Underbarare helg kan man ju leta efter

Den bästa helg på ett bra tag om jag får säga de själv. Solen har lyst hela tiden och de har vart varmt. Tyvärr har jag inte vart ute i solen like mycket som jag önskat. Jag har (känns det som) spenderat helge i provrum och framför plugghögen som man har. Men nästa helg SKA JAG VARA KLAR MED ALLT!! De ska ju in på onsdag så jag har inte något annat val (a).
Mina prov denna vecka:
Måndag: Muntligt i Eng. B
Tisdag: Muntligt i Sp 2
Onsdag: Hörövning i Sp 2
Torsdag: Vet inte men lär försöka klämma in något typ Matten
Fredag: LEDIG PGA STUDENTEN


Jag känner mig så less på något, jag vill bara har en förändring. Spelar ingen soll vad de är men vill bara att en förändring ska ske. Jag har rensat min garderob så de känns ganska skönt, har skaffat lite nya kläder :D men jag vill att något annat ska föändras också, Men vad???????

Nej nu måste jag läsa igenom engelskan några gånger till innan jag ska sova. Ny vecka med nya tag och ny energi :D


J och jag sommar -08 MUPPAR VI ÄR

SOMMARLOV OM 12 DAGAR :D

Peace out suckers
//Mikkan♥

Värmen är här <3 :D

Har inte orkat skriva något på ett tag men what ever. Men jag kan berätta i korthet vad som hänt.

Onsdag:
Orgentering på hellas....De gick väl bra haha. De va fästingkoll sen när man kom hem men annars gick det bra. Jag alex och natta tog helt fel kontroller i början och sen gick vi helt fel när vi hittat den 8de kontrollen pga mig (a) opps. Sen va de spanska prov i skolan (som jag klarade:D ) efter de så följde jag med alex till Pub för att fixa hennes väska.

Sen gjorde jag de mest klatigaste ever, jag kom hem och tog de lite lugnt, sen vid 17 så skulle jag träffa Nina i forum. Jag ade lite saker som jag skulle slänga som jag la i en påse på bordet, precis brevid ligger min mobil. På nägot sätt så hamnar min mobil i den där påsen som jag sen går ut och slänger i SOPPNEDKASTET!! Jag märker inte detta förens jag är vid bussen. Men jag vänder på klackarna och springer upp för "helvetesbacken", river upp hela mitt rum typ,leter igenom HEEELA lägenheten innan de slår mig vart den har hamnat. Så när mamma kom hem blev de att gå ner till sopprumet och hämta den. SÅ SJUKT VIDRIGT. Men som "tur" va så låg min påse högst upp. (En annan tur jag hade var att de va öppet till sopprummet, annars hade de kostat 840 spänn böra för att öppna dörren :S)

Torsdag:
Hände inget speciellt, joo Dans 2orna på skolan hade uppvisning. Så DUKTIGA :D (Dom flesta iaf)

Fredag:
Drog till banken och fixade lite med mina pengar, sen köpte jag min jacka från Veromoda. Efter de så var de dags för skola. Hade bara två lektioner så de gick relativt fort. Sen drog jag till Forum och träffade Karin och så köpte jag ett par shorts, en t-shirt och en kjol. Dorg hem vid 17, böt om snabbt, träffade karin. Så drog vi på Årsmötet med klubben en liten stund. Efter de i sin tur drog jag in till stan och mötte Hanna för att kolla på bio. Vi såg Flickvänner från förr Den va faktiskt bra. Jag rekomenderar den.

Lördag:
Hade privatlektion mellan 12-13. Sen mötte jag Karin i forum :P. Och ja vi har handlat ännu mer (a). Jag har idag införskaffat mig en rosa/röd skjorta från Gina 149kr+ett par chinos från Gina 299kr och ett skärp från Gina 29kr, en klänning från NewYorker och ett skärp från Indiska. Nu ska jag plgga ett tag och sen får vi se vad som händer.
Imorn är de morsdag. Undra vad jag ska fixa?!


Nedräkningen har börjat:
SOMMARLOV OM 13 DAGAR :D LOVLEY


Puss på dig
//Mikkan♥

Dagen idag :D

Den här dagen har inte vart så seg som jag trott, men de har vart sjukt varmt. Jag har haft sjukt kul på lektionerna. På andra lektionen satt jag och Nina och pratade en del, vilket va väldigt roligt, sen sista lektionen så kom Kinell och lotten och så satt vid datorerna och va inne på facebook och babblade.
Sjukt kul :). Sen när vi slutat gjorde jag, kinell och lotten sällskap neer till tvären. Och jag va på FLUM humör på HÖG nivå. Vi hade sjukt kul på tvären.
Jag och lotten hoppade av vid G och drog till en kiosk och köpte glass i stora lass haha. Sen gick vi in i galerian och köpte oss en varsin ny plånbok, sen köpte jag ett diadem också. Den som jag köpte är STOR men jag älskar den. Den är så snygg :D. (Bilder kommer). Jag hade en jättte trevlig eftermiddag med Lotten och de måste vi göra om :D

Nu måste jag plugga :'(.


Puss på er
//Mikkan♥

Snart skola

Är fortfarande hemma hos pappa. ska dra om 30 min. Jag borde hinna på 1½ timme :P. Men de kanske blir lite förhinder vem vet. Kort dag idag, börjar ett och slutar tre. Hela den här veckan är lite knas. vet inte riktigt va jag ska göra på Sh lektionerna. Jag får väl vara lite kreativ av mig. nää ska göra mig klar och ta en varm promenix till pendeln.

