Tomheten

Jag trodde aldrig att det här skulle hända. jag har aldrig kännt mig så tom som jag gör just nu.

Det var som en smäll i magen

Det kom från ingenstans, Det som jag trodde vi hade lagt bakom oss kom fram igen. Jag och mina förbannade inbillningar. Men ikväll har vi sagt allt som finns att säga. Välj en väg du vill ta och håll fast vid den. Det gör för jävla ont att det har blivit såhär, men att du inte har vart ärig från början gör ännu ondare.





Jag trodde att du var en av dom få människor jag verkligen kunde lita på och öppna mig för, men se vilket misstag det var. Aldrig att det kommer hända igen de lovar jag dig.


Jag är trött

Idag var det jobb som gällde med ett besök av min mentor Sevi. Det var riktigt roligt att hon kom och kollade på mig när jag jobbade. Efter det var det dags att ha privat lektion med lilla Tim (som gick strålande). Sen väntade jag på att Jennie skulle bli klar så att vi kunde bege oss mot bowlingen och lunchen som väntade med resten av tränar crew-et haha. det var riktigt trevligt på bowlingen, men jag vet inte riktigt om det gick så jätte bra för mig. Måste nog öva men de var roligt. Kom hem vid sex tiden skulle jag gissa på och nu är jag helt död. Ska upp och jobba imorrn med, först i simhallen och sen som tränare. Sista söndags kvällen imorrn :D.

Nej nu ska jag antingen göra mig klar för att sova eller lägga mig i ett varmt bad. Jag vet inte riktgt. Men hoppas att ni får en bra lördags kväll/natt.

Yours Only
//Mikkan♥

2veckor & 1 dag kvar


Minnen I FUCKING LOVE IT

Mammas (och min) data har gått sönder så just nu har vi kopplat in våran gamla data. Och snacka om att jag hittade minnen. Jag har inte kunnat sluta skratta åt dom. Det är liksom bilder fårn Högstadiet och 1:a ring. Jag tänkte faktiskt lägga upp några bilder till er. Sitter och lyssnar på en jätte gammal låt som gör allt mycket roligare, Will Smith- Switch. Sååå bra låt, man blir bara glad :P. Men nu kommer bilderna.

EGO BILDER PÅ MIG: (hahaha)
     

Jag OcH AnDrA: (hihi)
        

Och jag har så mycket mer på datan men orkar inte lägga upp dom.
Ha en bra fredags kväll.

Yours Only
//Mikkan♥

2veckor & 2dagar kvar

 


väntar och väntar och väntar

Hela klassen sitter och gör prov just nu, jag ska göra det imorrn muntligt istället. Så just nu har jag inget att göra, letar musik på youtube. och jag hitta en låt som jag letat efter väldigt länge. Jag har bara en lektion till men den börjar 15, och det är ju ett tag kvar. Ska nog till Cafét en snabbis och handla något så jag orkar med Engelska C.

Ajuste jag fick MVG I PSYKOLOGI!!!!!
 
Jag är grymt stolt över mig själv.

Låten är ganska lång men den är ruskigt bra

Yours Only
//Mikkan♥
 

2veckor & 3dagar kvar


Prov om en halvtimme ungefär

Om en halvtimme har jag psykologi komplettering. Och jag är nervös som bara tusan. jag har VG+ men jag ska banne mig ha ett MVG, eftersom att jag har fått MVG i allt inom psykologi förutom den här delan. Elelr jag har iallfall fått det högsta hela tiden. Jag kanske borde gå och skriva ut mitt papper.

