Söndag ^^

Igår va de ju Earth Hour som jag, cissi och mamma va en del av. Vi satt och åt middag med tända ljus medans hela lägenheten va svart. Ganska mysigt och tiden gick fort haha.





http://www.earthhour.org

Ikväll är de dags att jobba igen. Så ska packa lite, Ha en trevlig söndag :D

Idag, Imorrn, Föralltid
//Mikkan♥

FREEEDAG WOHO :D

Fredag idag och de känns väldigt bra. Igår va en lång dag i skolan...började vid 08.30 :O och slutade 16. De va en halv tung dag med lite sega lektioner men de va galet mycket skratt också. Speciellt på spanskan, jag och J höll på flera gångar att bryta ut i skratt-attacker hela tiden när vi skulle säga våra dialoger på spanska. Haha nä men de va bara kul. Sen efter skolan träffade jag en riktigt trevlig och mysig person. Vi drog och fikade sen tog vi en promenad. Jag hade väldigt kul, trevligt och mysigt med Erik :D. Men jag tycke att tiden bara rann iväg och de gick så fort :P.
Måste bara berätta en sak när vi promenerade så sa vi att de va underbart att våren va på väg, men som jag alltid säger "så fort man tror att den är på väg så kommer snön tillbaka". Och jag gillar verkligen inte att jag har rätt på den fronten. De är typ snö storm här just nu :(. På med varma kläder nu ;D

Idag har vart en ganska slapp dag i skolan. Kom dock inte där ifrån förns 16. Men de gjorde inte så mycket. ikväll händer inte så mycket, ska städa mitt rum och kolla på någon film om jag hittar någon. Imorrn är de dags att jobba igen... Är väl klar vid 13 hoppas jag. Sen vid 13.30 kommer cissi hem till mig för en film kväll. Sen på söndag så är de dags att jobba igen :P. Sen på något vänster så måste jag få tid till att plugga lite också. Men om en vecka är de lov igen :D såå galet nice.

Nä men ska ta tag i miti rum, dags att dunka musik och jobba hårt haha.


Idag, Imorrn, Föralltid
//Mikkan♥

Puss och kram vi ses i stan

Lite lessen blev man ju när man såg snön falla igår. Jag som trodde att våren hade kommit en gång för alla. Men nix pix ingen vår så långt ögat kan nå. Hoppas bara att denna snö försvinner snart. Idag har de vart en rolig dag, Iaf när jag va i skolan. Jag vet inte varför men jag va bara jätte glad :D. Sen kom B till skolan idag vilket va as kul, har inte träffat henne på typ 2 veckor (om inte mer). Men själva lektionerna har vart väldigt sega och alla har i stor sätt bara sovit på lektionerna eller snackat ( men de är så Sp2 funkar vissa dagar :D haha). Sen jobbade jag vid 16 så va tvungen att "skolka" från min sista lektion. Men för mig så gjorde de inte så mycke. Jag satt och snackade med B lite på fiket innan jag skulle dra och vi började lyssa på en grymt bra låt som väckte massor av gamla känslor. Men vi lyssnade på låten om och om igen, kunde inte låta bli (a).
De va verkligen inge kul att jobba idag. Trodde att jag skulle bli tvungen att skrika på ungarna HELA tiden. Dom lyssnade inte och dom gjorde mig galen i vissa lägen. Men när dom väl lyssna så va dom gryma. Tur att jag bara va vikarie, så jag slipper dom grupperna framöver :D Väldigt bra hah.

Imorrn har jag Nationella prov i Svenska den muntliga delen :S. Känner mig inte ett dugg förbered. Men de är väl bara att göra de bästa av de och hoppas att de går bra :D.

Nä ska kolla mitt schema inför imorrn och hoppa in i en dusch och sen krypa ner i sängen och hälsa på jhon blund ;).

Btw "Puss och kram vi ses i stan" kom nina på idag när jag berättade om min version "Puss och kram ät banan" haha

Sov gott
//Mikkan♥

Grattis Lilleman <3<3<3<3

Blev väckt vid halv åtta imorse, då va de dags att sjunga för lillkillen som fyller tvåsiffrigt idag. Jag och min andra bror va väldigt trött så vi sjöng väl inte så jätte vakert eller högt. De är då de är bra med en pappa som har örk stark röst som överöstade oss andra. Men han blev iaf väldigt glad för presenterna som han fick. Har har inte fått min än, och kommer nog i nte få den på ett tag. Han och jag ska dra in på Cosmonova och sen dra och käka lite etc. De ska iaf bli en hel dag, men för att de ska bli en hel dag så måste han vara ledig också. Så de lär dröja några helger innan vi drar. Men när han hade öppnat presenterna och blivit lite uppvaktad så gick jag och la mig igen (a). Just nu är pappa, A och V på hockey match och lillkillen är på träning. Så jag är ensam hemma just nu. Och va är de för väder ute?!?!? Svarta moln så långt ögat når säger jag bara. Men om de börjar regna så tar ju regnet bort all snö som finns kvar :) de är bra de.