Puss hej
//Mikkan♥

Jippi :D

Då va man hemma igen, dock inte hos mamma utan pappa. Jag beslutade mig för att åka tidigt här ifrån imorn istället. Börjar ju vid ett imorn så de är inga problem. Men jag har goda nyheter :D IDAG TOG JAG MITT FÖRSTA DOPP I DET KALLA VATTNET!! gryyyyymt stolt. Tyvärr har jag inge bildbevis så  ni får helt enkelt tro på mig. Inga bilder idag tyvärr. Nu ska jag göra annat

Puss på er
//Mikkan♥

Snart är det hemfärd som gäller

Man lägger sig tidigt på kvällen och man vaknar tidigt på morgonen. Sjukt skönt. Är lite trött just nu trots att jag sovit ett bra tag. vaknade vid nio idag med.
Just nu håller vi på att städa stugan och packar och donar, de är snart dags för hemfärd. Min resa idag ser ut på följande: först en blresa hem till pappa, sen vidare till pendeln sen till tuben, efter det vidare till bussen och sist men inte minst en promenix upp till mamma från bussen. Jag känner mig inte så jätte taggad inför denna resa direkt. Känner mig trött, seg och smutsig.
Längtar till badrummet hemma då jag tänker ta ett varmt skönt bad. Shit jag måste plugga lite också när jag kommer hem :( aja de måste göra sista spurten innan lovet. Nej nu ska jag ut och foto alla och lite till. Hah dom kommer bli galna på mig (a) men de är lugnt ;) va gör man inte för några roliga bilder.

Ha en bra dag alla =D

Peace
//Mikkan♥

Landet, outlet och tystnad= Avkoppling

Kom till landet igår, och guuu va mysigt de är. Huset ligger precis vid vattnet och de är bara allmänt mysigt. Idag vaknade vi runt nio tio tiden då vi käkade lite och tog de lugnt. Sen när vi var klara begav vi oss mot outleten en bit bort. Jag hittade ett par badshorts och ett linne och ett skärp.
Jag vill lätt åka dit igen och handla kläder, de fanns sjukt mycket för bra priser :D.

Sen kom vi tillbaka till stugan då jag och lillebror tog en kort tur med den lilla båten. Och jag tyckte att de va kul eftersom att de va jag som skulle ro och vi åkte mest runt i cirklar. Den där båten va lite liten, lilleman fick dra ihop benen så att jag kunde ro ordentligt. Jag hade kul men jag tror att bror min mest tyckte att jag va en aning skämig (a). Vi grillade ikväll och vi satt ute och käka trots att de började regna lite.

De har vart galet skönt här ute. Mobilen har knappt funkat (ingen teckning) väääldigt skönt. Sen är datan extremt seg så man orkar liksom inte sitta länge vid den. Imorn är de hemfärd och mer pluggande som gäller. Känner mig helt slut just nu och funderar på att lägga mig i sängen och kolla på någon film på Ipoden. Jag är fortfarande förkyld men hostan är i stort sätt försvunnit :D. Bilder kommer imorn (dom få som jag tagit iaf.)

Puss och kram på er
//Mikkan♥

Är detta ett skämt eller?!

Jag fattar inte va grejen är!! Jag har blivit förkyld IGEN. Jag orkar verkligen inte de här längre. Vet inte om de är någon bra ide att jag följer med pappa och anna till landet imorn. Men på ett sätt kanske de är precis de jag behöver för att bli frisk (och hostmedicin och toapapper då da) men annars tror jag att en frisk luft skulle vara perfekt för mig.

Idag har jag inte gjort ett dugg. Har kollat på film efter film efter film. Väldigt skönt, men jag har inte orkat göra något annat. Jag har vart helt död heelt slut. Jag har till och med sovit lite.. ÄR man sjuk så är man :P.

Nej nu ska jag försöka bli bättre (a).
 

Kram på er
//Mikkan♥

LEDIG underbart

Hela den här dagen har vet heeelt knas. Imorse när jag vaknade kunde jag knappt prata och jag va jätte seg. Skulle möta J vid kvart över åtta och vid kvart i sju hade inte ens packat väskan. Eftersom jag var som en snigel så hann jag inte äta frukost (illa jag vet) men jag hnn med J och mötte henne på tvären. Yoga passet sög (som jag typ skrev i inlägget innan men iaf) ledaren sög och och hade inte lagt upp de på ngt bra sätt. Men de va bara att göra så gott man kunde. Hela den här dagen har bara vart jätte flumig. Såhär har den väl sett ut lektions mässigt:

Spanskan: Jag visade Ingrid min text som vart TOTALT fel (vilket jag kände på mig, google translate är inte så bra i alla lägen). Sen ville hon attjag skulle börja om, och tillslut gav jag upp och då slängde jag FÖRSIKTIGT ordboken på bänken framför mig där alla andra låg och RÅKADE ha ner alla Ingrids papper :S ops!! inte meningen. Men efter ett tag så fixade jag texten och pratade med ingrid så hon är inte arg på mig (tror jag (a) heh)

Arb.p: Eftersom jag stressade som en galning imorse så glömde jag allt hemma i min andra väska...suck. Men de gjorde inte så mycket. Jag satt och prata med Bemo hela lektionen istället. Väldigt roligt och intressant. Sen skulle han visa hur stark han var så han hängde sig på en dörr karm och drog sigg upp och ner (jag kommer inte ihåg va de heter (a) hih) de klarade han iaf lätt. Så kom Iman in och så fårgade jag om han kunde göra de med henne på ryggen (eftersom att han klarade att göra de med mmin tunga väska). Och självklart sa han ja och efter mycket tjat från mig hah så gjorde han de men han klarade de inte :P. Kul kul.

