om en timme iaf men vi säger natti natti här och nu ;) hah)



Three words, Eight letters. Say it and I'm yours
//MK♥

De kanske är dags?

Nu när de ändå är så lugnt hemma så kanske jag ska ta och plugga lite så jag får de överstökat någon gång. Åker hem till mamma imorrn :'( vill verkligen inte de men antar att jag måste.... Jag får försöka fixa mina jobb tider så jag kan vara här mer. Kom iaf precis hem. Men blä känner verkligen inte för att plugga shB blääää men men. Nä ska ta och sätta på lite nice musik och försöka plugga. Men jag lover inte att jag kommer göra de haha.

 

Skriver sen
Fråga inte varför jag la upp den
//MK♥

Hemma hos J och tare lugnt

Nu är jag hemma hos J och bara tare lugnt. Va och sola en liten stund innan. Shit va trött jag va när jag åkte hit. Visst klockan va runt halv tolv men jag kände mig om en levande zombie haha. Just nu kollar vi på Oprah och de är inte såå jätte kul...jag tycker att de är en aning tråkigt men men. Jag ska börja röra mig mot pappa igen om typ en timme. J ska på träning igen så jag är bara eftermiddags-underhållningen ;) haha. Just nu sitter hon och käkar gudis och är typ helt uppslukad av Oprah. 

Ska vara LITE mer social nu kanske :P haha

Ha en underbar dag :D
//MK♥

Hem ljuva hem

Kom precis in genom dörren nästan(30min sen). Har vart på föreläsning i solna hela kvällen. Den va en aning onödig tycker jag. Jag satt och gäspade den största delen och tänkte bara på hur mycket jag ville åk där ifrån. Visst, föreläsaren har skrivit några bra böcker, men bara för att böckerna är bra,så behöver de inte betyda att hon är intressant att lyssna på. Vissa saker hon sa va bra men lyssnade knappt. Så de va totalt misslyckat till viss grad.
Vi va klara vid halv nio och då hade jag tänkt att jag skulle vara hemma hos pappa igen runt nio prick. Men oj så fel jag hade. Vi skjusade hem alla först, så de blev en resa runt nacka och sen tillbaka hit till pappa. Klart att jag kunde stannat hos mamma men jag ville inte de. Jag vill hellre vara här hos pappa och resten av gänget trotts att mina bröder inte är hemma. De är mycke skönare och lugnare att vara här.

Imorrn ska jag sola :D och sen ska jag hem till J en stund på dagen :D


Nä ska nog röra mig mot sängen och sova lite snart

Sov gott alla
//MK♥

God morgon

Vaknade för typ 40 min sen av min huvudvärk som jag haft sen igår kväll. Gick och la mig väldigt tidigt igår, typ runt 21 så jag har sovit i drygt 12 timmar. Men ändå känner jag mig inte utvilad :S. Jag har vridit och vänt på mig hela natten för att de har kännts som om mitt huvud skulle explodera. Jag vet "ta Ipren eller Alvedon eller något så de släpper". Men jag trodde de skulle gå över om jag fick sova ut och bara slappna av. Nu har jag typ ont i hela kroppen och jag skulle behöva en massage :P ska nog fråga A om hon kan massera mina axlar senare. Har dock tagit en alvedon nu och jag känner att huvudvärken håller på att släppa, sakta men säkert.

Just nu sitter jag här i mina mjukis kläder och dricker te :P (som valnigt alltid en kopp te i handen på vintern). Mår mycke bättre idag, har iaf en röst och jag är mycke mycke piggare.

Vet inte riktigt va jag ska göra idag. Joo ska på föreläsning ikväll så åker väl hem mot mamma vid 16. Sen kommer jag tillbaka till pappa runt 21. Föreläsningen börjar vid halv sju och håller på i två timmar. Lär bli intressant. De som är lite halv surt är att den håller till i Solna.

Nä ska se va busungen har för sig.
Ha en bra dag

//MK♥

Ensam hemma i några timmar

Idag har jag verkligen inte gjort mycket. Vaknade vid 11 tiden och precis när jag tänkte sätta mig ner och äta frukost så säger A att vi ska dra och sola på en gång. De första jag tänkte va "OJ men vänta sover jag eller?". Jag hade precis vaknat, men jag gick och drog på mig kläderna och satte mig i bilen. Anledning till att vi skulle åka så tidigt va för att hon skulle fixa lite annat också och de är inge kul väder att köra i så vi slog 3 flugor i en smäll. idag blev jag verkligen inte lika röd som igår (tur) och nu börjar färgen komma sakta men säkert. Ska antagligen sola imorrn me. De är juh så galet skönt :D. Sen har jag inte gjort så mycket mer idag. Jo vart ensam hemma till och från :P Sen har man hjälpt kära bror att fixa mat till han och hans polare. Fast dom fixade de juh jätte bra själva, men när dom lämnade köket så såg de ut som ett bombnedslag. Men han har juh "liten" så de får väl vara lite okej haha.