önska mig lycka till

//Mikkan♥

Jag vill se ett vitt täcke

Nu på söndag är det 1 Advent och jag har inte sett en enda snö-flinga på hur länge som helst. Det snöade ju en liten stund i oktober tror jag, men kan de komma tillbaka eller?! Jag skulle så gärna vilja ha en vit jul igen. Det är ju egentligen vårat fel att vi inte får någon snö längre. Om det inte var för att klimatet börjar flippa så skulle det säkert snöa nu, och anledningen till att klimatet flippar är för att vi inte tänker oss för hur vi behandlar naturen etc. Jag menar det är inte så svårt att t.ex. kasta skräp och tugummi i en papperskorg, och det är inte så svårt att åka komenalt vissa dagar istället för att ta bilen. Vi är så sjukt lata. Vem vet om 20år kanske vi har en tropisk vinter här i Sverige istället....suck...

Ja ni kan ju gissa vart jag befinner mig vid den här tiden. Jag sitter och läser en artikel och ska svara på några frågor till den som ska in idag. Hoppas att jag hinner.

Ajuste jag fick MVG igår på psykologi provet :D jag ska komplettera en VG+ uppgift så har jag MVG i allt som gälelr psykologi :D SWEEEEET

Have a very good day

 
Yours only
//Mikkan♥

Jaja jag vet att jag borde plugga

..men jag skulle leta efter lite musik som jag kunde få lite insperation av (vilket jag inte riktigt fått) men jag hittade en låt som jag inte lyssnat på jätte länge. Här har ni den iallafall.

 

Yours Only
//Mikkan♥

2veckor & 6 dagar kvar 


Måndag jet again

Sitter i skolan annu en gång. Väntar på att jossan ska komma hit. Har en hel del plugg som jag måste göra idag. Shit jag har prov imorrn, det hade jag nästan glömt. Men jag tror att det kommer gå väldigt bra :D. Det känns så iallafall.

Hade lite tråkigt nyss och så råkade jag stöta på det här goa klippet. Jag har lagt upp de förut, men det var ett tag sen. Men här kommer det igen ;)



Hoppas ni får en bra måndag.

Yours Only
//Mikkan♥

2veckor & 6 dagar kvar


Det är kallt överallt

Jag har fryst hela dagen idag :( förstår inte varför. När jag kom till simhallen och hoppade i vattnet så frös jag sjuklt mycket. Jag är en person som aldrig brukar frysa i vattnet, men de va GALET kallt idag. Usch ingen rolig kväll. Så nu tänker jag borsta mina tänder, tvätta ansiktet, borsta håret och byta om sen ska jag slänga mig i sängen och gosa in mig i mitt täcke. Visst låter de mysigt?

Hoppas ni haft en bra helg. natti natti sussa gott

Yours Only
//Mikkan♥
 
 3 veckor kvar


Okej nu berättar jag

Filmen New moon är sjukt underbar. Jag har läst alla bäcker och när jag läser lever jag mig in i boken sjukt mycket. Mer än många andra gör. Så när jag såg filmen dök alla känslor från böckerna upp och jag örjade gråta vid ett eller två tillfällen. Ja nu kanske ni tänker "shit vilken tönt" eller likanande, men jag älskar berättelsen. Alla som har läst böckerna och gillar dom kommer gilla filmen.

Men det fanns vissa saker som jag tycker dom borde kunna gjort mycket bättre. Ett exempel som jag störde mig på, är när hon hoppar från klippan och landar. De är såååå data gjort och det är inte ens bra gjort. Det är det som gör mig lite besviken, men de gör absolut inget, för filmen va bäst i vilket fall som helst.

Först såg vi på Twilight sen blev de paus och sen vid 00.15 såg vi filmen ♥. Innan den började så hade sf lite pris utdelning, och en kompis till jossan Sofia vann. Och hon blir 19 idag. Så jag sa åt jossan när Sofia var på väg ner för att ta emot sitt pris att skrika grattis. Vilket hon gjorde och sen började hela publiken sjunga Ja-må-hon-leva. De va så coolt. Snacka om vilken present haha, en bio-salong med 250 pers i som börjar sjunga. SWEEET haha.

De sistajag vill skriva är SE FILMEN!!!! jag vill se den igen (a)♥
Förlåt för uppsattsen.