GRATTIS LILLEMAN Älskar dig <3<3


Ha en mysig söndag
Pussar till dig
//Mikkan♥

En lugn kväll

Är hemma hos pappa nu. Har vart här sen fyra ungefär. Shit va trött jag är, känner min allmänt lite halv seg. De kommer vara en riktg skön slapp kväll. Har spelat lte wi med min lillebror. Och jag måste nog öva lite, åker ju bara på stor stryk av lillebrorsan. Men jag ska nog bli bra på de där en vacker dag. Just nu ligger jag här på vardagsrumsgolvet och skrver i bloggen och pratar på msn och lite på mobilen ^^. Ikväll äner inget. Joo ska vara med familjen men annars inget. Har ingen energi till något annat just nu. Få se hockey på tvn, en kopp te, skriver i bloggen, kollar läget...de kan nästan inte bli så mycke bättre. Joo de skule kunna bli väldigt mycke bättre om en viss person va här hos mig, Men man kan ju inte få allt tyvärr ;).  Men de finns en liten halv irreterande sak, internet laggar lite till och från :( men då är de bara att starta om och göra om allt man gjorde innan datan dog.

Jag skulle så behöva en nackmasage. Har så galet ont i nacken :(

Nä nu är de robinson

Kiss on the lips
//Mikkan♥

Puss och kram ät banan ;D

Igår va jag och mr S hemma hos little miss J. Vi började med att käka middag och köra sanning eller konka (men vi körde bara sanning dock) vid matbordet. Och kan ni gissa vad som serverades på bordet? Jupp de va tacos som vanligt när man käkar hos henne. Men igår va de grymt gott, och de smakade väldigt bra. Efter maten så kollade vi lite på tv innan vi fick en stor lust att sjunga abba sing star. Jag och J hade koll på dom flesta låtarna men efter ett tag så gjorde vi våra egna "texter" till musiken. De kan man kalla underhållning. Men sen lessa  vi på de och bestämmde oss för att sätta på musik och dansa och sjunga. Jag har film på när vi så vackert står uppradade och dansar vår dans som J "lärt" oss. Nä men de va galet roligt.
Och nej vi va inte jätte fulla. De va väl jag som va mest påverkad med tanke på att de enda jag ätit den dagen va tacos. Men de va inte så farligt, Jag visste va jag gjorde, sa och allt sånnt. De enda jobbiga var att jag somnade runt halv två och gick upp vid 06.30 för att jag skulle till jobbet. De va sjukt segt. Men jag kom upp och jag jobbade på bra. Är dock ganska trött just nu. Ska hem till pappa snart, måste bara packa och göra mig klar och äta lite,
Imorrn fyller min ena bror år :D.

Visst är de härligt att våren ÄNTLIGEN har kommit??! Man blir så lycklig och glad.

Nä nu måste jag göra mig klar så att jag inte kommer hem till pappa sent ikväll.


Puss och kram ät banan ;) tihi
//Mikkan♥

Imorrn är de helg :D

Jag fick inte reda på vad jag fick i NkB och ShB tidigare i veckan tyvärr. Men de gör inte så mycket.
Min kära J och mr S gick ut på taket på skolan igår KLANTIGT men jag hade väldigt kul. Jag låste fönstret så dom inte kom in men dom verkade inte riktigt bry sig tills vår Sh lärare kom in i rummet och bad dom komma in. 2min efter att dom hoppat in och stängt fönstret så kom våran vaktmästare och kollade läget men sa inget. Om Martin inte hade kommit när han kom så hade dom vart rökta. Känner mig LITE skyldig men äsch de är historia och jag har inget dåligt samvete.
Idag har vart en allmänt halvseg och kall dag i skolan. Inget värt att rappotera. Men sen va jag på invigningen av nya Sickla Galleria på kvällen. De va riktigt fint och väldigt trevliga butiker. Men de va så stört mycke folk så orkade inte vara kvar länge. Jag gjorde ett litet klipp iaf, en jätte fin sommar jacka från vila. (bild kommer imorrn), sen eftersom jag är medlem i vila så fick jag en fin sjal på köpet. Riktigt trevligt.