Jag har verkligen inte orkat ta tag i mitt pluggande. Vet att jag borde men man struntar ju bara i de när de är lov. Kanske borde börja nu med tanke på att de är väldigt tyst och lugnt här hemma just för tillfället. Men usch jag pallar inte med samhälle B just nu, Men jag blir väl tvungen att ta mig i kragen och göra de....

Ha en fortsatt trevlig kväll.

Forgive and Forgett
//MK♥

Om man bara kunde...

Om jag bara kunde få ta tillbaka vissa saker som jag har gjort. Jag ångrar mig så jävla mycket. Saknar en viss person så sjukt mycket. Jag har alltid intalat mig själv att jag inte gillar personen och att de inte skulle funka mellan oss och sådär. Men juh mer jag tänker på dig ju mer faller jag för dig. Ja vet att de låter en aning knas men de är så de är. Jag har ingen aning om va du vill eller va du tycker och tänker. Men jag försöker få kontakt med dig men lyckas tydligen inte så bra. Jag börjar tolka din tystnad som ett "nej" (jag vet inte hur jag ska beskriva de) men ett typ "låt mig vara" och om de är de du vill så ska jag respektera de. Jag tänker inte lägga ner mer tid på att försöka prata med dig. Du vet va jag känner och va jag tänker. Nu lämnar jag över allt till dig, för jag pallar inte höra av mig och inte få något svar tillbaka. Du vet vart du kan nå mig och du vet vart jag bor. Jag vet inte va jag kan göra eller säga mer....
så säg va du vill och hur du vill göra med allt. Men gör de så snart som möjligt.

Forgive and Forgett
//MK♥

måndag måndag måndag...

Trotts att de är lov så käns denna måndag lite seg. Väldigt skönt att kunna vakna när man kände för de. Idag har jag och A röjt lite i köket, typ åkt med soppor och städat. Men vi har även vart på Solarieöarna. Och gu va skönt de va. Fast jag tror att jag råkade bränna mig lite i ansiket men de lägger sig till kvällen haha. Ska nog sola imorrn me, få lite färg. Tydligen så ska de vara ganska bra att sola nu under vintern, eftersom att de är så mörk. De är många som går på ljusterapi men soling ska vara lika bra. Höll på att somna när jag låg där, rilktigt skönt.

Shit de är inte lite kallt här hemma, borde kanske sätta på mig en varm tröja och kolla om de går någon bra film på någon kanal. Känner mig inte så pigg på att åka in till stan eller något annat. Är typ ortfarande lite förkyld :(.
De slutar typ aldrig snöa. De söar sen blir de uppehåll i några timmar och sen börjar de igen. De är väl bara att njuta av snön medans vi har den. Vem vet vi kanske inte har någon snö om nått år.

Ha en fortsatt mysigt och kall vinter dag.

"All you got to do is call my name and I'll be there"








Forgive and Forgett
Always and forever
//MK♥

Borde kanske sova?...

Jag är fort farande hos pappa och planerar att vara här resten av veckan. Men de känns som om min hals håller på att ge vika. Men vem vet de kanske inträffar ett mirakel som gör att de försvinner. Idag har jag inte gjort så mycket, har hjälpt till här hemma, vart och handlat med A, hinkat te, kollat ut på snöstormen som varade under dagen, åkt pulka med min älskade bror O plus bygt lite olika saker i snön. Sen har jag bara tagit de lugnt. De har verkligen vart en skön söndag. Imorrn vet ja inte va som händer. Ska väl hjälpa till och röja i huset så de blir någon ordning ;).

I fredags hade min älskade bror V match och han va grym :D. har inte sett honom spela på jätte länge så de va galet kul att få se hur myckat han har utvecklats. Tyvärr vann dom inte men dom kämpade på bra och va så himla duktiga. 
Sen i lördags fyllde A 35 :D. De firades med en massa hockey på dagen och resturang på kvällen. Riktigt kul och mysigt måste jag säga.

Så skönt att de inte är någon skola imorrn. Man kan verkligen sova ut och bara ta de lugnt. Men jag insåg nyss att jag har lite att göra. Och då menar jag plugg, har juh en hemtenta som ska vara inne nån gång haha. Får ta tag i de imorrn eller senare i veckan.

Nä ska ta och sova lite så hoppas jag att min hals mår bättre imorrn så jag slipper denna värk.
Sov gott alla sötnosar<3 Speciellt dom som är långt hemifrån.