Yours Only
//Mikkan♥

Slutat, va händer nu då?

Sitter framför Ullis data just nu och trodde att jag skulle komma in på feca, men nej de gjorde jag inte :(. Skolan har spärrat face igen....de suuuuger väldigt mycket men va ska man göra. Egentligen behöver jag inte face i skolan, jag behöver bara gå in i lärarrummet och dö av skratt. Mina lärare är ju helt underbara. De finns inga bättre. Dom beter sig som oss och de är så roligt. Plus att man kan jävlas med dom lite också och endå veta att allt är på skämt. Men jag tror att jag har skrivit något liknande förut. Men man kan aldrig skryta om dom för mycket och man kan aldrig gilla dom för lite.

Ska kanske ta och ringa mamma och fråga om hon kan hämta mig, eller så ska jag ta och sätta mig med jossan och bara prata.

Imorrn är det simtävling. Hoppas på det bästa. Ska berätta om natten senare, men orkar inte det just nu.

Yours Only
//Mikkan♥


OMG jag säger bara OMG

NEW MOON ÄGER!!!! Både jag och jossan är ännu mer sålda nu!! Vill se trean men vi får väl lov att vänta på den ett tag. Ville bara skriva att jag preciis har kommit hem från en underbar natt. Bästa kvällen/natten so far!!!

Nej nu måste jag sova, ska upp om 3½ timme typ :/ hmm undrar hur det kommer gå. (skriver mer när jag är i skolan ;D

Godnatt

Yours Only
//Mikkan♥

Ikväll/natt Smäller det

Då va dagen som man längtat efter kommen. Ikväll ska jag och Jossan kolla på Twilight+New Moon. Yepp vi ska kolla på båda filmerna på samma kväll. Biljetterna kostade 200kr st och blev slut sålda sjukt snabbt. Vi köpte dom lite sent kan man säga för vi får sitta på kanten :( men jag tror inte att det kommer göra så mycket.
 
Längtar galet mycket till ikväll!!!

Omg mina fötter svider och klockan är inte ens nio. Ja jag sitter i skolan ofc och jag har mina nya skor på mig som är med klackar och jag vet inte om mina fötter kommer överleva denna dag. Jag slutar liksom halv fem!!! Det är nästan 8timmar tills jag sluta :O. Mamma mia shit. Let's just hope for the best!

Ha en underbar dag.

Yours only
//Mikkan♥


-Inlägg 300-

Sitter i skolan just nu och pluggar (som vanligt). Fick sällskap av Ullis till skolan idag :D mycket trevligt. Sen när vi kommer till skolan går jag in till lärarrummet där Line frågar om jag vet vem det är som har ätit upp hennes pepparkakor. Och jag har ingen aning. Sen säger jag att de va Jonas, att han kom till svenska lektionen med smulor i mungipan. Och Shit va dom började skratta, jonas blev väl lite överrumplad. Men de va väldigt roligt. Han brukar alltid vinna när vi kaxar mot varandra, så jag var grymt glad att jag vann den här gången :D.

Idag slutar jag helv fem =/ känns väl inte så jätte bra. Speciellt när jag inte har någon ShC lektion nu på morgonen...surt...Men vi får helt enkelt göra det bästa av dagen.

Dags för att pluggisen börjar plugga lite haha.

//Mikkan♥

25 Dagar kvar
&
1 Dag kvar


Back in school

Sitter hos Marie just nu och väntar på att miss Alexandra ska komma till skolan. Jossan kommer inte för att hon tog sprutan igår så hon ligger hemma och mår dåligt. Idag är det en lång dag. börjar om 30min och hela dan slutar 16.30. Jag kommer va tvungen att stressa som bara tusan eftersom att jag börjar jobba vid 17. Shit den här dagen är verkligen lång!! Men de kommer nog fungera. Nej nu kanske jag ska ta och ringa upp Alex.

 

Ha en bra dag.