Sv B: Ingen lektion typ, så jag gick tillbaka till Bemo och pratade med honom Johan och Adrian ist. Och självklart visade dom allihop hur starka som va, lite roligt  att se.

Så fort Sadi var klar med sitt betygs prat så drog vi till tvären, där vi mötte johan och adrian och gjorde sällskap till tunnelbanan. De va en rilig resa hem :D.

Nä det har vart en sjukt bra dag, och nu är de vila som gäller och plugga så klart. Drar kanske till pappa på fredag och sen vidare till landet.

Vi hörs senare

//Mikkan♥

Väntan är lååång

Sista dagen i skolan idag då =D LOVLEY. Just nu sitter jag på plan 6 och väntar på att J ska komma tillbaka till skolan från träningen så vi kan äta lunch. Jag längatr tills sden här dagen är slut så jag bara kan åka hem och lägga mig. Jag är så sjukt trött just nu, de va riktigt tungt att gå upp idag och ta sig till skolan. Känner mig nyvaken på något sätt.
De va ju yoga nu på morgonen, och de va like halv tråkigt. Sen va de lite jobbigt eftersom att jag hosta så fort jag hade huvet upp och sen haha heelt sjukt. Men annars va de väl okej.

Nä nu måste jag fixa min spanska sak som jag ska redovisa idag :(

Have a very nice day hah

//Mikkan♥

Dags att sova lite

Jag tror inte att jag sett en enda sur min idag :P Har skrattat hela dagen nästan. Riktigt skönt, de gör ju hela dagen lättare :D. Hela dagen har fylit på och de har inte vart några jätte roliga lektioner direkt men de har gått fort eftersom sällskapet vart bra.
Va ju på sjukhuset imorse. Och de va inge fel men jag ska tillbaka om en månad för att ta ett nytt prov bara för att jämföra ett resultat och se till så att de inte är något.
Imorn är de sista dagen sen är de lång helg =D sjukt skönt. Men måste verkligen plugga, men ska inte plugga alla fyra dagar noway, de löser sig.
De är även yoga imorn i skolan. Ska bli roligt, om jag ska vara med. Ska iaf försöka. Har blivit sjuk ännu en gång...Nu börjar jag verkligen bli less på de här. Ont i halsen och hosta är ingen bra kombo. Ska ta host medicin sen ska jag hoppa i säng och försöka få lite sömn.
Ajuste, satte på mina lösnaglar igår. De har hållt väldigt bra, men de känns fortfarande lite halv konstigt, men jag vänjer mig ;).

Nej sov gott nu alla och dröm sött.


Natti Natti
//Mikkan♥

Denna huvudvärk...suck

Nu har jag haft ont i huvet hela dagen...jag har tagit alvedon men den försvinner inte =( Ska lägga mig så fort jag har skrivit klart detta inlägg så får vi hålla tummarna att den försvunnit tills imorrn.

JAg har väldigt dåligt samvete för idag. Jag tycker synd om J och all skit hon får ta ifrån mig. Hela denna dag har jag vart lätt irreterad pga min j***a huvevärk. Och jag är sjukt lessen. De är inte meningen att vara så sur och irreterad i vissa lägen. Förlåt gumman och jag menar det verkligen. (känns som om jag har använt de ordet för mycket.) Men vi har haft sjukt kul idag också (a). Älskar dig och du betyder väldigt mycket för mig!!

Hela den här dagen hart vart lång, grå, dyster och seg. Alla i klassen har vart på halv dåligt humör hela dagen, det har liksom vart en ond cirkel de där. Hoppas att de blir finare väder imorn så de blir med glädje i klassen =D.

Imorn är det sjukhuset igen på morgonen. Lite nervös om jag ska vara ärlig. Men de går säkert bra.

Sen är de då här, sidan som jag länkat här under är ett måste att besöka. Tjejen som sjunger är så sjuuuukt duktig och hennes röst aa den är grymt bra. De är ett måste att besöka!!!

http://www.myspace.com/tillythomson


Nej nu ska jag sussa och bli av med min huvevärk och vara pigg och gald imorn =D


Natti Natti
//Mikkan♥

Då va man i skulan igen ;)

Shit va man va hurtig idag då. Sitter i skolan med J just nu och pluggar lite. Vi börjar egentligen kl 13 men vi är här nu, ganska duktigt eler hur? ;) haha. Är klar med spanskan som vi ska redióvisa idag. De gick väldigt fort att göra klart. Ella tiene los ojos azules, kolla jag kan haha (a).

Eftersom vi har 3½ timme att slå död på så borde jag plugga mera så slipper jag göra de sen =D.
Imorn är de en resa till sjukhuset som väntar kl 08.00, jag ska få reda på prov resultaten. Jag väntar med "spänning" inte. Men de lär bli intressant och se va dom har att säga. De händer inte så mycket mer idag, vill bli klar med alla rester som man har så lär nog fokusera på det en hel del. Det är ju kort vecka =D sååå underbart. Vet inte va jag ska göra på lång helgen, funderar på att dra till pappa en sväng men vi får se vad som händer.

Nu ska jag vara duktig och plugga vidare. Ha en bra måndag alla.