Fick ganska nyligen en latte av mamma (fattar inte hur hon tänker ibland....) så har fått en koffein kick haha xD

Imorrn ska jag och mr S hem till J och käka middag VÄLDIGT TREVLIGT OCH ROLIGT, sen i helgen fyller min bror år :D så de är nästan full rulle hela helgen.

Nä de kanske är dags att dra sig mot sängen, de är ju trotts allt en dag imorrn me.

Måste berätta, imorse när jag vaknade såg jag att jag hade ett litet jack i under läppen. Sjukt skummt. Men de läker väl snart.
(P.s. miss B vart håller du hus?? saknar dig hörru du)

Sov gott
//Mikkan♥

God morgon

Vaknade för ungefär 2 timmar sen. Söta J ringde och väckte mig Tack gumman. Jag hade tänkt att sova till 10 idag eftersom de är sovmorgon för min del. Men de sprack. Jag kunde sommnat om men kände mig något utvilad så gick upp ist. Ska börjar rör mig mot skolan om en timme.
Jag måste bara säga SHIT VA FINT VÄDER DE ÄR UTE.
När jag vaknade imorse hade jag ett stort leende på min läppar. De finns knappt någon snö på marken, solen lyser och de är lite halv kallt ute. Kan de bli bättre? Klart de kan, om de va sommar skulle jag vara ännu gladare men älskar våren. Så mysigt.
Hade matte prov igår. Jag fattade inget, jag va sjukt lost. De är skönt att vi inte läser matte i 3an :P.
Idag händer inte så mycke. Ska till skolan och plugga, efter de så vet jag inte, ska kolla med N om hon vill dra och sola med mig. Sen vid 20 ikväll är de lite simning som gäller :D. Och jag har lyckas få med en polare. Hon kommer va helt slut efter ikväll. Hoppas hon hänger på mitt tempo så kan man ligga och mata och peppa varandra så man simmar snabbare och bättre.
Nä men de kommer bli galet kul. Jag slutar 16 idag :O men idag känns de faktiskt väldigt skönt. Today is a verry good day ;D hihi.


Ajuste vi får kanske tillbaka våra NkB och ShB prov idag. De provet jag gjorde i fredags iiih hoppas de har gått bra. Berättar senare om hur de gick.

Hoppas ni alla får en mysig och solig dag med mängder av skratt.

Always and forever
//Mikkan♥

Skönt då va de klart :D

Jobbade imorse på tävligen. Mina simungar va så grymma. Jag är riktigt stolt över dom. Hela tävligen tyckte jag gick väldigt fort än va den brukar göra. Jag behövde inte stå och ropa upp simmarna, jag hade all min tid fokuserad mot barnen. Är man tränare så måste man svara på frågor, hjälpa till och peppa dom små liven, men sånt är bara roligt. Många av ungarna fick brons tider och bättre så kul :). Men jag va ganska slut när jag kom hem. Men då va de bara att hämta krafterna igen, för då va de dags att sätta ihop sängen :D. Och den är så så galet fin och helt perfekt. (lägger upp bilder imorrn, när jag har laddat kamerna). Jag har möblerat om i hela rummet också så de är jätte fin nu. Har slängt ut lite möbler jag inte orkat ha och små donat lite (a).
Jag ska ev jobba imorrn på morgonen med, visst de är pengar, men jag vill gärna sova ut innan jag ska jobba på kvällen. Besluts-ångest.... Vi får se hur de blir.

Ska kolla på en film nu sen är de dags att sova i min nya underbara 140 säng. Är helt slut.

Ha en fortsatt trevlig kväll.

Miss you
//Mikkan♥

Äntligen hemma

Shit vilken kväll.

16.00 Kom hem
17.30 Åkte vi mot min morbror för att hämta honom, hans bil och fixa ett släp
19.10 På väg mot sängen
20.00 Sängen är lastad och vi är på väg hem igen
21.00 På väg hem till min morbror igen, lämnar släpet
22.00 Sitter och fikar med min morbror och kusinerna
22.20 Vi sätter oss i bilen och börjar åka hem igen
23.30 Hemma Ljuva hem