 

//Mikkan♥
26 Dagar kvar
&
2 Dagar kvar


-INGEN RUBRIK-

Fick väldigt trevligt sällskap en bit till skolan imorse av fröken Erika. Mycket trevligt, men en tunnelbane tur på 3 stationer är inte mycket så på onsdag ska vi förhoppningsvis ses och prata en massa. Sen spenderade jag en timme ungeför till att måla klart min bild som skulle in i fredags. Men den blev mycket bra iallfall. Efter det så träffade jag Jossan och berättade allt som hänt och hur allt har blivit etc.

Ska inte skriva mer om mmin dag, den har i stora drag vart väldigt seg. Skönt att den snart är slut. Lyssnar på en underbar låt som johan skicka till mig igår. Man blir glad av den och den har de där lilla speciella rytmen.



//Mikkan♥

 27 dagar kvar
&
3 dagar kvar

(hur ska jag kunna inte prata med dig. men den här gången ligger bollen på din sida, så nu får du ta tag i vår vänskap om du vill rädda den)


Ingen förändring...

Shit att jobba ikväll tog verkligen musten ur mig. Det var kul att träna Sofia, hon är alltid lika glad och de smittar av sig. Men sen va de bara jobbigt när själva jobbet började. Jag hade verkligen inte tålamodet eller energin till att träna barnen. Antar att de berodde på min dåliga natt. Men jag spelade att allt var lugnt. Nu är de bara två söndags kvällar kvar, sen är vi klara för den här terminen.
 Helgens låtar:





//Mikkan♥
28 dagar kvar
&
4 dagar kvar


091115- Trött och less

Om ungefär 2 timmar ska jag vara uppe i simhallen igen. Det är dags för privatlektion igen med lilla fröken sofia. Det ska bli lite roligt och se om hon lär sig något idag, eller om hon ska sköta babblandet idag med.

Har inte inte sovit så bra i natt. Vaknande flera gånger och hade jätte svårt att slappna av. Sista gången jag kollade på klockan var den 02.30, men tror inte att jag somnade då. Plus att min kära mor skruvade upp volymen på musiken vid 10 och började samsuga redan vid 9. Så jag var väl inte direkt så jätte utvilad när jag vaknade imorse.

Är nästan klar med min ena inlämning, sen har jag engelska uppsattsen kvar att skriva. Efter de är det inte mycket kvar jippi :D.


//Mikkan♥

(jag va tvungen att ladda upp den här xD den är lite gammal men iaf hihi)
28 dagar kvar
&
4dagar kvar


091114

Shit vilken seg lördag. Jobbet gick helt okej idag. Hela jag var seg så jag kanske inte var den mest gladaste tränaren, but I did my best haha. Har pluggat lite också och ska väl fortsätta med de, eftersom att dom planer jag hade inför idag inte blev av (vilket jag redan visste sen i torsdags då personen i fråga blev dryg och osocial, tråkigt nog). Mitt liv bersåt just nu utav= Plugg, Jobb, Privat-lektioner och underbara vänner =) haha. Dock mest Plugg =/

Nej nu hoppas jag att vissa av er får en trevlig lördag.


Yours Only
//Mikkan♥

29 dagar kvar
&
5 dagar kvar

Dagen efter...jobbigt

Idag vaknade jag och var alldeles stel och helt slut. Åkte till skolan och på väg så trodde jag att jag skulle tuppa av, var så uttmattad.
När jag kom fram blev Marie väldigt chokad över att se mig och förstod inte riktigt varför jag ver där.
(om jag ska vara ärlig förstod inte jag de heller)
Sen kom Maria förbi och blev lika chokad hon.
Men jag hade Sah C och jag kände inte för att missa något (även om jag inte hände med för 5öre).
Åkte iallafall hem sen och la mig och sov från ca.12.15-16 och var slut iallafall.
Är väl en aning piggare nu, men inte helt återställd.
Min arm är öm, min kropp värker och mitt huvud gör ont.
Hoppas att de mesta har gått över till imorrn när det är dags att jobba igen.