Yours Only
//Mikkan♥

Snart slut på helgen

Städade inte så mycket idag (a) fixade lite i mitt rum, men de blev  tråkigt. Kollade på en film istället som inte jag sett på år och dar "Historier ur Den Oändliga Historien" väldigt bra film men väääldigt lång. Har inte kollat klart på långa vägar, den är 6 timmar och jag kanske har sett 1½ eller något =P.
Den här helgen har vart väldigt tråkig och trist men den har vart skön också, bara tagit de lugnt och bara slappat helt enkelt.
Imorn slutar jag 16 =( Men de blir säkert en rolig dag =D. Ska träffa J klockan 9 för att plugga och bli klar med spanskan som vi ska prata på eftermiddagen.
Jag säger de igen jag och spanska funker inte och om jag ska prata spanska utan någon lapp...ojojoj katastrof haha. Men de får lov att ordna sig helt enkelt. Sitter och ätar lite pistage nötter (me looove) och väntar på att filmen på fyran ska börja igen. Jag känner mig väldigt glad just nu, vet inte varför och de gillar jag, att bli glad för ingenting de är underbart =D

Jag hoppas att helgen vart bra. Skriver mer imorn ;D
Natti Natti sussa sött


Yours Only
//Mikkan♥

Sunny Sunday

Idag är de STOR städning här hemma som gäller och sen plugga om jag hinner. Vill sätta mig på balkongen och plugga (om jag ska plugga) men de är ju lite båsigt här uppe. Eftersom att jag inte jobbar på söndags kvällarna längre så kommer söndagerna kännas väääldigt långa. Lite bra musik medans man jobbar gör ju saker och ting mycket mycket roligare. De blir ett koret inlägg idag, har inte så mycket annat att skriva om för tillfället ;).


Yours only
//Mikkan♥

Då va det över då (a)

Då har man jobbat sista lördagen för den här teminen. Ganska skönt när man tänker efter, nu kan jag sova ut på lördagar och slippa gå upp vid halv sju men de är endå lite tråkigt att de är slut. Men allt startar ju till hösten igen :).

Min kära kusin kom inte idag tyvärr. Får de när man ser henne :P. Jag har verkligen inte gjort något vettigt idag heller (a). Jobbade på morgonen sen kom jag hem vid tre tiden och då kollade jag på film sen har jag fixat lite med bloggen. Halv kollar lite på ESC på ettan men är bara intresserad av swe och norges bidrag och för att veta hur resultaten blir. Så funderar på att börja små kolla på någon annan film eller något. Värsta film lördagen juh (a) mysigt hah.

Den här helegn är väldigt seg men då hinner jag fixa en massa saker soom måste fixas vilket är skönt. Imorrn är det sovmorgon som gäller :D Me like haha.

Ha en underbar kväll


True love never lies
//Mikkan♥

Ett STORT tack

Jag måste skriva en sak innan jag går och lägger mig. Jag har fått hjälp med min blogg =D äntligen hihi. Elina gav mig några länkar som hjälpte mig sjukt mycket och nu vet jag hur jag sak fixa den.

Ett JÄTTE stort tack till dig Elina =D. Du anar inte hur glad jag är just nu =D.
För er som vill läsa och se en grym blogg kolla in http://elinali.blogg.se/

Nu ska jag sussa

Kram på er alla =D
//Mikkan♥

KLAR guu va skönt

Nu är jag entligen klar med uppsatsen. De känns väl helt okej. Är kanske inte direkt jätte nöjd men jag hoppas på det bästa :D. Nu ska jag bara komma på något att skriva på på diplomen till mina simmare:).

Sov gott hörs imorn

Äkta kärlek ljuger aldrig
//Mikkan♥

Men hej igen ;D

Dagen idag har vart ganska lugn. De va ovanligt lugnt i klassrumet idag när vi satt och skrev på våra uppsatser. Alla satt framför en varsin data och tröck på tangenterna och va väldigt tysta och lugna för att vara Sp2. Riktigt skönt (a). Jag började på min uppsats och har bara lite kvar =D ska sätta mig med den snart. Den ska in senast 23.55 typ.

Efter skolan så traffade jag K vid medis och knatade till solariet, men de va sån sjuk kö så vi orkade inte vänta och hon orkade inte åka någon annan stans (den slöa människan) så vi bestämmde att vi skulle dra och sola på södag ist, men nu tror inte jag att de går eftersom min kusin kommer till mig imorn och jag tror inte att hon vill sitta och vänta medans vi solar. Vi får se hur de blir.

Imorn är det sista gången som jag tränar mina små lördags barn :'( lite "sorgligt" men dom flesta ska jag ju träna nästa termin as well, men några kommer flyttas upp. Vilket jag är glad över men efter de jag hört från deras föräldrar och dom själva så blir de ju lite jobbigt att säga hej då till vissa (a) :$

Ikväll ska jag skriva klart min uppsats och försöka lägga min någolunda tidigt och självklart skriva lite lappar till mina simmare som slutar. Fullproppad kväll med andra ord ;).