(P.s F om du läser detta, jag är lessen för de som hände i december. Allt jag vill är att prata med dig så vi kan reda ut allt. Jag önskar att jag kunde ta tillbaka de jag gjorde eller göra de annorlundare. Vill inte förlora dig som vän eller något. Vill bara veta va jag kan göra för att lösa de här. Vill bara veta vad jag har gjort. Jag är lessen F.Vill även veta va du vill)

Forgive and forgett
Always and forever
//MK♥

Hemma hos pappa

Då va man hemma hos pappa igen :D. När jag kom så va de tyvärr ingen hemma, men min ena lillebror kom nästan direkt efter mig. De är verkligen skönt att vara här, vet inte varför men de bara är de. Allt är så tyst, lugnt & det känns som de inte finns någon stress alls. Om man jämför med hemma hos mamma, där man konstant hör en bil, buss eller något åka förbi. Så de är väldigt skönt att vara här så ofta man bara kan :D. Men vi ska snart iväg på hockey :D de kommer bli jätte kul att se på, eftersom att jag inte har sett min lillebror spela på år & dar känns de som :P.

Idag mötte jag B innan vi drog till badet för att kolla på när J tränade & för att se några ifrån SP2 simma. Vi hade väldigt kul uppe på läktaren. Sen efter ett tag begav vi oss mot skolan. Vi hade en trevlig pratstund medans vi gick. Sen måste jag ju tillägga att de har vart så underbart väder idag. De verkligen "doftar" vår & jag bara längtar efter att våren & sommaren ska komma :D. Men trotts att solen skiner så är de inte så varmt ute. De är verkligen sånt här väder jag älskar mest. När de är tort på vägarna, solen skiner & de är små kyligt. Så underbart, Älskar de verkligen :D.

Idag börjar sportlovet för många, alla skolor i sthlm tror jag har fått lov. De betyder en hel vecka som kommer spenderas på följande sätt:
- Sova
- Jobba (lite)
- Tyvärr men plugga lite :'(
- Polare
- Bio
- Vända på dygnet
- Festa
& mycket mycket mer. Det kommer bli så otroligt skönt att bara få andas ut & ta de lugnt.

Nä ska se vad min kära bror håller på med.

Always and forever
//MK♥

Haha jaa va ska man säga?

Eftermiddan var väldigt rolig & slapp. Först hade vi juh samhälle B som gick väldigt sanbbt & var ganska rolig faktiskt, sen blir de juh ett litet plus eftersom vi fick sluta tidigare :P. Men sen hade vi en rast som jaa va intressant & rolig. Jag har lite bilder som kommer upp här nere. Sen hade vi svenska B. Och där hade vi en vikarie som ingen lyssnade på. Alla satt typ & hade sina egna små samtal i små grupper ist för att lyssna på henne. Men hon sa inte åt oss & hon pratade jätte lågt. Trotts att de va personer som pratade så sa hon inget. Hmm en aning skumt, men hon såg väldigt nervös ut. Men de va en ganska najz svB lektion.

Imorrn är de fredag :D såå underbart. Lovet börjar imorrn :D. Men de kommer bli en ganska skön dag. Har typ en lektion som är på 30-40min sen slutar jag. Onödigt att gå? ja. Men de är närvaro så de är bara att ta sig i kragen. Sen när jag slutat så ska jag åka hem till min pappa, för att följa med dom till V's match :D. Efter den så är de hem till mamma igen. Jag känner mig som en jojjo, med tanke på att jag ska till pappa igen på lördagen. Men de är najz :D.

Bilderna:
Studiebesöket
 

Rasten

     

Vem vet de kanske kommer upp fler knas bilder imorrn ;)

Always and forever
//MK♥

Skuulan idag me ^^

Är i skolan just nu & väntar på att lektionen ska börja. Just nu sitter jag, J & L framför en varsin dator & bara tare lugnt. Vi måste även sitta & lyssna på ett sjukt irreterande ljud, ni vet ett ljud som bara tjuter & de kommer från Js data tyvärr! L försökte fixa men de höll liksom inte xD. Vi har vart på studiebesök idag på nobel-museet inne i stan. De va ganska intressant, men i vissa lägen ville man bara ta sina saker & springa där ifrån. Jag vet inte om så myckte fastnade i huvet på oss (med tanke på att vi va där ganska "tidigt") men man kan juh alltid hoppas att något fastnat ;). P.s Jag mötte B vid slussen runt 08.55. Jag trodde att hon skulle vara sjukt seg men hon kom faktiskt i tid. Så när vi va framme vid museet så va vi ungeför 15-20min tidiga & vi fick inte komma in. Och de va inte direkt varmt ute. Men vi gick till Kaffekoppen & köpte vram choklad, så att vi blev an aning varmare.

