Dirty Little Secrets ;D

Okej jag är en person som är VÄLDIGT kräsen om jag ska läsa en bok. Men jag har fastnat för en serie, många vet vilken serie de är och har säkert sett den på Tv. Den heter Gossip Girl och FAN VA BRA DEN ÄR både tv-serien är bra men böckerna är så galet mkt bättre. Bäckerna och serien är inte ett dugg lika när de gäller handlingen. Jag rekomenderar STARKT till alla som gillar GG att läsa böckerna. Ni kommer förstå va jag menar när ni har börjat läsa, de går inte att sluta. Har man en gång börjat är de svårt att sluta :P
Just nu ligger jag på bok nr 5 (a) och när jag väl läser så sträck läser jag ^^.



Ha en underbar kväll nu babes ;D

Always and forever
//MK♥
Reggad på Commo.se

Lördag...och jag är så gaalet seg

Fick ett samtal från mr N imorse vid 4 vilket va lite roligt. Jag kommer typ inte ens ihåg va vi pratade om (om vi ens pratade^^) de jag kommer ihåg var att vi båda somnade med våra telefoner i örat xD.

Sen ringde min klocka vid 07.15 och då var de bara att ta sig i kragen och fixa det sista (vilket var att klä på sig och packa väskan ofc). Mamma går före mig men jag hinner ikapp och får då veta att bilen har punka :O och vi va lite sena, så de va bara att ringa taxi eftersom vi inte hade ngn annans nummer haha. Vilken start på dagen. På jobbet gick allt på rullande band och de flöt på bra.

Promenerade hem och hade ett samtal med mr N. Och de va ett ganska intressant samtal väldigt roligt iaf.
Kom hem vid 14 och va såå kall (a)...
 
...hoppade i ett bad och kröp ner i soffan och satte på en film som jag börjat kolla på igår men inte orkade se.

Imorrn ska jag träffa E inne i stan tror jag hah måste kolla upp de där :P

Vi hörs senare alla goa och glada :D

(och ja jag kände mig som den där katten...kaaaallt)

Always and forever
//MK♥


Never ever ;)

Okej jag åkte till närakuten som många sa åt mig att göra, och jag hade en känsla att de skulle vara heeelt i onödan. Och gissa om jag hade rätt?! Jag kom dit vid 13.40 och jag lämnade stället vid 16.00 :O Där försvann heeela dagen "/. Jag va hemma igen vid typ 17. Men men tur att de inte va ngt fel med handen da :P.

Sen har jag inte gjort så mkt ikväll joo jag har haft as mysigt och kollat på film (a) jag tittade på Casino Royal. Den va faktiskt ganska bra, lite seg ibland men annars va den bra :D. Men varför kan 007 ALDRIG få tjejen i slutet för :O?? Fattar inte ^^.

Sen kollade jag på Let's Dance haha asså Tony är juh bara fööör rolig :P. De va lite halv seegt att kolla på men de va roligt till och från ^^.

Sen har jag en sak att visa er mina sötisar. En vän till mig är med i denna film och jag loooovar att hon kommer vilja DÖDA MIG sen när hon ser va jag har gjort men de är väl smällen man får ta :D  Njut :D<3


Vill att alla ska få se en as gullig video^^ den är bara fööör gullig ^^
 
Kolla in killen såå gaaalet DUKTIG asså!!
 

Imorrn är de jobbet som gäller. Sen måste jag verkligen plugga lite (a) men de kanske saknas en aning diciplin i mig när vi kommer till den fronten men jag kan juh altid försöka och se hur lååångt de håller i sig ^^.

Ska ta och packa och fixa lite inför imorron. Ha en underbar kväll alla :D

Always and forever
//MK♥

It's FRIDAY people

Igår tog jag bort min tandställning och shit va de kändes knas när jag va klar. Mina tänder är raka och fiiina :D nu har jag en slags järntråd på insidan ist men den syns inte men den känns ^^. Om tre månader ska man tillbaka och kolla så allt der rätt ut och sånt.