Ha en underbar kväll

En skön låt till er :) den är lite cozy 
 
Äkta kärlek ljuger aldrig
//Mikkan♥

Fredag baby Fredag

Tjoho nu är de fredag =D gu va skönt. Det känns dock som om veckorna blir allt kortare och allt går så sjukt fort. Va sägs som att pausa lite?
Börjar om 1½ timme typ och jag ska börja röra på mig mot skolan snart. Idag ska G-delen in och jag har en bit kvar innan den är klar. Jag ska prata med Erik 0och se om jag inte kan få lämna in den på måndag ist, annars blir de LITE jobbigt.
Jag ska träffa J kl 12.40/45 så de är lugnt än så länge hah. Ikväll ska jag fortsätta plugga på all uppsatser som jag har och försöka beta av lite.
Efter skolan ska jag möta upp K i medis elelr i slussen, vi ska dra och solaa lite =D de ska bli skönt och avslappnande (a). Men innan man kan slappna av och andas inför helgen så måste man ta sig igenom denna dag också. Men jag känner på mig att den hä dagen kommer bli rolig och att de kommer skrattas en hel del =D me like.

Nej nu måste jeg göra mig klar och vandra ner till bussen. 
Hoppas att ni alla får en jätte bra dag ♥ Me love you long time ;) hah


Äkta kärlek ljuger aldrig
//Mikkan♥
 

Den långa dagen är nu slut :D Nästan

JAg måste bara berätta  om en sak som hände igår när J sov över här. Till en början så var ju tanken att vi skulle vara duktiga och plugga (vilket vi var i typ en timme) sen kände vi efter och bestämmde oss för att gå och sova (20.00) för vi visste att vi skulle ligga upp och babbla i 100år. Vilket vi gjorde, men så säger J till mig när vi ligger i sängen och har kuddkrig typ:
J:- "Klia mig på ryggen"
Jag:- "Nej glöm"
J:- "Jo men snälla"
Jag:- "Nej du kliar aldrig mig och du masserar aldrig mig så glöm och dröm"

Då blir hon så "arg" att hon SPARKAR ner mig från min egen säng så jag smäller i svanskotan i mitt betong golv (och ja de gjorde ont ett tag men de gick över) Iaf så ligger jag där och skrattar som en galning och hon ligger i sängen och skrattar som en galning, sen tittar hon ut över kanten på sängen så hennes huve är precis ovanför mitt och han skrattar så myccket att hon DRÄGLAR!! och jag som ligger där och as garvar får hennes DRÄGEL i min MUN!!!! Kan ni förstå hur äkligt de var????? BLÄÄÄÄ jag höll på att syp nästan (ja jag spottade ut de! jag svalde de ju inte direkt!). Men nää de va så vidrigt usch.

Idag har de vart en väldigt lång dag, den längsta dagen vi har i veckan 08.30-16.00 och det sjuka är att vi bara haft TVÅ lektioner. Ett arb.p på 3½ timme sen lunch sen skrivtid på 3timmar. Jobbigt värre. Dagen har vart seg men endå väldigt rolig. Men dagen är inte slut än. Pluggade nästan inget på dessa 6½ timmarna som vi hade. De va lite svårt eftersom att alla va sega och höll bara på att lalla runt så det blev inget seriöst. Så därför ska jag vara jätte duktig och sätta mig ner och plugga plugga plugga nu. G-delen ska in imorn och jag har knappt börjat. Gaah de går säkert bra så länge man har en bra inställning :D

Ha en underbar kväll


Pluggis Mikkan
//Mikkan♥

Onsdag= Snart fredag= Inlämning= Gaahh hjälp

God morgon
Idag börjar jag 13 som jag alltid gör mån, ons och fre =D. Idag har jag tre lektioner och slutar 15.50. Halv segt att sluta så sent men de gör inget. Idag ska J sova över här och vi ska vara äkta pluggisar och bara nöta och skriva på våra uppsatsser HEELA kvällen. Vi måste verkligen göra de så vi kommer nog vara sten hårda mot varandra och inte köra med några dåliga ursäkter för att slippa eller skjuta upp på allt. MEn shit de är juh onsdag idag vilket innebär att alla uppsatser snart ska vara klara =S hjälp!! Hoppas att jag får mycket gjort idag bara.

Nej nu måste ag klä på mig och göra mig redo för skolan. Haen underbar dag! De verkar som att det blir fint väder idag =D Underbart håller tummarna att de håller i sig bara.


Äkta kärlek ljuger aldrig
//Mikkan♥

Men ååh va är de för fel?

Jag skulle behöva någon som stod och skrek på mig typ att jag ska plugga!! Gah va är de för fel? varför kan jag inte bara sätta mig ner och börja? Det är inte direkt så jätte jobbiga saker som jag ska ha klara. Blää va jag hatar mig själv ibland. Jag har gjort allt förutom att plugga idag. Jag har klollat på film, pluggat LITE, duschat, lekt med håret, lyssnat på musik pratat med folk på mobilen och msn. Min mamma kommer flippa när hon kommer hem och får veta att jag inte pluggat ett dugg :(. Jag får väl kompensera med att åka till skolan tidigt imorn och försöka plugga (men de tror jag inte kommer hända). Aja nej nu ska jag kolla på en till film.
Hörs imorn eller något ;)

Natti Natti
Äkta kärlek ljuger aldirg
//Mikkan♥

Sol, regn och ett glatt humör

Hade NP i MaB imorse vid 9 tiden. Jag fattade inget, (man hade 280min på sig om jag minns rätt) jag och J satt i 5 min typ sen drog vi. Väldigt onödigt att åka dit? Ja kanske men endå inte. Jag och J satte oss ute i solen mot väggen och pluggade och skrev på SvB uppsatsen som ska vara på 800-1000 ord. Jag ska alldeles strax sätta mig och börja grubbla på SvB, ShB och sim saken och Träningsläran saken och försöka beta av så mycket som möjligt.
Innan jag drog jag hem så stannade jag en snabbis i Froum och köpte två Bh:ar på affären Change®. Jag rekomenderar den butiken starkt, det är trevlig personal och dom har bra kvalitet på sakerna och de är bara as bra där haha.