Igår fyllde ju min farfar år, men tyvärr kunde jag inte åka till dom & fick ganska dåligt samvete. Jag var tvungen att plugga & de va min andledning. Men jag har "kompromissat" med min farmor så dom är inte så jätte besvikna.

Annars idag händer inte så mycket. Är ensam hemma ett bra tag på kvällen (oerhört skönt). Nä ska bomba lite kommentarer på facebook eller något :P. börjar ju om 35min, så jag har lite tid att slå hål på.

Always and forever
//MK♥

Happy shit

Idag va de en så mycket bättre stämmning i skolan & överallt. Jag tror att de beror på vädret, det har vart ett skönt lätt väder & man har skrattat åt/med allt & alla. Allt har gått ganska fort idag vilket har vart skönt. Shit jag har totalt glömt att de är Nk B prov imorrn oops. Får lov att plugga lite innan jag ska sova & lite imorrn innan skolan.
Det har inte hänt så mycket idag :O eller kanske borde säga mindre än vanligt iaf.

Imorrn är de onsadg vilket innebär en kort dag i skolan. Sen fyller min Farfar år så de blir att åka hem till dom & gratta.

3 DAGAR KVAR :D haha
Nä ska kolla på House nu haha asså han är juh bara bäst :P
Always and forever
//MK♥

Inget att göra i skolan.....

Öppna din SMS-inkorg. Bläddra neråt 5 gånger och skriv innehållet i
sms:et efter frågan. Upprepa samma sak för varje fråga.


1.Vad säger dina vänner om dig då du inte är i närheten?


2.Vad gillar folk bäst hos dig?

3.Vilken raggningsreplik faller du för?


4.Vad var det första du sa imorse?


5.Vad är det sista du kommer säga innan du dör?

6.Vad säger personen som gillar dig mest just nu?


 

7.Så vad säger du under förspel?



8.Och efteråt?

9.Några år senare har ni barn. Vad är deras första ord?



10.Nu är de tonåringar. Vad lär du dem?

11.Och sista.. Vad sjunger ditt favoritband om?

Jag vet men jag har inget att göra i skolan ^^ haha. Börjar om 20min.
puss på er

Always and forever
//MK♥

Måndag = Dålig dag för samtliga?

Hela den här dagen har bara kännts tung & långsam. De har kännts som om de har legat något negativt i luften hela dagen. Med tanke på att nästan alla jag har träffat & umgåtts med idag har vart lätt irreterade, allmänt nere eller bara helt slut. Jag tror inte att jag har träffat en gald människa idag, eller joo de har jag visst. När mamma & jag skulle fixa träningskort på F&S så träffade vi en kille där (han jobbade där) som var väldigt trevlig & social & skratta & va glad. Fast han fick lite problem med datan så han kanske inte va på topp hela tiden men ändå, han var väldigt posetiv :D. Annars har hela den här dagen vart knas & den har bara kännts grå. Hoppas att tisdagen blir roligare, skönare, gladare & posetivare :P.

De blev tyvärr ingen yoga idag :( men den är ombokad tills på torsdag istället. Idag fick vi även reda på att vi har ett "prov" på onsdag i naturkunskap & vi ska kunna 16 begrepp typ & kunna förklara dom :S illa säger jag bara bläääää. Men de är bara att göra antar jag. Nä men nu ska vi inte vara så nere & negativa. 4 dagar kvar till SPORTLOVET härligt härligt :D

Ska nog rör mig mot sägen & sova några timmar innan klockan ringer & man ska upp till skolan igen & ta tag i allvaret igen :P. Man bara älskar att sova :D Den enda stunden på dagen (eller va man nu ska säga) som man verkligen kan koppla av & bara slappna av & bara vara.

Sova gott <3
Always and forever
//MK♥

Varför är de sååå seegt?

Dom flesta söndagarna är alltid så sega & jag fattar inte varför. Ibland känns de som om den aldrig tar slut & ibland går den på två röda (även om man inte har något speciellt för sig). Den här söndagen har gått ganska långsamt men va kan man göra liksom?! Imorrn är de skolan som gäller igen & tillbaka till allvaret. Men något som man kan se fram emot är att på fredag ( om en dryg vecka) så är de SPORTLOV :D såå skönt om jag får lov att säga de själv. Men de är som sagt en hela vecka kvar & mycket kan hända. Hoppas att den här veckan går fort så när man tänker tillbaka så tänker man "oj va fort den här veckan gick".
Ska på Yoga imorrn också för första gången :P. Jag har hört av andra att de är sjukt svårt & jobbigt. Men de är juh allt innan man kommer in i de man gör eller hur ;)?