Nej alltså jag måste sova. Hoppas ni har en mysig fredags kväll nu allihopa.

Yours only
//Mikkan♥

1 MÅNAD KVAR Jippppi hihi


SPRUTAN ÄR TAGEN FFS!!!

Vaknade inte av mitt alarm imorse :'( fattar inte varför. I alla fall så vaknade jag kvart i nio. Eftersom att mamma är ledig idag så tänkte jag att kon kanske kunde skjusa mig. Så jag väckte henne och hon skjusa mig. Jag kommer till skolan och då går jag och Marcus ner och tar den där sprutan. Och tada nuär den tagen så det finns inget att göra nu hehe. Just nu känner jag inget i armen men de lär väl komma senare kasnke.

Nej nu måste jag göra något vettigt som typ engelskan eller bild eller matte. Blääääää. Men de måste göras

//Mikkan♥

Go Kväll

Okej då var det bestämmt. Jag ska ta den där himlans sprutan. Min "personliga rådgivare" övertalade mig, även om han är flara mil bort. Let's just hope for the best.

Mitt huvud värker fortfarande :( förstår inte varför. MEn hoppas att de går över när jag fått i mig lite mat i magen.

Hoppas er dag vart bra. Min har vart helt okej. HAr kanske inte pluggat så mycket men jag har hunnit prata med en vän som jag inte pratat med på ett bra tag. De va väldigt trevligt, och det är skönt att vi vara ärliga osv.

//Mikkan♥

1 månad & 2 dagar kvar

PAIN AND WORRIED!!!!!

Har slutat för ideg men känner inte riktigt för att åka hem riktigt än. Med tanke på att jag har några rester så hade jag tänkt att plugga lite på dem, men mitt huvud gör så sjukt ont, trots att jag har tagit en alvedon. Sen har jag en stor nyhet: JAG TAR VACCINET.
Som pappa sa till mig igår, "du som alltid är sjuk borde verkligen ta det". Jag kan lova att Anna skuttar av glädje där hemma. Och jag hoppas verkligen att jag gör det rätta. Jag och Jossan har tänkt att ta det imorrn här i skolan :S. Shit jag är verkligen nervös. Inte för sprutan untan, vem vet va som kommer häna med mig efter??? Jag kan ju lika gärna hamna i koma i vilket fall som helst. Jag kasnke ska vänta lite mer? Usch jag gillar inte att ta dessa beslut!!! HJÄÄÄÄÄLP!!!!!

Måste även berätta att vi hade en väldigt mysig Sh C lektion idag :D. våran älskade Sevi hade bakad kladd-kaka och så hade hon med sig kaffe. Sååååååå mysigt :D Me likie verry much.



//Mikkan♥

1 månad och 2 dagar kvar.


Wiiii

Åh shit va glad jag blev. Kanske lite väl glad men vadå?! Loggade precis in på en data och FACEBOOK funkar haha. Min skola har spärrat Face och sen nu så kommer jag in!! Halleluja säger jag bara hihi. My day is saved.
Nej nu kanske jag ska logga in på face men kasnke inte. Om jag säger att jag kom in så kommer ALLA ta denna data :( och det vill jag inte riktigt. MEn dom lär ju få reda på det i alla fall dam it.

//Mikkan♥

Lyckad kväll igår

Igår drog jag och pappa på handledar-kursen. Jag hade hört att den skulle vara jätte seg och lång. Den va ungefär 4 timmar och den började 17.30-21.30. Han som höll Kursen va jätte bra, han skämtade och gjorde allt mycket roligare :D.
Men självklart så fanns där två gubbar som va så grymt jobbiga så man ville ju bara explodera. Den ena Gubben (50+ skulle jag gissa på) skulle alltid berätta om hur det var när han skulle ta körkort och om folk som pekade fuck you till honom när han körde via höger-regeln och massa mer.
Fine att han gjorde det vid sex för då va de väl lite okej, men när klockan var 21 och alla ville hem så var de bara jobbigt.
Sen fanns det ju en gubbe som va så sur och så fort de va något han inte fått lära sig så var det bara fel. Och självklart skulle han klaga. Sen ställde han den mest IDIOTISKA frågan ever.