Jag tror jag åkte samma sträcka 4 gånger totalt. Efter 2 gånger så va de ganska tråkigt att se samma saker om och om igen. Men de hände en lite halv rolig sak.Min morbrors bil gick halvt sönder. Avgasröret lossnade så vi va tvungna att stanna mitt på motervägen TVÅ gånger. Första gången de lossnade så va de för att de lossnade, andra gången de lossnade så va de för att rämmen som han spänt fast den me hade gått sönder pga värmen... Så om ni såg en bil så stilla på E4an så va de säkert vi xD.
Mamma sa för typ 20min sen att vi skulle montera upp min nya säng. De betyder att vi skulle riva min nuvarande säng. De gick bra i början men dåligt mot slutet. Skruvarna sitter som berg och vi kan inte direkt hoppa på den så den brakar (får då blir de ett himmlans liv från grannarna) så de får vi ta tag i när jag kommer hem från tävligen imorrn.
Jupp tävling för barnen imorrn, kul för dom lite mindre kul för mig hehe. Sen är de hem fixa rummet. OCH I HELGEN MÅÅSTE JAG PLUGGA!! De är prov på tisdag igen....plua att de är nationella snart. Ska ev träffa min ena bror imorrn för att leta efter en present till min andra bror :P skulle vara kul om de blev av.

Nä men seriöst, jag måste bädda madrassen som ligger på golvet så jag kan sova lite.

God natt gott folk. Ses imorrn pigga och glada :D hah

(saknar våra långa natt samtal N. Du vet att de är kul att prata i tele i timtal hah ^^ puss på dig)


Peace out
//Mikkan♥

Lättad :)

Sådär då va man klar med provet. Jag måste säga att de känns väldigt skönt :D. Jag tycker att de gick ganska bra faktiskt. Vissa saker hade man koll på mer än andra. Men i största allmänhet så gick de bra. Nu eller snart rättare sagt ska jag börja röra mig mot mammas jobb, sen ska vi dra och fixa hem mun nya säng. Lovley.

Skriver mer när jag kommer hem.
 

Can you ceep a secret?
//Mikkan♥

Måste bara

Jag måste bara lägga upp denna bild :P


Bal 2007 en del av 9a1
från vänster: Zinar, Ali, Fredrik, Linus, Suliman, Jag, Dennis, Ellika, Emil och Thomas.


 


De är fredag people

Just nu sitter jag här i skolan och har typ hål timme i 90min eller något... Jag har haft Idh A teori (Idritt och hälsa A). Vi har fått lära oss om som tre olika stress faktorerna. Och jag kan juh säga efter de jag fick höra insåg jag att jag har psykisk stress. De är när man sätter jätte höga mål på sig och tänker långt fram och på framtiden mer än de som sker och händer just nu. Jag måste verkligen lära mig att fokusera på de som händer här och nu :P. Vi får se hur de går.
Sen har jag en lektion och efter de så är de lusch och sen PROV!!!! Jag ska nog sätta mig och gå igenom allt en gång till så att de verkligen sitter. Har väl koll på de allt men inte direkt så djupt. Men de ska nog gå bra ska vi se ;).
Igår somnade jag vid halv elva (tidigast denna vecka^^) eftersom jag va tvungen att gå upp vid typ 06.15 för att hinna göra mig klar. Men när jag hade gjort mig klar så insåg jag att jag kunde sova lite till så la mig i sängen och blundade en liten stund innan J ringde och väckte mig igen (tur va väl de eftersom att jag inte höra klockan ringa xD). Då va de bara att gå upp igen, käka frukost, göra en kopp te att ta med sig och sätta mig i bilen och åka mot skolan. Näa mamma och jag va 10min ifrån skolan så blev jag sjukt stressad, trodde jag inte skulle hinna men hann med 5min marginal.

Ikväll ska jag få min nya säng ;D såå underbart säger jag bara. Jag ska ta en bild sen när den är uppe och allt. Den är så sjukt fin. Den är svart och den kommer från spanien har jag för mig. Nä den är bara så grymt fin :D.

Ha en underbar fredag, I know I will ;)
                                             
                                                                                                  

Kiss on the lips xoxo
//Mikkan♥

V.11

De va ett bra teg sen jag skrev i bloggen. Har inte haft internet hemma hos mamma så de har vart lite svårt att skriva :P. Men här kommer en uppdatteriing

Måndag:
Vi hade en sån sjukt rolig Sh-B lektion. Jag har nog inte haft så roligt på en lektion på galet länge. Nä men de va en sån härlig stämning och vi har en sån sjukt bra lärare i Sh. Han är en sån lärare som man kan jävlas med utan att han blir arg eller förolämpad. Men sen jävlas juh han tillbaka men de är väl sånt man får ta. Han och vår matte lärare är dom man kan driva me. Sjukt kul :D. Sen på kvällen/natten så hade jag en trevlig Pratstund med mr N. Vi pratade fram till typ 02.30 eller något. Jag fick inte mycke sömn (a) med tanke på att jag skulle upp vid 07 xD. Men de va mysigt och roligt.
De va nog de enda jag har att berätta från måndagen.