Nä ska ta & lägga en skön anikts-mask som är blå haha. Kanske lägger upp någon rolig bild men lovar inget.

Always and forever
//MK♥

Hemma igen


Kom precis innanför dörren. Har vart på bio med Karin. Vi kollade på Australia. Jag hade inte så höga förhoppningar på filmen, många av dom som jag känner har sagt att den är dålig & jag föreställde mig att den skulle vara väldigt b. Men de va inte så dålig. Den va ganska bra faktiskt & väldigt lång (2tim 45min). Men vi kollade på den i en bra biograf med sköna stolar så de va inga problem att sitta stilla haha. Den är se värd, den är rolig, sorjlig, romatisk & en aning action fick dom in ^^. Jag rekomenderar den :D.

Nä nu orkar jag inte skriva mer ikväll. Hoppas att nu haft en underbar dag ;)

Always and forever
//MK♥

Happy Valentine's Day <3<3<3<3<3<3

Glad alla ♥-dag :D. Har haft en ganska bra start på dagen, får se vart ska jag börja....
*Kom till jobbet i tid & före alla andra nästan xD
*På min andra rast mellan grupperna blev jag jagad av tre av mina sim-ungar. Först började dom  hålla fast mig & sen när jag hade avslutat lektionen med resten av alla barn så hade jag ingen annan utväg än att hoppa i vattnet för att "fly" från dom ;). Men oj så fel jag hade, en efter en hoppade dom i & jakten kunde börja. Fram & tillbaka, upp & ner flög jag ur bassängen i många försök om att undankomma dom små barnen. Men när dom lyckades fånga mig (eller rättare sagt när jag gav upp) så hade jag en unge på ryggen, en på sidan & en som hoppade på min mage & mina ben upp& ner som om jag vore en stuttsmatta haha. Dom höll på i 15min konstant. Hahah ganska roligt (a).
*Kom hem & käkade mat med mamma
*Tränat en liten stund
*Ska in i duschen snart :P & sen mot bion :)


Sen vill jag önska alla mina vänner en riktig mysig kväll :D & hoppas att nu får de hur mysigt & roligt som helst denna underbara och speciella dag som bara kommer en gång om året ;). Va extra snälla nu mot alla i er närhet hihi Pussar på er<3

Always and forever
//MK♥

Fredag Den 13de

Den sk oturs-dagen är här igen. Har du haft någon otur än? Jag har inte haft de så vitt jag vet. De har vart en sjukt onödig dag i skolan idag, hade två lektioner som jag inte behövde gå på eftersom jag inte hade IG i något av ämnena. Istället drog jag me mig B till Cafét  & pratade med henne en stund & efter ett tag kom Erik & gjorde oss sällskap. Efter typ 40min av pratande, "leknade" av mugg lock & "roliga" grimaser så rörde vi oss ner mot tvären.

Haha jag måste bara berätta att erik hade en sån sjuk tur, När vi var vid parkeringen ungefär så kom bussen som han hade tänkt att ta. Men han orkade inte springa till den så han fortsatte att promenera med mig & B. När vi kommer närmare & kan se hållplatsen så står bussen kvar, men han orkade inte skynda sig ^^. När vi sedan va vid korsningen så står den fortfarande kvar och tar ombord passagerare, & då bestämmde han sig för att springa en liten bit. (för er som går i min skola vet ni vart jag menar). Varken jag eller B fattade att han hann, sån sjuk tur alltså.

Imorrn är de upp med tuppen åter igen för en rolig morgon stund med jobb haha. Nä men de kommer faktiskt bli roligt :)
Sen på kvällen ska jag träffa Karin för att käka & sen ska vi kolla in Australia filmen.

Tror att ja håller på att bli lite förkyld :( illa. håll tummarna att jag inte är de :P haha

Ska hjälpa till med lite små saker nu men ha en underbar Fredag trotts att de är den 13de ;)  Btw akta er för Jason Voorhies som ALDRIG dör & lever i all framtid. Och glöm inte att han kommer från ingen stans & kan dyka upp när som helst, vart somhelst. Peace out

 

Always and forever
//MK♥

Virri-virri-koko haha

Jag har nog vart borta totalt idag. Jag & några tjejer ifrån klassen satt & snackade om den senaste veckan. Och blandade ihop alla dagar i stort sätt. Jag trodde att de va tisdag idag men ändå inte & de va bara en stror röra uppe i mitt huve. Men sen när vi rett ut allt osv så kunde jag inte låta bli att skratta lite över hur dumt de lät. Men ett gott skratt förlänger livet, så jag & mina närmaste vänner och aven folk som är i närheten måste fåå ett lååååångt liv med tanke på hur mycke vi skrattar, speciellt jag & J ^^. Annars har den här dagen vart hyfsad okej faktiskt. Första lektionen va faktiskt bra och intressant & man somnade inte av tråk-prat.