Sur Gubben: -Får dom övningsköra med automat bil?
Läraren: -Ja, men de är väl sjlävklart.
S.G: -Men får dom köra upp med Automat också?
L: -Ja de får dom.
S.G: -OCh när dom kör upp med automat så får dom väl köra Manuell också?
L: -Nej det får dom inte. Men om dom tar Manuellt så får dom köra automat huuuur mycke dom vill.
S.G: -De där va de dummaste jag hört. Om dom tar Automat så borde dom självklart få köra manuellt. Så har de väl alltid vart?!
L: -Nej för de är inte samma sak. Och det har aldrig vart så, och kommer aldrig bli så.

Så fortsatte dom i ungefär 5min. Vem vet inte att om man tar automat bil så får man INTE köra manuell?? Alla borde fatta det. Jag tycker bara synd om föreläsaren!

Nej nu måste jag gå till min lektion som börjar snart. Have Nice Day
(Förlåt att det blev en uppsatts men var tvungen att berätta om går dagen.

//Mikkan♥


Nu känner jag mig duktig

Jag har pluggat från typ 16 fram tills 21.30. Jag har fått väldigt mycket gjort och det känns ganska bra inför provet imorn. Men jag ska vara i skolan till 09.00 så att jag hinner läsa igenom allt och verkligen känna mig säker på allt. Nu ska jag bege mig mot min säng och sova ut så att de går bra imorn.

Natti Natti allihopa

//Mikkan♥


091109

Mmmmm härliga måndag. You just got to love Monday. Eller inte. Sitter si skolan och ska snart börja plugga. Ville verkligen inte lämna min säng imorse, but a girl got to do what a girl got to do haha eller något liknande.
Idag händer nog inte så mycket. Måste plugga jätte mycke när jag kommer hem. Jag vill åka till något mysigt Café och plugga, ta de lungt och snacka. Det hade vart så himla mysigt. Men typ ingen kan tyvärr så de blir väl att åka hem istället.

Nej nu ska jag ta och samanställa mina intervjuer om Meningen med livet och några andra hopplösa frågor hihi.

Ha en bra måndag så hörs vi senare :D (09:26:03)

//Mikkan♥


Wow jag har so far pluggat i hela 30min. Haha shit jag är tragisk. Men jag orkar verkligen inte plugga. Funderar på att ta mitt lilla pick och pack och sätta mig med ullis om hon har tid så att jag kan få de här klat nån gång. Hmm att göra de eller inte?? Vi får se.

Btw min ring och klocka är upphittade :D Jag hade glömt dom i simhallen (klantigt) men de viktiga är att dom är tillbaka :D wiii

♥ (10.01.40)


Sweeet Sunday

Snart dax att åka till jobbet. Börjar vid 18 egntligen, men idag har jag privat lektion vid 16. Men vet inte hur länge :/ hoppas på en halv timme. Sen slutar jag väl runt 20 ikväll. De va min söndag. Borde ju ha pluggat men har verkligen inte haft någon lust. Men jag har prov på tisdag så måste rycka upp mig nu alltså. Bläää va mycke de är. Vill ha lov!! (a).

Plugg natt inatt? -Ja, tyvärr.

Ska nog packa väskan nu. Mamma kom precis innanför dörren så vi ska väl köra iväg snart.

Have a nice Sunday people
//Mikkan♥


Lördag Igen

Idag har jag jobbat som vanligt. Måste skryta med att min sista grupp simmade 1400 meter idag. Sååååå stolt över dom hiih (dom är mellan 6 och 11 år tror jag, vilket gör dom ännu duktigare).
Jag har inte gjort så mycket idag egentligen, jobbat, handlat, pluggat och tränat lite. Vänat just nu på att mamma ska komma hem, funderar på att ta en paus från psykologin och kanske laga mat till mamma. Hon  skulle i alla fall bli jätte glad. Hmmm vi får se.