Nej nu ska jag verkligen plugga MÅSTE plugga xP.

Äkta kärlek ljuger aldrig
//Mikkan♥

Back from school and home alone

Okej jag sa ju att min planering skulle ändras, okej de va ingen extrem förändring men de blev ingen tripp till sickla. Affären jag sökte fanns inte där :O Ganska svårt att tro eftersom ALLA butuker i sort sätt finns där, men men så är läget. Får se om jag hittar den i någon annan galleria :P. Just nu gör jag absolut inget. Lyssnar på lite musik och funderar på om jag ska lägga ner lite tid på skuulan. Iaf min dag idag har vart bra, höll nästan på att missa bussen imorse men jag hade tur så jag hann. Det har vart en allmänt bra dag i skolan, lite tråkigt med vädret bara men annars har den vart bra. Inga sura miner ;). Sen fick jag reda på att jag blev godkänd i Spanskan ifrån ettan :D sjukt glad för det. Nej nu MÅSTE jag verkligen plugga och skriva lite på mina 50.000 uppsatser som jag har :(. Imorn är de nationella i MaB SUCK gånger tusen. De kommer gåå så stört dåligt men de är bara att göra det bästa av saken. De sköna är att vi slutar direkt efter och provet håller på i 4 timmar tror jag om inte mer kanske 5. Aja någor sånt :P.

Plugga hårt nu alla ;) på med geni hatten och börja nöta oavsett om de är jobbigt eller inte haha.

Hörde en sjukt bra låt och nu kan jag inte sluta lyssna på den!! Ouf illa där. Iaf Enjoy


Äkta kärlek ljuger ALDRIG (ja jag har fastnat för de uttrycket)
//Mikkan♥

Gäsp och godmorgon på er

Måndag igen, en helt ny vecka att se fram emot, en helt ny vecka men en massa överaskningar som väntar. De kändes tungt att vakna av klockan idag igen, men ändå så vaknade jag ganska utvilad. Idag är det självklart skolan som väntar efter de så kanske jag drar till Sickla en snabbis för att kolla lite bara efter de så är det hem och plugga som gäller. Jag måste verkligen bli klar med dom arbeten som jag börjat på men inte orkat slutföra. Plus att jag har en inlämnings uppsats som ska in på fredag VÄLDIGT VIKTIG. Men som vanligt är man ute i sista sekunden suck. Bara att göra de bästa av det. Planerna för denna vecka är väl inte diekt bestämda än, men de lär se ut så här för min del:

Måndag: Plugga+en tur till Sickla
Tisdag: Plugga
Onsdag: Plugga+ simma
Torsdag: Plugga+ sola ev.
Fredag: Vara klar med uppsatserna
Lördag: Avslutning med mina grupper :'( och avslutning med alla tränare
Söndag:Plugga och sova

Men vad som helst kan hända med denna "planering".

Nej nu är de nog dags att packa väskan och göra sig klar och börja rör mig mot skolan. Ha en underbar dag.

 
Äkta kärlek ljuger aldrig
//Mikkan♥

Freeeeeedag

Igår va en sjukt bra dag. Jag va på bra humör hela dagen (så vitt jag kommer ihåg). Efter skolan igår så åkte jag till Forum för att träffa farmor, vi gick till Melanders och käkade lite (väldigt bra ställe, rekomenderar de starkt) efter att vi smält maten lite så gick vi in i Forum och tog oss en liten shopping runda. Mycket mycket trevligt. Sen började vi röra oss hem till F&F men shit vilken kö de va, de brukar ta kanske 15min max att åka om allt rullar, de tog oss 30-40min att komma hem.
    Men de var bara trevligt att sitta och prata med farmor och får höra en massa om pappa när han var liten (oj va jag ska jävlas med honom nu haha). När vi kom hem till F& F så klippte farmor mig :D så jag har lugg nu sen klippte hon mina "toppar" så de känns som om mitt hår är jätte kort :P men jag vänjer mig snart.
Efter de fick jag testa farmors spikmatta, och när hon berätta om den så trodde jag att de va en trä platta med 15centimerters spikar rätt upp, men så va de inte. 
Den va galet skön att ligga på och den är typ till för ryggen eller något. Nä men de va väldigt kul att vara hos dom och bli väldigt mycke ompysslad (a).

Idag började jag med en väldigt bra och stabil frukost; ett ägg, en kopp te (med lite socker), två grova fullkorns mackor och en tallrik fil med någon sotrs müsli. Väldigt gott, nyttigt och bra :) kändes som om man var på hotell (a). Farmor va så snäll så att hon skjusade mig till skolan :D vilket innebar att jag var i skolan till 08.00!!
    Jag har aldig vart i skolan så tidigt. Började vid 9 och J kom vid 08.30 så de va lugnt. Vi hade NP hör-och läsförståelse i Eng.B. DE VA SJUUUUKT svårt. Det kanske inte gick så jätte jätte bra men de funkar. När vi överlevt NP:en så spenderade jag J och N en timme ute i solen på gräsmattan vid skolan. De va VÄLDIGT skönt. Och vi hade väldigt roligt :D. Hela den här dagen har vart väldigt kul.
     Jag och N satt kvar i skolan tills vi blev utkasstade vid 16.30 och vi pluggade faktiskt! Väldigt stolt. Sen rörde vi oss mot Froum för att chilla lite och kanske käka. Men de blev bara en kort stund i Forum innan vi båda kände att de var dags att röra på oss. Men vi pratade lite och hade kul.

