Sommar<3

Gu vilket underbart väder de har vart. Tog en promenad till forum idag men höll typ på att svima när jag gick i solen. Men de va grymt underbart. När jag kom hem igen så la jag mig på balkongen och pressade lite. Imorn är de dags att dra till pappa och sova där en natt för att sen åka hem igen på torsdag. Ska iväg på en-dags-kryssning på fredag med ett gäng trevliga människor.



Uppdatering:
Hade en GRYM midsommar. Helt klart den BÄSTA so far. Tack till alla er jag firade med :D <3


Nej nu ska jag sätta på en film eller något, ska upp ganska tidigt imorn eftersom att jag ska vara hos pappa vid 12 senast har jag bestämt (a) haha får se om jag lyckas hålla min planering.


P.s. Saknar dig gryyyyymt mycket J. De har gått väldigt lång tid nu och snart får vi lov att styra upp en träff!!! Älskar dig gumman<3<3

Puss på er suckers
//Mikkan♥

Men hej på dig

Då va sista dagen på daglägret avklarad eller den va avklarad igår egentligen men orkade inte skriva något igår. Jag har jobbat tre dagar 9-18 varje dag, bara med barn och jag är heeelt slut. Dom är underbara alla ungar men shit va slitigt de vart. I måndags när jag kom hem och hade ätit så var klockan ca19.40 och jag va så trött så jag la mig i min säng och smsade lite, vid 20.00 så somnade jag. Klockan var bara åtta på kvällen och jag somnade för att jag var så sliten :O helt galet. I tisdags va de riktigt roligt att jobba, jag hanna och rickard lekte som galningar med ungarna. Brännboll, mängder av olika sorters kull och mycket mycket mer. De va grymt fint väder och alla va på topp humör, nä det var en lyckad dag.

Men nog om jobbet idag ska jag till Forum och kolla hur mycket pengar jag har spenderat :S lite rädd för att få reda på resultatet, sen måste jag köpa ett par nya jeans. Jaf ska försöka vara lite snabb när jag är och kollar i affärerna eftersom att jag måste hem och packa väskan. Mamma och jag ska nämligen ut till hennes kompis Eva och hennes familjs landställe och fira midsommar med dom. Jag tror att de kommer bli väldigt roligt och oerhört trevligt.

Ops höll på att glömma, jag måste betätta om Jonathan som jag har tränat ett tag nu, han har blivit så sjukt duktig och jag är extremt stolt över honom!!

Oj shit klockan är 11.10 måste rusa så jag hinner med allt jag ska hinna.

Puss på er suckers
//Mikkan♥

Long time no see

Okej de va ett bra tag sen jag skrev. Men har inte haft någon lust med det. Nu är de i alla fall sommar lov, men de känns verkligen inte som det. Det va skolavslutning i fredags och de va många plner som va i rullning men eftersom att de va dåligt väder så blev inget av. Först drog jag hem och böt om, sen mötte jag upp J i Farsta, sen vid 16 drog jag hem till fröken Alexandra för en trevlig film kväll.
Imorrn ska jag jobba. Ska vara på jobbet vid 08.15 för ett möte innan vi drar igång. Men de kommer bli kul.

Nu pallar jag inte skriva mer haha

Puss på er suckers
//Mikkan♥

Måndag igen och första dagen på jobbet

Åkte till skolan så att jag var där till halv tio (väldigt duktigt av mig) idag. Pratade litemed Roger och han sa att min inlämnings sak va väldigt bra gjord :D jippi, sen hade jag muntligt med Martin (och ja jag klarade mig så förhippningsvis bler det ett VG i slutbetyg) sen tänkte jag att jag skulle köra matten men johan tyckte att det var bäst om jag pluggda lite till, så jag ska göra det imorrn ist. Sen är jag klar :D såååå skönt. Sen fick vi träffa våra lärare som vi ska ha i trean idag. Dom va väldigt trevliga och när dom berättade om på ett ungefär hur de kommer se ut i trean blev jag sjuukt taggad och jag längtar efter att få börja :D.