Slutade nyss för dagen i skolan vilket är sjukt skönt ^^ jag skulle egntligen slutat vid 15 men jag ska inte göra provet så jag har slutat ^^. började 11 och slutade 11.50 en bra start på helgen :D. Men jag måste nog bege mig mot sjukhuset för att kolla upp min tumme :S men vet inte om jag vill riskera att behöva gå med en lindad hand imorrn när jag ska jobba. Men de är väl bättre att läka än att gå och ha ont och inte kunna använda tummen ordentligt på as länge.

Idag händer inte så mkt, ska bara ta de lugnt och ladda inför imorrn. På söndag ska jag träffa E och de ska bli sjukt ruuuligt :D vi har mkt att prata om^^.

Nä men ska väl ta och bege mig mot sjukan då....

Ha en underbar fredags kväll och tare lugnt om ni ska bli gaaalna ;) hahah.


Always and forever
//MK♥

Bläbläbläbläbläblä & Imorrn smäller de :D

Nu är jag ganska less på denna halka... Jag halkar typ heeela tiden :( och jag lovar jag har hamnat på rumpan :$. Förra veckan halkade jag och hamnade på rumpan TVÅ gånger. TVÅ gånger på samma vecka :O vad är oddsen liksom?? De är dom enda gångerna jag halkat och hamnat på rumpan men sen har jag halkat till så sjukt många gånger mitt på vägen eller mitt i stan (a). J gav mig till och med ett smeknamn och jag tror många kan gissa vad xD..."Bambi på hal is"//J och de stämmer in. Jag kan halka året om men men hah.

Imorrn smäller de juh :D då åker den av. I ett r och typ 7 månader har jag haft tandställning men imorrn åker den av. (Hoppas jag.) Jag känner många som har gått till sin tandläkare och fått beskedet att den måste sita kvar "en månad till" som i många fall har lett till 3-6 månader till. Men jag hoppas att den försvinner imorrn ^^.


All American Rejects "Move Along"♣♣♣♣


The Kooks - Ooh La ♣♣♣

(tack tobbe-mannen för the music ;) hah)

Ha de bäst alla sötnosar

Always and forever
//MK♥

Ojojoj

Mamma har fixat datan :D galet nice ^^.

Asså de är juh inte lite saker vi har att göra i skolan just nu....Men de är som vanligt, man fattar va man ska plugga på och fixa veckan innan provet är. Så är de alltid :S. Men va ska man göra? de ända man kan göra är sitt bästa och försöka få till allt, elelr hur ;)?

Mitt musik tips idag eller just nu är:


The Dandy Warhols - We Used To Be Friends  ♣♣

   
Celine Dion, Shakira, Mariah Carey, 'N Sync, Usher, Aaron Nick Carter, Michael Jackson, Beyonce, Ricky Martin, Justin Timberlake...♣♣♣♣♣+
 älska denna låt asså såå fin (a)
  
 Always and forever
 //MK♥

Longe time no see babes

Följ min blogg med bloglovin
Har ingen data hemma så kan inte skriva så mkt längre :(. Sitter i skolan just nu och har 2 timmar att "plugga" på.
På torsdag händer ngt as kul :D min tandställning ska bort :D fan va rooooligt, raka fina tänder haha nice nice ^^. Sen händer inte så mkt mer som är intressant denna vecka. Jo eller jag vet inte om de är intressant men jobbet har börjat igen så de är att gå upp tidigt på lördag ^^. Jag började i lördags men de som kommer bli roligt nu på lördag är att alla nya ska börja :D riktigt ruuuligt.
De har inte hänt så mkt på den senaste tiden som jag kan berätta om, eller jo Obama blev president och jag kollade när kan svor president eden :D as coolt ^^.


Nää men vet inte va jag ska skriva mer förutom att jag sk försöka skriva snart igen ;D

Always and forever
//MK♥

Vaknade och tittade ut och gissa va jag såg?