Tisadag:
Shit vilken seeg dag. Vi började vid 10 och slutade vid 16. Visst de är inte så jätte farligt, men dom lektionerna vi hade va så sega. Plus att jag va en aning trött med tanke på att jag bara sov 4 ½ timme. Jag  va verkligen ingen solstråle hela tiden. Sen på kvällen/natten så blev de ett lååångt samtal igen med mr N. Jag tror vi sa hej då runt 03.30 om inte senare. Men de är alltid roligt att prata med dig ;)

Onsdag:
Började inte förns 13 så jag tog ut en sovmorgon till 10. Väldigt skönt, va en aning piggare när jag vaknade. De va en kort dag, började 13 slutade 15. Väldigt skönt. Efter skolan drog jag till mammas jobb för att sedan sätta mig i bilen och åka till simhallen. Onsdag=Simning. Jag skulle simma runt 21 så jag tänkte att jag kunde plugga inför provet lite innan. Men att plugga i en simhall där de är ungefär 25+ grader och fuktig luft är inget jag rekomenderar. Fick inte så jätte mycke jobb klart. Sen hoppade jag i vattnet och efter typ 20min i vattnet så hände de jag fruktat för. Jag har haft problem med mina axlar sen en bra tid tillbaka och dom har inte blivit bättre. Men iaf jag skulle göra en vändning och mitt i vändningen så händer något med min vänster axel. Jag visste inte va som hade hänt men jag kunde inte fortsätta. Jag hade ont hela kvällen och de va en sån här jobbig verk. Ni vet när man andas, och varje gång man drar in luft så drar muskeln ihop sig och halv krampar? Den verken hade jag hela kvällen. Visste inte va jag kunde göra för att den skulle bli bra.
Men mr N ringde upp mig runt 23 och vi hade ett intressant samtal om allt mellan himmel och jord. Väldigt kul.

Torsdag:
En trött Mikkan vaknade vid 07.30 idag. Riktigt trött och seg och en aning försenad. Vaknade, hoppade i några kläder, sminkade mig och gick ner till bussen. De va allt jag hann (a).
De va en lång dag igen 10-16, halv sega lektioner rätt igenom. Men även mycke skratt med folket runt omkring. Axeln verkte inte lika mycke idag men den är väldigt stel och jag vågar inte belasta den med en väska eller något. Har bara låtit den vara för de mesta.
Jag och J hade tänkt att skippa våra sista lektioner för att plugga inför provet imorrn. Men de blev inte riktigt så. Men trotts att vi inte va närvarande på vår matte lektion så fick vi iaf närvaro. Vår matte lärare hittade oss pluggande med två ifrån klassen och gav oss en väldigt liten utskällning och sen prickade han för oss. Najz där.
Efter skolan så träffade jag E. Hjälpte henne att köpa en present till sin kompis. Men de va ett bra tag sen jag såg henne, så vi hade en trevlig pratstund. Jag shoppade också lite :P hade de där presentkortet på åhlens, så vi drog dit och jag handlade en lotion och lite nya rakblad. Najz najz ;). Ska väl ta och plugga lite med tanke på att jag har prov imorrn....SUCK. Äsch har koll på de mesta tror jag.

Ha en myspys kväll IMORRN ÄR DE FREEDAG :D lovley


 
Bilden längst ner är gjord av J. Väldigt fin hörru du du ;) haha

Kiss on the lips

//Mikkan♥


Haha va coolt

De här är mitt bloggvärde sjukt najz :P 

Gå in på http://bloggvarde.se/ och kolla va din blogg är värd

Sov gott
//Mikkan♥

So not my day

Blä de har verkligen vart en dålig dag idag. Känner mig helt slut för ingen andledning, känner mig inte moteverad till något de är liksom bara dött. Kusinen va tvungen att dra vid 12 för att hinna hem till sin match (surt), men jag ville sola i vilket fall som helst. Men jag hade bara pengarna på kortet, så jag satte mig på tåget och hoppades att bankomaten i trånkan funka, men fick ett mess från J där hon sa att den inte gjorde de. Så jag hoppade av vid södra och letade upp någon bankomat. Hittade 3 olika men dom hade en sak gemansamt...man kunde bara ta ut 500-lappar (riktigt surt) så jag gav upp och åkte hem. Sen fick jag ett sms om att jag kanske måste jobba ikväll. Jag vet inte om min chef har fixat en vilkarie åt mig. Men jag bojkottar jobbet idag. Orkar verkligen inte, och jag kommer inte vara ett dugg moteverad. Hoppas att de löser sig.
Nu borde jag egentligen plugga eller städa mitt rum. Men gör nog de lite senare.