Sen har de juh vart första dagen på ena jobbet. De gick bra, men sista gruppen jag hade....blääää asså. dom va inge vidare och aa näää de va bra blää. Men vi kan ju hålla tummarna att de blir bättre imorn.

Nej nu ska jag kanske ta och plugga lite mer matte JippiNOT.

Peace, Love & Respect
Over and out
//MIkkan♥

Då va denna helg Över typ

Åkte till landet igår. Och aa de kändes väl som om jag spenderade i hela dagen i bilen. Gick upp vid HALV SEX!!! för att hinna göra mig klar och gå till Statiol så mamma kunde fixa en bil. Vi lämnade Statiol vid kvart i nio tror jag, åkte till Huddinge hämtade min Kusin Sandra och min moster för att sedan börja resan uppåt. Vi stannade till vid ngn affär på vägen och vi va framme vid ett. Men vi kände inte riktigt för att träffa alla så vi kakade lite sen drog vi dit. Jag och Sandra hade väldigt kul, middagen som höll va väl lite seg men jag och mina yngsta kusiner Alex, Ludde, Emil och nån kompis till Ludde som hette Kasper gick ut och spelade fotboll vilket va vääääldigt roligt. Roligast på hela kvällen faktiskt. Sen kom sandra ut och de va ocså trevligt. Men Hela dagen va väl okej. Kul att träffa släkten iaf.

Idag ska jag plugga som en dåre. Matte och Sh. kommer gå bra bra hah. Men nu ska jag ner till maxi och handla lite.

PussPuss
//Mikkan♥

Jag ÄLSKAR den här veckan som vart

Även denna dag har vart bra. Hann göra klart ett helt Sh B arbete på Förmiddagen och lite på eftermiddagen plus att jag hade Spanska muntligt som gick as bra. Nu har jag bara två saker kvar i skolan sen är jag klar såå skönt. De har vart dåligt väder hela dagen men dom flesta har vart glada iaf (jag har vart hyper som vanligt). Efter skolan drog jag och solade lite för att få upp energin (a) sen hem och fixa en Sh B sak så att jag förhoppningsvis kan få hörgre slutbetyg i de ämnet. Sen kollade jag på film och nu är jag här. Vet inte riktigt va jag ska göra. Vi är lediga imorn pga att 3orna tar STUDENTEN!!! Väldigt kul för dom och skönt med sovmorgon för oss haha.

Nä nu ska jag göra något :P

8 DAGAR KVAR TILL SOMMARLOV


Glatt humör och klackarna i taket haha
//Mikkan♥

Underbara dag idag haha

Jag trodde att den här dagen skulle bli jätte dåligt pga av vädret, men jag hade fel big times. Först blev jag as irreterad på J för att hon svarade inte när jag messade!! Men så la jag ner henne och drog till skolan och mötte Anna och Alex ist. Vi började plugga och jag fick ett arbete klart idag igen :D. Men under den här eftermiddagen så blev alla fett glada och jag va jätte sprallig och glad. Sen blev de värsta kramkalaset mellan J, mig, klara och alex haha flum gänget typ. Hela den här veckan har vart bäst, iniga sura miner bara skratt. (kanske för att vi närmar oss SOMMARLOV. Imorrn kommer säkert också bli Glatt (hoppas jag).
Ajuste de blev inge cooper test eller friidrott. Dom hade inte tid och eftersom jag va med på orgenteringen så slapp jag och alex och J. Fett me nice (a).
Imorn är de spanskan som gäller, den muntliga delen.

Nej nu ska jag lyssna på musik och sen lägga mig för att sussa sött.



9 DAGAR KVAR TILL SOMMARLOV!! HÄÄÄRLIGT
Puss på er
//Mikkan♥

Dagens låt LYSSSSSNA PÅ DEN!!!!