Jag som både hade önskat och hoppats på att snön va slut hade såå fel. Vaknade för typ 1½ timme sen och då va de bara grått ute vilket inte gjorde mig ett dugg piggare. Och nu när jag kollar ut så har de börjat snöa :O. De är bara att sätta på sig dom varma skorna igen och på med mössa, vantar och halsduk...åhhh. Fast jag älskar juh snön men de är kylan jag är lite emot. Men de är juh Januari och då får man räkna med oväntade snöstormar och annat. Idag annars är de en skön dag. Två lektioner sen hem och plugga en massssssa. Nä ska nog fixa de sista nu. haha jag började på detta inlägg vid 9.30 och sen har jag lämnat datan och fixat mig och satt på lite musik. Men nu är jag iaf klar med inlägget just nu iaf. Jag kanske skriver lite mer ikväll eller eftermiddag vem vet ;) Men tills dess så ska ni få lyssna på en underbar låt.
Ha en underbar snö-dag idag.
             
Elliot minor-The White One Is Evil ♣♣♣

 
 Always and forever
 //MK♥

Söndagen står för repriser och vila

Följ min blogg med bloglovin
Har sovit ut ordentligt idag. Vaknade runt 12.30 och va hur utvilad som helst. En underbar känsla om ni frågar mig. Satte på tvn och såg att de va Let's Dance på 4an. Såg inte de i fredags så kolla på de idag. Brukar inte kolla på de men de är juh roligt att se vissa kändisar när dom föröker få till allt på dans-golvet. Man har juh ngr favoriter men den jag håller på mest och hoppas att de ska gå riktigt bra för är Lajla Bagge. Hon är juh så grym. För er som inte såg i fredags eller reprisen idag så här kolla och se va jag menar :P hon är juh bara sjukt grym.


 
Idag finns de inga planer alls. Bara chilla och tare lugnt och ladda inför en ny skolvecka fullt med plugg och plugg. Denna låt är så sjukt fin och mysig med att bra budskap, Och de är en sjukt söt video :P (men Mcfly skulle kanske behöva fixas om lite i videon asså men den är fin :D Njut

 McFly-You've got a friend (galet fin låt)♣♣♣♣♣

 Always and forever
 //MK♥

Lördagen...dagen efter

Igår va de middagen för J. Den blev mysig. De va as kul när jag satte ögonbilndel för hennes ögon och ledde henne runt omkring i stan och på tåg xD as roooligt. Vi mötte nina inne i stan efter lite pendeltåg åkande. Där åkte vi fram och tbx i tuben och folk kollade typ hela tiden på oss och trodde vi va knäppa. J såg juh inget och va tvungen att lyssna på musik heeela tiden (a). Lite busigt haha. Sen väl på resturangen när den började bli lite tom så sjöng vi alla för henne då vi även fick hjälp av andra personer som va på middag :D. Nä men de va kul och mysigt.

Idag va de att gå upp med tuppen :( 07.20 ringde klockan och de va bara att bita ihop och klä på sig och börja gå mot simhallen för att jobba lite. Kom hem vid 12 och va heeelt slut och är fortfarande de. Är så trött fattar inte varför :S. Imorrn är de sovmorgon som gäller :D nice nice. Nä här är två låtar som kan pigga upp en kanske :P? haha


So Rich, So Pretty♣♣♣
 den är lite rolig hahah asså låten :P
 
 

Demi Lovato - La La Land♣♣♣♣

 Always and forever
//MK♥

Mys morgonen

Igår morse och imorse eller jag ska nog kanske kalla de mitt på dagen eftersom klockan va 11 men iaf. Jag älskar verkligen solen när den lyser som den lyser mitt på dagen med blå himmel med ngr få moln. De lyser så man blir varm inombords men man vet att de är kallt runt om en :P. Såååå galet mysigt asså.