För att byta samtals ämne,
har ni tänkt på hur fort tiden går? De känns som om de va igår jag började andra ring. Tiden har verkligen börjat gå sjukt fort. Jag skulle verkligen vilja trycka på en paus knappt och bara andas och ta de lilla lugna. Man får ju lite panik när tiden bara rinner iväg :S. Man kan gräva ner sig i de här samtals ämnet väldigt mycke men ändå inte hitta något bra och vättigt svar. 
 
haha mupp bild nr1


A kiss on the lip
//Mikkan♥

Trötta men glada

Vaknade kanske för 50 min sen. Jag är sjukt trött för tillfället, men som vanligt så kommer den stiga lite senare. S och jag sitter och kollar på 28 veckor senare, den är faktiskt helt okej.  Vi köpte tre filmer igår; 28 dagar senare (som jag inte hade sätt) 28 veckor senare (som jag har sett) och Disturbia (som jag också har sett och är sjukt bra). 28 dagar senare va sjukt dålig, as seg och bara tråkig. Dom andra två va mycke mycke bättre.
Idag ska jag dra och sola med S. Eller jag ska sola och hon ska bara hänga på. Efter de vet jag inte va vi ska göra. Jag ska inte jobba ikväll, så vet inte riktigt va som står på agendan. Men vi lär hitta på ngt.
Lite bilder från igår kommer upp senare idag.

Ska ta och göra mig klar.

Kiss on the lips but don't tell
//Mikkan♥

Haha Vi är bara bäst S

Okej fortfarande vaken, vilket är ett under. Jag har vart vaken i typ 19 timmar nu :S Och jag ska jobba imorrn.. aja de går säkert bara bra. Jag har ju min kusin på besök. Vi har Kollat film och drickit någon form av energi dryck så vi är lite hyper. Vi har bombat med thriller och skräck filmer hela natten. Vet ej när vi ska sova. Så fort vi känner oss trötta antagligen.
Vi har skrattat heeela tiden. Så sjukt roligt att vara med dig fröken löken.
Ska återgå till S nu, hon börjar bli lite irraterad över att jag sitter här. Lägger upp lite bilder imorrn när jag laddat ner som på datan. Ha en underbar kväll nu

Puss på er alla. Sov gott <3

Kiss on the lips
//Mikkan♥

LördaG LördaG (inlägg 143)

Då var ännu en jobb dag slut. De var en ganska skön stämmning idag på jobbet. Trotts att dom flesta assistenter var borta så klarade vi oss fin fint. Just nu håller min energi på att ta slut, men ska kanske ta och äta lite "frukost/lunch" hehe. Hann inte de imorse eller på jobbet. Full rulle hela tiden. Just nu vill jag bara att tiden ska gå lite snabbare, ska hämta min kusin runt 17 sen ska jag åka och köpa min nya säng :D. Ja jag fick den sängen jag har nu ganska nyligen, men jag tycker att den är fööör stor. Ska få en 140 säng, de är perfekt på alla sätt haha.
Ikväll blir de tjejkväll hos mig haha (trotts att de bara är jag och min kusin, men när vi är i fatren så är vi i farten ^^) De kommer bli galet roligt. Åker och solar imorrn också om vi hinner. Hoppas de, vill ha lite värme :P.

Sitter och pratar med en rolig filur om vilket säng mått som är bäst. Vi har redan rett ut att 180 är fööör stort, 160 är också en aning stor och 90 är för litet. Marcus tycker att 120 är perfekt men jag tycker 140 är de. Då har man ju lite sväng rum också ;). M jag kommer inte ge mig, men dom du sa, vi kanske borde testa varandras hahah xD. 140 är lätt bäst och bara helt enkelt mest perfekt.

( Hahah B du är juh bara för underbar. På face heter hon: "B säger: -Jag har aldrig blivit utkastad... Mikkan säger: - Nee inte jag heller... eller jo det har jag.. typ 5 gånger..Hahah, så sööt gumman ♥ ♥." De va en del av våran konversation som hon och jag hade under en lektion när en av våra lärare skickade ut några från klassen. Hahah så söt du är gumman<3)
 så fina vi är B♥

Ska ta och göra mig klar för avfärd :D

Kiss on the lips
//Mikkan♥

Godnatt & sov gott <3

Nu är jag helt slut. Efter en trög vecka i skolan så kan man förstå varför. Sen är de nog bra att slumra lite innan de är dags att vakna igen, ska upp igen om ca 7 timmar...
Har lärt mig hur man ändrar vissa saker på bloggen ikväll, sen har jag kollat på film och bara haft de mysigt. De ska bli ännu mysigare att få lägga sig ner i sängen och bara få sova.
Imorrn kanske min kusin kommer hem till mig, men inget är bestämmt. Hoppas kan man ju alltid göra. Fick ett present kort av mamma på åhlens som jag ska gå och shoppa upp i hlgen eller lite senare i veckan.