 Tell Me Why-Declan Galbraith! ÄLSKA DEN


Puss o kram
 //MIkkan♥

Snart på g till skolan

Skulle gått upp vid halv sju för att åka till skolan och vara där till halv nio, men jag orkade inte imorse så jag tröck på snooze x6 typ. Gick upp vid halv nio ist (a). Så ska dra om 30min eller så, börjar ju ett. Fan vilket jävla väder :O. Jag har inget paraply :( jobbigt, men man får ju en dusch på väg till skolan...
Hoppas att de regnar så här hela dagen, vem vet då kanske de inte blir ngn springning eller fridrott ^^. hoppas kan man ju alltid.
Idag ska jag fokusera på matten och sen ska jag prata med erik och martin för att se hur de blir med samhälle delen som jag har kvar. Tre saker kvar som ska vara klara innan veckan är slut. Kommer jag klara de tro? KLART.

Nä nu ska jag fixa de sista och borsta tänderna vitare ;)

9 DAGAR KVAR TILL SOMMARLOV!! HÄÄÄRLIGT

Puss hej
//Mikkan♥

Man är ju galet stolt

Okej igår blev jag klar med Eng.B muntliga litteratur saken och idag blev jag klar med spanska hör saken, Eng.B bokanalys och anelska graffiti saken. Fett skönt. Nu har jag bara Spanska muntliga kvar på torsdag, Matten nästa vecka, Samhälls saken tills jag vet inte när och Idh A (copper testet och friidrotten) imorn :S. Jag orkar inte springa 3km jag kommer aldrig palla de haha. Men jag ska ladda Ipoden och göra de bästa jag kan :D.

Idag har jag vart sjukt duktig i skolan, första lektionen hade jag spanska provet, sen sprang jag till kansliet och lämnade in min nyckel till skåpet, tillbaka till 6an, ner och käka med elina, eric, alexandra, alexander, julia, jossan och robin. (riktigt trevligt ) sen prata lite med Iman vid repan efter de upp på 6an igen plugga (blev i stort sätt klar med engelskan) sen in till stan och träffa erik en stund sen hem och skriva rent. Ajuste jag mejlade in Idh A passen också :D. Jag har vart riktigt duktig idag.

Men nu skaa jag ladda inför imorn. (kan ju behövas hihi)

  
Dessa bilder är lite roliga, alla tre satt helt inne i datan (och de ville jag självklart fota) men när jag lite smitigt tog upp kameran, så trodde elina först att dom skulle kolla in i kameran, men som ni ser så kollar alla in i datan på andra bilden. Lite ruligt :D
 
Dom tuffa luncharna!! hahah Alla e mupper på bilderna xD

10 DAGAR KVAR TILL SOMMARLOVET!!

Puss suckers
//Mikkan♥

Man kan inte göra annat än att le :D

Idag träffade jag min andra halva J. Har inte träffat henne sen lång helgen typ. Vilket är sjuuuuukt länge. Men vi hade väldigt roligt (iaf jag). Träffade henne i skolan vi käka, vi tog sönder hennes strumpbyxor, vi gick på lektion och vi pluggade :D. Jag är btw klar med två saker nu, SvB Muntligt och EngB muntligt. Inte mycket kvar nu JIPPPI. Imorrn är de spanska prov som gäller på morgonen, sen har vi bara Arb.p och då ska jag försöka bli klar med bokanalysen. De kommer gå galant (hoppas jag). Ajuste jag fick tuggumi på min kjol idag :( in i tvätten med den. Men nu ska jag öva på spanskan lite till och sen sova. Här kommer lite bilder från rivningen:

    
 Älskar dig gummsan<3 vi är som bill och bull xD

SOMMARLOV OM 11 DAGAR!!! UNDERBART

Peace out suckers
//Mikkan♥

RSS 2.0