Imorrn är de FRDAG :D nice. Eller är de verkligen "nice"? De är juh trotts allt Fredag den 13de, den sk otursdagen. Det kanske är bäst om alla stannar hemma & sover eller något så inget "hemskt" händer. Nä men klart vi drar till skolan & ser va ödet har planerat för oss ;D. Va bara försiktiga så ingen bryter benet eller så ;).


haha jaja, man måste "bjuda" på sig också ;)
Always and forever
//MK♥

Den blev bra, grattis Kim

Ni som har kollat på Made in sweden vet vem de han är. Ni andra lyssna & njut & tryck på paus på ipoden så den inte börjar spela^^
 
Always and forever
//MK♥

Shit va seegt

Hela den här dagen har vart jätte seeg & jag har verkligen inte haft ngn lust att vara i skolan. Visst vi hade i stort sätt bara en lektion men iaf de har vart sjukt seegt & jag har vart ganska trött. Fast jag tror jag dog av skratt när våra lärare kom in på avstampet, haha asså våra lärare, man kan inte annat än ge dom beröm för att dom försöker vara...jaa va ska jag säga roliga? haha alla i klasssen skratta mest åt dom haha se bilden nedan så förstår ni ^^

dom är juh lite roliga ^^

Ett tips:
Jag brukar kolla på ett pogram som heter Doctors & de går på 4an. Och de är faktiskt väldigt bra och intressant. Dom pratar om alla möjliga sjukdommar och allt ifrån plastik-kirurgi till hjärt-operationer. Idag va de sjukt intressant dom snackade om va man ska göra om man själv får elelr ngn i sin närhet får en hjärtattackt. Man lär sig saker hela tiden. Jag rekomenderar de programet starkt till alla som vill lära sig lite om allt möjligt :P

Nää ska ta & packa väskan snart för att dra & träna en liten stund (a).

Puss på er

Always and forever
//MK♥

Kort dag i skuulan

Hade juh de där himlans matte provet idag....suck asså... men de gickk hyffsat bra (a) vi håller tummarna för ett G haha sattsa inte på mer xD. Jag började vid 10 va klar 40min snerare. Eftersom vi inte hade fler lektioner så drog jag hem och va hemma vid 11.30. Snacka om skönt & en äkta slapp dag :D. Men jag va gaaalet uttråkad när jag va hemma, hade verkligen ingen lust att åka in till stan. Men jag tog iaf en skön promenad. Nu är de bara en ½ vecka kvar tills de är SPORT-LOV nääääjz. De är bara att bita ihop fram tills dess. Men sen är de juh Alla ♥-dag på lördag :D myspys haha.

Agendan för resten av veckan:
Ons: vet inte joo träna en stund (a)
Tor: plugga
Fre: hem till cissi och ta de lugnt & kolla film :D
Lör: Jobba, bio med karin sen har jag ingen aning än så länge
Sön: sooooova :D

Nää hörrni ha en myspys kväll nu :D

(P.s. saknar min J även om vi hörs via tele (a). )


Always and forever
//MK♥

Hit och Dit som en Jojjo

Idag hade jag ingen skoldag ganska skönt, men jag kan juh säga att jag inte vart rastlös. Vid 11hade jag möte med banken tms med mamma, efter de så mötte jag nina hon skulle hjälpa mig att fixa en legbild till mitt leg.

Först så testa vi en fotoautomat nära skolan men den funka inte, efter de så åkte vi till skolan för att nina ville snacka med en lärare. Sen begav vi oss till slussen för att kolla runt lite och gå till en affär som fröken ville kolla i, där vi även hittade en till foto sak, men den funka inte heller och då insåg vi att vi inte kunde betala med våra kort eftersom varken hon eller jag hade ertt kreditkort (såå smarta vi är xD), sen hitta vi ett tredje ställe och där funka de :D jippi men jag gjorde massa fel haha så "råkade" ta 12 bilder som kostade 210kr :O sååå klantigt asså, men jag fick en helt okej bild haha xD. En händelsefull dag :D

Imorrn är de matte prov och jag fattar de mesta (tror jag :P).

Nä ska kanske plugga lite mer.

Always and Forever
//MK♥

UNDERBART UNDEEEERBART

JAAAAAAA 4-0 till Sverige :D
Jag kan inte säga annat än fan va underbart haha. Sverige tog hem LG Hockey Games för första gången på väldigt länge. Första peroden slutas 0-0, andra perioden 1-0, sen drygt 1.30 in i tredje periden kommer de andra målet, de tredje målet gjordes i tom kasse på tredje försöket, och de fjärde och sista kom när de bara va drygt två minuter kvar.
De finska laget tände till i den sista perioden och försökte sikta på mål men de gick inte såå bra, de blev en ganska intressant match och shit va glad jag är alltså :D It's a LOVLEY Feeeling.