Imorn är de näst sista lördagsmorgonen. Skönt, roligt men ändå tråkigt. Oj jag har totalt glömt skriva ett pass till imorn. Och de är kanske dags att sova lite också.

Tröttis
//Mikkan♥

ONSDAG halva veckan klar

I måndgas var de NP i Eng. B. Jag kom typ 20min försent tack vare den för*****e bussen som var 40 MINUTER SEN!! Bra start på degen eller hur? Inte. När jag kommer dit så känner jag mig väldigt sjuk (har ju vart sjuk sen valborg :'( ) så kände inte för att göra de däe provet. Träffade min lärare som försökte övertala mig att göra de, men jag sa nej och hon gav upp :P. Kanske inte så jätte smart att missa de men men gjort är gjort.

I tisdags (igår) blev jag vääääligt sur av någon anledning. Fattar inte varför :S.Men jag hade iaf NP i Eng. B muntliga Och de gick ganska bra :D. Efter de så skulle vi till armee museet och jag trodde att vi skulle gå runt och titta på en massa kläder och vapen etc och lyssna på någon guide som babblade på medans man själv hamnade i ett stadie mellan vaken och sovande. Men icke-san-icke, vi spelade ett spel typ (jag skulle gissa på att man kan kalla de rollspel men vet inte) vi blev iaf indelade till olika länder där man skulle styra och ställa och de va så sjuuuuuukt roligt. Nää asså de måste upplevas. Alla skrattade (antagligen mest åt mig eftersom som jag hade på mig en VÄLDIGT förstår gammal jacka från ngt krig+en stor gammal krigs-hjälp väldigt SÄXIGT haha) och vi hade stört kul :D.

Idag (onsdag) hade vi friidrottsdag i skolan. Jag kunde dock inte vara med för att jag fortfarande är lite sjuk. Men jag och A ska ev göra de själva vid ett annat tillfälle. När vi sen var klara drog jag och J hem till henne så att hon kunde duscha, efter de så drog vi tillbaka till Farsta C för att käka lunch. När vi kom in på resturangen var klockan 12.55 typ och vår första lektion började 13 "/ illlla. Vi kom till skolan EN TIMME forsent, men som "tur" var så hade vi 80min lektion så vi var med på 20min iaf. De har vart en lång dag och jag har fått reda på att jag ska göra ett spanska prov imorn :O de är verkligen ILLA eftersom jag verkligen inte  gillar spanska  och jag inte har pluggat ett dugg. Hur ska detta gå? Aja de är bara att göra.

Imorn ska jag hem till farmor och sova över och ska Ev klippa lugg. Men jag är så osäker på om jag ska göra de eller inte. Någon som vill hjälpa mig att bestämma? Har sådan beslutsångest!!

Nej ska kanske plugga lite.

SÄXI LADIES <3
Stress, press och less
//Mikkan♥

Winter X-Games <3

 
Simon Dumont
Freeski Big air
Spola fram till 1.09 för att se tricket i slowmotion SÅ SNYGGT :D
 

 Jan Olsson (swe)
 "Kangaroo Flip"
 Freeski Big Air
 

 Jan olsson och Simon Dumont

http://espn.go.com/action/xgames/index 
 
True love never lies
 Yours only
 //Mikkan♥

No voice

Jag har typ ingen röst :O. Jag kan prata men jag kan inte höja rösten för då gör mina stämband ont och när jag pratar så låter de som om jag viskar. Jag orkar verkligen inte vara sjuk igen. Jag blev ju precis frisk känns det som. Men va kan man göra? Försöka bli frisk en gång till ;D.
Imorrn börjar skolan igen. De är med blandade känslor som jag tar med mig till skolan. Haha nä men de ska bli kul att se alla igen och prata med dom (om jag ens kan prata imorrn :S).

Ska röra mig mot simhallen snart, de är sista söndagskvällen som jag jobbar. De ska bli en liten avslutning för barnen innan vi tar "sommarlov".  De ska bli skönt att vara ledig på söndagskvällarna men på samma sätt lite tråkigt :P. Får se hur mycket jag kommer jobba ikväll, får kanske gå på kanten eller ngt annat.

Nej ska ta och packa väskan och fixa lite kanske innan de är dags att röra sig ;)


True love never lies
//Mikkan♥

Torsdag & Fredag & Lördag babes

Detta är ett ganska långt inlägg men de täcker ju tre dagar ;) Enjoy

TORSDAG

Gick upp bajs tidigt för att åka in till tandis och kolla så allt stod rätt till. Va hemma vid nio igen och då somnade jag om tills de var dags att röra sig mot sjukhuset för att ta en massa prover. Men när vi kom dit så fick hag inte ta prover för labbet va stängt... SUCK...ska tillbaka på tisdag eller onsdag istället.

VALBORG!!
Sen va jag hemma igen vid 15 bara för att byta lite kläder och sedan röra mig in mot stan för att möta upp J, Jens och Ali för att handla lite grill-saker som vi skulle ha och njuta av. När vi sedan cirkulerat klart i mataffären så började vi röra oss mot Tanto.
Nej men allvarligt. FAN VA ROLIGT VI HADE. Asså visst jag fick gå ifrån ibland när polisen närmade sig (vi ville ju inte bli av med all dricka eller att dom skulle göra ngt annat) bortsett från de så va de här helt klart den BÄSTA valborg EVER!!! När vi tröttnat på Tanto så drog vi hem till J för att sedan dra ner till vattnet och chilla galet. De va stört skönt. Sen gör inte som jag, jag hade inte ätit frukost eller lunch och inget mellanmål (tom mage med andra ord) och sen börja dricka lite vin, ingen bra kombo.