Hela dagen idag har de känts som om de har vart fredag trotts att de bara är trosdag (a).

Imorrn är det den efterlängtade fredagen :D fan de kommer bli såååå sjukt roligt. J kommer få en kväll hon ALDRIG kommer glömma mohaha. Galet kul asså. Nä pallar inte skriva mer ikväll.
Lyssna på låtarna och njuuuuut babes

 
Elliot Minor - Time After Time♣♣♣♣

 
KATY PERRY-Hot'n'cold♣♣♣♣

Always and forever
//MK♥

Halva veckan och snart till skolan

Igår lärde jag mig ngt as bra (a) och jag är stolt över de hahah. Jag fattade hur man skulle lägga in youtube-klipp på bloggen. Jag är inte så duktig på koder och sånna saker som behövs för att man ska kunna lägga upp klippen. Vilket Natta fick ta del av igår på msn c(: hah. Börjar 13 idag as skönt :D. Idag är de juh onsdag vilket betyder att halva veckan har gått och att de snart är fredag vilket i sin tur betyder att min och B's suprise till J närmar sig med stora steg :D de kommer bli jätte bra på fredag, hoppas jag.

EFtersom jag nästan lyckades att göra varma mackor igår så tänkte jag laga lite "svårare" mat nu till lunch. 
De är en ganska chill dag idag. Hoppas att B kommer till skolan idag annars så aa jag vet inte blir bara besviken.
Just nu dunkar jag musik i mina öron as nice ^^. Ska möta J snart så kanske ska göra mig lite mer klar ;). Skrivert mer när jag kommer hem ikväll.

Ha en bra onsdag.


Always and forever
//MK♥

Bläääää dag

Nä idag har de verkligen inte vart min dag någon stans. Inget har funkat och jag har vart skit trött och as irreterad, Vilket min kära J fick känna vid. Imorse när jag vaknade ville jag verkligen inte gå upp, jag ville bara kedja fast mig vid min säng och sova hela dagen, Vi hade lång dag i skolan med matte på slutet vilket gjorde att hjärnan slutade funka efter lunchen nästan. Och matte som är sååå roligt HOST. Sen hade jag hoppats på att B skulle komma till skolan men nej de gjorde hon inte vilket gjorde mig skit irreterad för hon hade juh lovat. Aja nog om de, Jag har väl inte direkt kännt mig på topp idag heller. Det känns som om de jag och B skulle planerat in för fredagen idag inte kommer hända...och odag hade jag verkligen ingen lust att ens planera själv. Men får se imorrn så jag måste ringa runt!! Stress Stress Stress usch jag hatar de asså Stress.

När jag satt på bussen hem pallade jag verkligen inte me ngn eller ngt så började lyssna på Ipoden och så började en låt spelas som gjorde mig på mkt mkt bättre humör ^^. De va Christina Aguilera - Dirrty. Den låten ar aldrig fel asså.
Låten får lätt ♣♣♣♣
För er som inte fattar va jag menar så får ni läsa inlägget innan detta ;)<3

Nä ska försöka att göra lite varma mackor i ugnen. Får se hur de går haha fan jag och kök går verkligen inte ihop ngn stans xD. haha men men måste juh lära mig ngn gång (a)

Always and forever
//MK♥

Trött Slut Borta Flumm Glad- Min dag i ngr få ord

Kom till skolan idag och va riktigt trött och en aning negativ vilket min bästa vän fick känna på rejält en stund FÖRLÅT hjärtat<3. Sen har min hjärna vart heeelt knäpp, jag har vart as flummig och lagt as konstiga kommentarer som typ ingen fattar ngt av men ändå skrattar (a) sen helt plötsligt blev jag as trött. Asså de har vart en sjuk dag med gråa moln över hela himlen som gjort att man inte vart på topp. MEn de blev lite roligt när jag J och S skulle ner till tvären :P vi började puckla på varandra as kul, fick lite ont men va fan de är väl sånt man får ta ^^ de va riktigt riktigt kul haha. En dam trodde jag och S va helt galna när vi hoppa på varandra precis innan vi skulle gå på tvären, haha ni skulle sett hennes face asså hahah riktigt "charmigt" om ni frågar mig. Hon såg helt vättskrämd ut :D xD.
Stackars kvinna, jag kan nästan se framför mig att hon tänker: "Dagens ungdommar". haha fan va roligt om hon gjorde de ^^ tihi.