LG Hockey Games 2009

2009-02-05
Tjeckien-Finland3-5
Ryssland-Sverige3-4
2009-02-07
Finland-Ryssland4-5
Sverige-Tjeckien6-4
2009-02-08
Tjeckien-Ryssland3-6
Sverige-Finland4-0


 LagSVOFMG-MIP
1.Sverige3300014-79
2.Ryssland3111114-115
3.Finland311109-124
4.Tjeckien3003010-170

 Annars idag har jag inte gjort så mkt, joo jag har städat och fixat i mitt rum och så tog jag en sköön lååång sovmorgon :D haha

Always and forever
//MK♥

JAAAAAAAA :D hahah UNDERBART

Matchen mot Tjeckien slutade nyss med ännu en vinst i bagaget. 6-4 till sevrige. Imorrn är de match mot Finland. Och de är ett MÅSTE att se den. Den starar 15.30 i svt1 eller 24.

Jag har inte gjort så mkt idag annars, joo jobbade imorse och sen tog jag en promenix hem. Sen har jag kollat på hockey fram tills nu haha (a) man kan inte låta bli ^^.

LG Hockey Games 2009

2009-02-05
Tjeckien-Finland3-5
Ryssland-Sverige3-4
2009-02-07
Finland-Ryssland4-5
Sverige-Tjeckien6-4
2009-02-08
Sverige-Finlandx-x
Tjeckien-Rysslandx-x


 LagSVOFMG-MIP
1.Sverige2200010-76
2.Finland211009-84
3.Ryssland201118-82
4.Tjeckien200207-110
De ska bli intressant att hur tabellen ser ut imorrn när LG hockey games är slut :P

Ha en underbar kväll :D

FAN VA GLAD JA ÄR NU haha

Always and forever
//MK♥

Jobbig dag på ngt sätt

Igår kunde jag verkligen inte sova :S. Vid 12 tiden va jag hur pigg som helst, jag låg och vred och vände på mig i två timmar och försökte typ med alla möjliga saker för att kunna somna men lyckades inte. Vid 02 så somnade jag i djup sömn, och jag trodde att de skulle bli jobbigt att vakna imorse men icke san icke. Va faktiskt hyfsad pigg när klockan ringde eller jag kanske borde säga att mitt huvud va pigg och min kropp va sjukt trött.
Trotts att jag va klar och hade gott om tid på mig så missade jag nästan bussen. Och dom som känner mig kan nog ana varför ^^! Jo jag höll på att halka heeeeela vägen ner till bussen, de va som att åka kana nästan (a) men för er som hoppas på att jag ska skriva att jag ramlade så måste jag göra er besvikna, jag klarade mig hela vägen utan att hamna i en hög slask :D en aning stolt faktiskt haha.

Sen har jag juh haft spanska prov som säkert gick åt skogen men jag har iaf gjort de :P. Resten av dagen har bara vart allmänt seeg, hade två lektioner efter provet så slutade vid 15. Sista lektionen va matte och då satt man bara och snackade och höll koll på klockan så man va snabb på att dra så fort vi slutade.
 Hemma har jag inte gjort så mkt. Ska upp med tuppen imorrn och jobba så borde kanske planera lite haha.

Sen måste jag bara få med de här, vet inte varför men bara gillar de (a)

 BOO YAAH . Crack A Bottle (snodde de av mr N :P hah)

Ha en underbar kväll :D

Always and forever
//MK♥


Vi kan inte annat än säga FAN VA UNDERBART

Period ett leder sverige :D de står 1-3 till svea. Är de inte underbart?!! De var en underbar period, finns inget annat än att älska den. Men shit va Rysslad är klantiga, hah dom tog på sig sjuukt många onödiga utvisningar. Men de är juh bara bra för vår del :D

Period två gör ryssarna mål :( det står numera Ryssland 2-3 Sverige

Period tre blev de 3-4

Och fan va underbart :D VI VANN MOT RYSSLAND ååååååh fan va glad jag blir asså :D Nästa match är på lördag mot tjeckien. Nu tar vi hem alla matcher :D

Jag somnar med ett stort leede på läppanra ikväll :D<3

Always and forever
//MK♥

Studiedag = Plugga?? Skulle inte tro de va ;)