Haha måste bara berätta, innan jag lämnade simhallen idag så satt jag och kika och diskuterade vad jag skulle köpa för trevligt till ikväll och vi satt och diskuterade om hur mycket fett olika saker innehöll och vad som var bra fetter etc. Vet inte om vi direkt kom fram till något, men så kom fia in och gav mig ett tips; Grönsaker med Dipp. Och ja de va de jag köpte :D sååå mumsigt hihi.

//Mikkan♥

KVÄLLENS LÅT PEOPLE



AS bra låt  tihi

//Mikkan♥


Ta den eller inte? De är det som är frågan

Har precis tränat lite :D känns jätte bra. Idag har jag vart i skolan och chillat och haft Sh C prov (som inte gick så jätte bra, måste komplitera =/ men men) sen åkte jag till simhallen en timme för tidigt. Men de gjorde inte så mycket, hade trevligt sällskap och sen kom min simmare lite tidigare som tur va ;). När jag hade tränat klart honom så träffade jag en god vän som precis kommit hem från England så självklart så började vi babbla. MEn de va roligt att se henne igen :D. Sen kom farmor och farfar och plockade upp mig så lämnade dom mig hemma (väldigt snällt) aa sen har jag käkat och tränat.

Men jag håller på att vela fram och tillbaka hela tiden, ska jag eller ska jag inte ta vaccinet mot svininfluensan!! Vill prata med en läkare typ och få korekta svar. Det känns lite knas att ta de den där sprutan. Men jag velar hela tiden. Jag har möjlighet att ta den på Måndag så de känns som om jag måste bestämma mig tills dess. Gaah hur ska jag göra??????????

//Mikkan♥

"Första skoldagen" Jippi-Kajej

Sitter i skolan just nu gör inget. Eller jo jag har precis blivit klar med min engelska prat sak som jag ska redovisa imorrn :/. Jag börjar om 20min typ och just nu väntar jag på att Malin ska höra av sig så vi kan knata till Samhälle C lektionen JIPPI (not). Jag har fått i mig lite kaffe så vi får hoppas att de hjälper mig att hålla mig vaken på lektionen så att jag inte somnar (lite pinsamt om jag gör de igen hehe).

V.46-47 kommer min skola att vaccinera oss elever mot Svin influensan. Jag har sagt att jag inte kommer göra de för att jag tycker att de är relativt onödigt, men jag börjar tveka lite. Jag pratade med min "lärare" Marie nyss och hon fick mig att ändra mig en aning. Känns som om jag måste prata med någon eftersom att jag typ är i "risksonen". Vi får se hur de blir.

Ha en bra dag

Peace out
//Mikkan♥

Home from school

Idag har jag inte gjort så mycket. Har pluggat lite, kollat på film bara tagit de lugnt. Ska snart återgå till pluggeriet kände bara att jag behövde vila lite ifrån det. Va i skolan typ 2 timmar igår sen åkte jag hem, mådde inte så bra. Men imorrn ska jag till skolan. Hur har lovet vart? En aning segt. Fick inte saker och ting gjorda tyvärr. Men men.
Idag är de Psykologi och Filosofi som står på Mikkans plugg bord ;).

Jag har fixat lite i mitt rum också :D Igår fick jag min hylla upp borrad på väggen :D sååå galet glad över det. Och idag har jag flyttat om lite på tavlorna i mitt rum. Men de är långt ifrån klart. Jag och mitt ögonmått (vet inte om de är att lite på haha)

Nej kanske ska plugga lite mer, mamma slutar snart och hon måste ju se att jag har gjort något vättigt idag i alla fall.

Have a nice Day ;)
//Mikkan♥

RSS 2.0