Nä hörrni, sängen är oerhört lockande och jag känner mig helt slut. Sov så gott så hörs vi imorrn eller så.

//Mikkan♥

Fredags Mys

De blev ingen solning för min del idag. Jag kände att jag inte hade energin att följa med hem till J och vara sär någon timme och sen åke en lång hemresa. Visst de hade säkert vart kul att bara ta de lugnt med J och L men jag hade inte vart på humör och hade bara kännt mig bitter. Men vi får lov att göra de någon annan dag....
Har  inte gjort så mycke när jag kom hem, kollade på en film och kröp ner under täcket och hade de mysigt. Sen har jag lyssnat på musik haha speciellt dinga ringa ding ding låten (eller va den nu heter :P). Jag är dock väldigt trött. Känner mig helt slut. Ska som vanligt upp och jobba imorrn på morgonen. Efter så MÅSTE jag plugga. Nationella proven börjar ju närma sig och de är prov på fredag. SUCK . Men de är fredag och nu är de bara att mysa på (a). Ska nog kolla om jag har någon bra film som är värd att kolla på.

Hoppas ni får en fortsatt bra fredags kväll

//MK♥

Skolan, sola, trånkan, hem, äta, ladda soooova :D

Nu va fredagens lektioner slut. Jag slutade dock för en timme sen ungefär, men ska följa med hem till J. Vi ska sola lite sen bara ta de lugnt. Efter de så ska jag hem till mamma igen och vila och ladda upp inför jobbet imorrn. I helgen händer inte så mycket, ska jobba lite på lördag och söndag som vanligt. Måste plugga i helgen. Har NkB och ShB prov på fredag, och jag vill gärna fatta sakerna :P.
Just nu sitter vi i skolan och lyssnar på rolig låt. J ska ha omprov i Sp, jag borde också göra de men har inte pluggat :S...Får väl göra de vid ett senare tillfälle.
Är ensam hemma ikväll med, får väl sitta och bomba någon med sms och samtal ;) haha. N du är utpekad.

Nää orkar inte skriva.


Kiss and tell
//MK♥

Torsdag...

Idag va de att gå upp vid 06.15. Jag fick lov att dra mig upp ur sängen, va så sjukt trött. Kom till skolan 08.30 typ och de kändes som om jag satt i en annan värld. Sen hade vi Arbetspass från 9-12 TRE HELA TIMMAR. De blev ganska utnött efter ett tag. J va den enda av oss som jobbade. Jag satt och ritade på Lantto eller va inne på face. Men när klockan väl va 12 så begav vi oss mot matsalen för att käka (men de va inte direkt någon höjdar mat). Sen hade jag och J två timmar att fylla, hål-timme på två timmar är inte så himlans kul i alla lägen. Men som vanligt så gick tiden snabbt. "Tyvärr" så kunde jag inte vara med på sista lektionen, hade tid hos tandis. De har vart en upp och ner dag, skratt, arga miner, hicka, skrattatacker och ännu mer skratt.

Har vart hemma själv hela kvällen. VÄLDIGT skönt :D. Borde ha pluggat lite kanske men jag har ingen energi. Förstår inte varför men den går väl upp snart.

Min kära vän B sickade ett roligt klipp till mig på face som jag tänkte dela med mig av. En musik video som är knas. Men som dom flesta vet så är hon och jag en aning knäppa. Eller rättare sagt så är vi alla tre lite knas men hon och jag är nog lite värre än J. Aja här kommer den, njut. Man blir glad av den för att den är så knäpp haha.

 Passion Fruit - The Rigga Ding Dong Song

Imorrn är de Fredag. UNDERBART :D haha. Ha en underbar kväll nu alla goa och glada.

Kiss and tell
//MK♥

Trötter

De känns som om de va evigheter sen man va i skolan. De har verkligen vart en trög start på skolan, man har kännts sig riktigt seg. Men de har vart roligt att träffa alla igen. Jag va ju på yoga i måndags, och shit va öm jag är. Speciallt i mina axlar, men de va så skönt och roligt. Jag rekomenderar yoga till alla, så roligt :D. Imorrn är de en tidig dag, börjar jag 09 och de betyder att jag måste upp vid 06 senast 06.30. Jobbigt :P.