Just nu lyssnar jag på musik. Just nu spelas denna låt i mina öron: Parallel Worlds- Elliot Minor
Den låten är sjukt bra :P Jag kommer börja sätta betyg allt mellan 1-5 i  detta format "". Ni fattar va jag menar.
Parallel Worlds-Elliot Minor får ♣♣♣♣♣ 
>Så ta och lyssna på låten, riktigt skön låt ^^ lite rockig (a)

Always and forever
//MK♥

Snart skola

Ska dra mot skolan snart och jag är väl inte så jättte jätte taggad på de hela men de är juh ngt som måste göras. Har juh bara halva gymasiet kvar nu så :P haha. Idag börjar jag 13 och slutar 15.50 ganska skönt men jag tror nog att jag hellre hade börjat 08 och slutat 12. Är en aning trött just nu, somnade vid 04 imorse. Låg och pratade med N igen :P de va kul. De är ganska komiskt att våra samtal alltid börjar bli väldigt långa. Igår snacka vi i va va de? 3-4 timmar hahah. Men de är as kul ^^. Så idag har jag sovit drygt 5 timmar xD och stackars N har bara sovit 4 "/ :P.
Just nu dunkar jag musik i lägenheten så tråkigt annars (a) nä men nu måsta jag käka lite och göra mig klar inför den "första riktiga" skoldagen.

Ha en underbar dag<3

Always and forever
//MK♥


Söndag är alltid den sega dagen

Det har slagit mig nu, söndag är oftast as seg, Måndag är jäääättte jobbig ibland Tis-Tor är bara dagar som funkar, Fredag är as nice och man vill att de ska vara Lördag varje dag :P haha. En ganska bra förklaring om ni frågar mig eller tolknig knske jag ska säga.

Idag är de att städa och fixa mitt rum så de ser bra ut och fräscht ^^ haha. Men först ska jag nog ta ett bad eller en dusch och bli fräsch ;) men jag skriver när jag är klar med allt.


Always and forever
//MK♥

DEN FINASTE HAR FAN BLIVIT MYNDIG <3 OCH DEN COLASTE HAR BLIVIT FJORTIS<3

Sov hemma hos älskade J igår till idag :D. De blev inte så mkt sova eftersom vi vaknade 24/7 av en viss mobil som tog emot sms heeeela natten typ hahah. Men runt 00 så fick J öppna ett litet paket från mig (a). Men jag va inte den första som gratta J :O :'( jag va den andra :P Mr E va den första som gratta DAM IT haha ;). Nä men sen gick jag upp vid 9 för att hjälpa C med lite saker och sen sjöng hon för J ( jag kände mig lite för trött förlåt<3) så fick J öppna massa paket från oss två och så blev de Champange på sängen och allt ;) nice, vi va dragna innan vi stigit upp haha. Sen kom de gäster och en massa xD. De va as kul att få vara en del av din dag älsk.