Men de gick ju as bra iaf. När jag skulle hem så fick jag sällis av Ali två staioner. Men när vi var på perongen hemma hos jossan så hoppade två killar av Bålsta tåget som Ali känner. Sabbe och Oscar. Dom åkte med mig hela vägen till sista stationen. Vi hade så stört roligt på tåget och alla tre va fulla (dom lite mer än mig). Som Sebbe sa "Vi är dina älsklingar, skriv de till den du messar med". Haha dom började sjunga och berätta en massa saker som var lite roligt ^^. Egentligen var planen att jag skulle åka hem till mamma men de skulle ta så lång tid så jag drog hem till pappa istället. Och mitt i natten så träffade man en filur som man inte pratat med på länge (och de kommer nog dröja ett tag innan vi ses igen) nämligen F. Somnade vid 02.30 iaf och hela rumet snurra när jag låg där och messa innan mobilen dog haha. Nej men lätt BÄSTA VALBORG EVER asså.

Vänster bild: Ali, Jag, Jens! Mitten Över: MATEN :D haha! Höger: Mina "älsklingar" aka Sebbe och Oscar! Mitten Under: J!
    



FREDAG

En aning bakis men inte så farligt. Vaknade dock av ljuset som sken in i mitt sk. rum UTAN DÖRR!! :O kl 08.30... gick upp och såg att min yngsta bror att uppe och kollade på tv, så jag joina honom. Aa sen käka man väl lite frukost ( eller de som gick i iaf). När man sen vaknat till och pratat lite med pappsen och njutit av de fina vädret så tyckte A att de skulle vara bra om jag hjälpte pappa med listerna som han skulle sätta upp i lillemanens rum. De tog 2 hela timmar innan A och jag hjälpte pappa att inse hur han skulle såga och sånt (eller A hjälpte nog mer).

När han väl kommit på hur hörnorna skulle sågas så skulle dom upp också (SHIT haha 1timme+?). Jag stod där snällt och höll i listerna medans pappa skulle spika fast listerna. Många av er tänker nog "De är väl inte sååå svårt att spika fast listerna i taket?" Låt mig bara säga, jag vek mig dubbelt HELA tiden. Han missade spiken vääääldigt ofta och varje gång han missade så sa han "Oj" och om han då missade många gånger förstå då hur många gånger han sa ordet OJ haha. Asså de va så sjukt roligt så de gick inte att inte skratta. Visst de tog lite längre tid men de va helt klart värt de. 
   
När jag gjort mitt med listerna så drog jag hem till J för att sätta eld på vår andra grill som vi köpte i torsdags. Det blev en väldigt rolig och mysig kväll :D. När vi hade grillat klart maten vi köpt så satte vi eld på hela grillen typ och lade på en massa pinnar och papper som vi hittade och ja de blev typ VÄLDIGT mycke rök haha. Men jag hade laddat med vatten i våra stora fina ölglas. 
Jag hade tänkt att åka hem vid 18.30 så att jag va hemma tidigt så jag skulle orka jobba, men jag va hemma 22.30 ist.
    

Men de gjortde verkligen inget. Jag är glad att jag inte skyndade mig hem.
Väl hemma så kollade jag på "Twilight" (ÄNTLIGEN) OH SHIT VA DEN VA BRA!! Asså åååh jag ÄLSKAR och jag menar att jag ÄLSKAR den filmen.



LÖRDAG

Tung dag. Jobbade idag trots att jag egentligen inte hade mina simmare där. Var tvungen att hjälpa till i simskolan. Men jag va så trött och kände mig väldigt hängig så jag satt mest på kanten och gjorde bedömningar på barnen och pratade med föräldrar. De va ganska segt men också väldigt roligt. En av mina simmare (R 5år, simmar i min andra grupp VÄLDIGT stolt över henne) va i simhallen så hon höll mig sällskap genom att hänga och känga, och dra i mina armar, och simma lite med simskolebarnen men även vara en duktig liten flicka som hjälpte mig att säga åt busungarna i vissa längen och för att inte glömma; hon gjorde väldigt "fina" frisyrer på mig också.

De gick ganska snabbt och när jag jobbat klart vid 13.05 var de att bege sig mot stan för att möta J, Kinell och Adam i Gamla stan. Vi hade väldigt trevligt där vi satt på bryggan i den stek-heta värmen. Men runt halv fyra va vi alla tvugna att röra på oss åt olika håll. Jag hade nästan ingen röst när vi satt där (väldigt roligt men ändå inte haha) har knappt någon röst nu heller men de gör inte så jätte mycket. Juste glömde berätta, när vi satt där så såg vi en död svan :S as äkligt den var typ mosad och låg och flöt som en flotte på vattnet. Inte trevligt bläää. Stackars fågel.

Har precis kollat klart på filmen "Pojken I Randig Pyjamas", såå sjukt bra film. Den var så fin, sorglig, vacker och hemsk. Den är en lätt sevärd film!!!!! SE DEN!!



Jag hoppas att ni hade det bra på valborg och att ni fick njuta av en massa skratt och glädje.

Äkta kärlek ljuger aldrig
 //Mikkan♥

RSS 2.0