Idag hade juh jag studiedag, och dom är väl oftast till för att man ska plugga på eller? Men vem gör de egentligen? Jag borde gjort de med tanke på att jag har spanska prov imorrn, men jag har liksom inte gjort de. Jag har läst min bok, lyssnat på musik, kollat på film, druckit te och bara slappat och även spanat in vädret vi har här i sthlm. Så mysigt att snön har bestämt sig för att stanna lite längre. Fram med dom varma kläderna och dom varma skorna igen :( fast de är juh lite mysigt också :P.
Har även laddat över lite bilder från J's lilla middag som ägde rum den 16de ^^ jag tänkte att ni kanske ville se hur hennes kväll såg ut ;) Och ja de är i rätt ordning ^^ först jag och J hemma hos henne, sen ja hon såg ut så i 2 timmar, tredje bilden hmm.. jaa vi behövde ett roligt kort ;) och den sista...all på bilden ser en aning knäppa ut och de är jag L och J ^^ <3
   

Jag vet att de här kanske är en aning fel att skriva om men whata hell^^ igår natt hördes ett ljud från mina grannar. Man kan tro att ett betong golv ska dämpa vissa ljud men nix. Lessen att behöva berätta detta för er men man hör saker klart och tydligt så vill ni ha mitt tips " försök att vara så tysta som möjligt om ni inte vill att grannarna ska höra allt ni gör". Jag tror många redan har listat ut va mina grannar under mig hade för sig kl 01 på natten xD haha. Men vissa gillar juh att låta så kör på om ni inte tycker att de är pinsamt att träffa era grannar i trapphuset dagen efter ^^.

Sen har jag fortfarande den här dumma huvudvärken :( de är typ tredje dagen och inget funkar och jag tänker inte sitta och äta massa alvedon och ipren... Åhhh va arg jag blir blääää

Nä ska försöka lyssna på musik som inte får huvet att vilja explodera.

Always and forever
//MK♥

hemma idag :(

Igår när jag kom hem och redan tidigare så hade jag så sjuukt ont i huvet =/ trotts att jag tog två alvedoner så försvann inte den där nedrans huvudverken... Jag somnade redan vid 20 igår och va helt slut, jag hoppades på att huvudverken skulle ha lagt sig efter en "god" natts sömn. Men icke san icke imorse när jag vaknade så hade jag lika ont som igår kväll. Om inte de va nog så va mina ögon vattenfylda, glansiga och dom kändes alldeles svulna :(. Jag trodde nästan att jag skulle klara av att inte bli sjuk under denna vinter...men tydligen så trodde jag fel :(.
Men de har var vart ganska skönt att bara få sova under dagen till och från och verkligen få chansen att vila upp sig.

Imorrn är jag ledig, de är Studiedag :D såå underbart skönt. Men jag måste plugga spanska imorrn eftersom jag har prov på fredag :S blää va jag är glad att vi slipper spanskan nästa år (a).

Nä ska ta och läsa lite och kolla film.

Ha en underbar kväll

Always and forever
//MK♥

Kom på en sak...

...i min gamla blogg så hade jag hittat en fin text och lagt upp. Jag tänkte att jag kunde lägga upp den här med :P

"Skillnaden mellan en riktig och en simpel vän är att : En simpel vän har aldrig sett dig gråta, medans En riktig vän har axlarna våta. En simpel vän förväntar sig att du alltid ska finnas, En riktig vän förväntar sig själv att alltid finnas för dig. En simpel vän skulle skratta om du föll framför vännerna, En riktig vän skulle ramla och skratta med dig istället för åt dig. En simpel vän undrar om du e kär, En riktig vän vet redan när den ser dig. En simpel vän skulle prata med dig om du stog på en bro, En riktig skulle ställa sig på kanten o gå med dig till sista andetaget. En simpel vän hittar man överallt, medans en riktig finns bara i hjärtat."

Denna text är fortfarande riktad mot dig miss J. Du är bäst vännen<3


Always and forever
//MK♥

"God morgon" på er gott folk

De är juh inte direkt morgon men för många är de de eftersom dom nyss vaknat :P. Jag vaknade faktiskt redan vid 9 eller 10 (a) de va min sovmorgon de ^^. Ska göra mig klar snart och börja rör mig mot huvudstaden för att träffa miss E. Har precis fönat håret och sminkat mig och klätt på mig :P nu är de inte mkt som saknas tills är jag klar ^^ hah. men ååååh vet inte va jag ska göra med mitt hår... får komma på ngt :P

Imorrn är de skola igen...men jag börjar juh vid 13 så de är ganska skönt ^^.

Nä kanske ska bli klar så jag hinner in till E i tid ^^
Till er som ska kliva utanför dörren idag, TA DE FÖRSIKTIGT SÅ NI INTE HALKAR (som jag säääkert kommer göra) hah

puss er

Always and forever
//MK♥

RSS 2.0