Men senare på kvällen drog jag hem till pappa för att fira min Broooor och av mig så fick han en Replay parfym som han ÄLSKADE vilken gjorde mig as glad :D. Men han är nu en äkta Fjortis i ett år ;) haha<3 

Nu är de bara 11 månader kvar tills jag blir 18 :'O mm livet är tufft men de är fan nice ett år kvar att leva på staten ;)  hahah<3

Nää men J älskar dig så mkt och jag hoppas du får en bra kväll ikväll<3
Och brorsan jag älskar dig me väldigt mkt<3

GRATTIS GUMMMAN
&
GRATTIS BRORSAN

 
18åringen<3

Always and forever
//MK♥


Måndag Måndag & Tisdag Tisadag

Igår va jag inne i stan heeela långa dagen :D med Hanna. Vi gick runt i affärer eller rättare sagt jag drog me mig Hanna in i alla affärer (a) stackare. Men jag handlade en himlans massa saker. Massa små saker från H&M (inga kläder dock), ett par nya as sköna jeans från JC, en ny stor väska, parfymer, och nytt smink. När jag skulle handla simket på kicks så va de lite roligt, jag frågade en tjej so jobbade där om hon unde hjälpa mig att hitta dom rätta sakerna för mig. Hon började sminka hala mitt anikste, vilket jag inte riktigt fattade för man kan juh bara checka sånt på halsen för att de om de är rätt, men jag fick iaf en hel sminkning iaf heeelt gratis :P as nice :D.

Sen när Hanan hade åkt hem så träffade jag Nina vid centrum där jag handlade väskan och lite saker :P men medans jag väntade på Nina så snackade jag med Mr Niklas i tele i typ en halv timme :D Alltid lika roligt att prata med den filuren även om samtalsämnet kan variera haha ;) du vet va jag menar niklas :P. Men iaf när nina va klar så drog vi hem till min mamma och chillade lite där :P och blandade drinkar :P efter en timme så drog vi mot staden och bestämde vilken film vi skulle se :P. Alla filmer började rätt så sent men vi tog Yes Man. Trodde den skulle vara as torr och inte alls rolig, men jag hade fel. Fast ibörjan höll jag på att somna :P. Men jag tycker Jim C börjar bli en aning gammal ;) hahha. Nä men de va jätte trevligt att gå på bio med Nina. De får vi göra igen gumman :D.

Jag va hemma vid typ 00 igår. As läskigt att vara hemma hos pappa själv kan jag juh bara berätta för alla. Men som tur va så fick man lite besök av Simon :)(a). De va en hilma tur annars hade jag lagat under täcket hela natten och Niklas hade haft Väääääldigt ont i örat ;).
Me jag ringde honom lite senare iaf ;)  I know You like it Niklas
 
Idag har jag inte gjort så mkt. Har snackat med älskade J en liten stund sen har jag suttit i telefon med Niklas ett tag ^^ och jag måste juh tillägga att han va vääldigt duktig eftersom han fixade att laga färdiglagad mat i mikron :D sååå duktig hahaha. Sen måste nog du och jag niklas sätta oss ner och gå igenom våra planer med resan xD.

Nej nu är de väl dags att göra ngt kanske haha. Och fan va glad jag blev idag när jag såg att de snöa :D
UNDERBART LÖÖÖVE IT<3<3<3<3

Alwyas and forever
//MK♥

De har vart en riiiktig myyyyys dag idag :D

De har verkligen vart en jätte mysig dag idag. Har umgåtts med min bror hela dagen i stort sätt. De har vart skratt på skratt på skratt  och brotting haha fan har vart as kul. Snart är de kanske dags för mig att be ge mig mot mamma.

Precis när jag hade skrivit klart mitt inlägg innan detta så började de snöa lite :P älskar verkligen snön men shit inte lite kallt bara. Nä de gäller att klä sig varmt ikväll (a).
Just nu ligger vår katt precis brevid mig och snosar gott, Ser riktigt skönt och mysigt ut ^^. Jag kan fatta om han är helt slut, han har juh art ute nästan hela dagen i kylan och lekt.