Ska ta och sova lite, är helt slut. Va och simmade lite nu på kvällen (väldigt skönt) men jag är väldigt trött.

Kiss and tell
//MK♥

På lätta fötter går de fram

Vi kollade på en ganska bra film idag. De va ingen tecknad film som jag trodde. Vi kollade på The Island med Scarlett Johansson och Ewan McGregor. Den va riktigt bra faktiskt. Väldigt skönt att de va de enda vi gjorde idag.
Efter skolan drog jag och J till skanstull för att aktivera mitt kort. Efter de så skulle vi dra in till stan men insåg att de va ganska onödigt med tanke på att hon lagt undan de hon skulle kolla på tills imorrn, så vi vände vid gamla stan. Ska dra på Yoga om några minuter. De ska bli så galet kul, och skönt att de äntligen blir av ^^.
Jag har verkligen kännt mig glad idag. De har verkligen vart en as bra dag :D De har kännts som om jag gårr på molen eller något. Har helt enkelt bara vart en bra dag.
Btw min data håller på att lägga av en gång för alla :S. Så vet inte när jag kommer kunna skriva ett inlägg nästa gång ='(. Får försöka göra de i skolan om jag har tid.
Nä måste kanske ta och packa och byta om. Ska försöka blogga ikväll men lovar inget.

Kiss and tell
//MK♥

Music

Vaknade för en timme sen, och jag är inte ett dugg utvilad. Va är de för fel. Kan den här känslan bara försvinna?! Va är grejjen liksom?! Ska väl göra mig klar snart och röra mig mot skolan. Har en lektion idag, den börjar 13 och slutar 15.30. Vi ska bara kolla på någon film. Jag tror att de är en sån där film som är tecknad och man får se vad som händer inne i kroppen vid olika tillfällen. Med tanke på att vårat projekt handlar om DNA,RNA, Celler etc så lär de vara en sån film. Men de blir väldigt skönt att bara kolla på film :D. Efter skolan så ska jag aktivera mitt bank kort och sen lite senare på kvällen ska jag på Yoga för första gången (ÄNTLIGEN) hahah. De kommer bli galet roligt.


Nu ska jag sätta på as bra musik och göra mig klar.
Ha en underbar halv mulen dag =)

//MK♥

BIG TIME ÅNGEST

Asså blää, har sån sjuk ångest inför imorrn. Fattar inte varför... Har bara kännt så här en gång förut, och de va när jag ville bo hemma hos pappa på heltid. Hur ska man beskriva känslan?! De känns som en "saknad-känsla", jag saknar att vara hemms hos pappa och saknar alla där. Och man vill typ inte sova för att man bara vill dit igen, de är en blandad känsla mellan saknar- och lessen-känsla. Blä hatar den här känslan så mycket, men den försvinner när den försvinner och de finns inget jag kan göra.

='(
//MK♥

Söndag...Suck

Imorrn börjar skolan, blää. Känner verkligen inte för att gå till skolan. Men man måste och de är bara att göra. Men de är några timmar kvar av lovet :D (jag vet, lite optimistisk är jag nog men de ska man vara ^^). Så va har hänt idag? Jag har sovit, lyssnat på musik, försökt att äta, jobbat och solat lite. De har vart en bra dag, fint väder och jag har bara vart glad hela dagen. Tog en promenad till och från jobbet idag. De va helt underbart skönt. Men en aning jobbigt också eftersom jag knappt fått i mig något =/. Jag fattar inte va de är för fel på mig :(.
Sen måste jag berätta att min bror och hans hockeylag vann hela cupen igår. GRATTIS <3
De va lite halv segt att jobba ikväll men de gick väldigt fort.
De är väl kanske dags att ladda upp inför imorgon, kolla schemat och fixa kläder och allt annat som måste göras. Jag börjar 13 imorgon som vanligt. Väldigt skönt måste jag säga.
GOD NATT GOTT FOLK hörs imorgon.


Mikkan den 1/2-2009


Tack för att du ÄNTLIGEN bestämmt dig. Vi vet båda att vi inte kommer hålla kontakten så bra. Vilket är synd om du frågar mig. De är även synd att vi inte kommer umgås speciellt mycke(inte för att vi gjorde de speciellt mycket för ut men ändå, de hade vart kul). Men de där är helt upp till dig. Jag är villig att vara vänner och umgås som de också. Men jag kanske har fel , du kanske vill umgås någon gång framöver. Vem vet?!

Im a happy girl tonight
//MK♥

Hittade den gammla

Hittade min gammla blogg haha
http://michaelalkj.blogspot.com/
snacka om att de väcktes minnen

//MK♥

RSS 2.0