Nä måste fixa lite innan jag drar och de är lika bra att få de gjort så man slipper stressa senare.
Ha en fortsatt trevlig lördags kväll

Always and forever
//MK♥

Vaken men trött

Lödag morgon, eller jag kasnke borde säga förmiddag :P Jag vaknade för typ 2 timmar sen, just nu kollar jag film med min bror :D den är lite halv seg haha men han gillar den så de är väl bara att kolla. De är Batman går på Canal+First, den är från 80 eller 90 talet sulle jag gissa på :P hahah

Idag så måste jag åka till mamma och sova där tills imorrn. Jag ska lära henne calle och sofia att sima crawl och rygg imorrn :P haha fan kommer bl as kul :P jag kommer bara stå på kanten och skratta åt calle :P kommer bli as kul haha :D

Kommer tillbaka tll pappa imorrn efter att jag vart på stan men E och förhoppningsvis handlat lte kläder och bara chillat.

Men kan de finnas tråkare väder eller? Det är för kallt för att vara ute om man inte ska gå omkring och se ut som en michelin gubbe aja ni vet va jag menar :P

Nä men ska kolla klart på filmen med min brooor :D

Always and forever
//MK♥

Its friday people


Det slog mig precis :O det är mindre än en vecka kvar tills skolan börjar :'(.
Jag skulle nte banga på ngn vecka till asså, är verkligen inte inställd på att börja skolan igen...
Men de är kasnke därför man ska njuta av lovet som man har kvar nu och bara tare lugnt :P haha

Jag och J va juh ute och gick igår, och jag kände inte så mkt i benen igår. Men nu idag shit u kommer typ allt haha. Lite tränings-värk :D

Nej är ensam hemma just nu, eller kanske inte heeelt ensam . Katten är hemma as well :)

Nej men idag har jag lite att göra och ngr samtal att ringa för att fixa lite saker inför en liten sak som jag och B håller på me.

Always and forever
//MK♥

tihi

╔══╦══╦══╦══╗
╚═╗║╔╗║╔╗║╔╗║
╔═╝║║║║║║║╚╝║
║╔═╣║║║║║║═╗║
║╚═╣╚╝║╚╝║═╝║
╚══╩══╩══╩══╝

Always and forever
//MK♥


ruuuligt haha ;)

6 obestridliga sanningar:

1. Du kan inte nudda utsidan av alla dina tänder med tungan.
2. Alla lättlurade idioter har nu testat detta.
3. .. och upptäcker att sanning 1 inte stämmer .. samtidigt som de konstaterar att de är lättlurade idioter, eftersom de testade.
4. Du flinar lite idiotiskt för dig själv nu.
5. Snart skickar du detta vidare till en annan lättlurad idiot.
6. Du flinar fortfarande idiotiskt.

Always and forever
//MK♥

GOTT NYTT ÅR!! (i efterskott)// 2009

Tänk att 2008 snart är slut. Det har hänt alla sjuka saker detta år. Många saker vill man juh glömma och helst gärna aldrig mer prata om. Men det har juh hänt bra saker as well.

nu har första dagen i det nya året gått förbi. Få se jag åkte till min kompis och va hos henne fram till 4 på morgonen, sen fick jag längtan hem till min egen säng. Det va så skönt att vakna i min egen säng. Jag va hemma vid 6 imorse, då jag nästan bara hade en lust att lägga mig i min säng utan att byta om till mina sov kläder. Men jag tog mig i kragen och böt om. Men jag frös såå galet mkt under natten så virade in mig i min flisfilt och mitt täcke och mtt överkast. Och nej jag frös inte för att jag va lite "halv" bakis hahah.

Vaknade vid 12 idag. Ringde J lite senare typ runt 13-14, då jag helt plötsligt hade gjort planer att åka till J och gå på en promenad. Precis som vi gjorde i måndags. Idag gick vi i två timmar precis tror jag. När jag var på väg så kände jag mig inte så glad på att gå eftersom jag va heelt slut. Me nu när jag gjort de så känns de underbart :D löööööv it.

Så första dagen i -09 har vart trött, mysigt, kallt, skönt, roligt.  För att kunna resumera detta så har dagen vart underbar<3
Tack för promnaden älsk ;)

Always and forever
//MK♥

RSS 2.0