Minnen

Minnen är nog det jobbigaste en människa måste bära på. Minnen kan vara bra, minnen kan vara dåliga. Vissa minnen är bra men man vill inte komma ihåg dom för att de gör så ont i en när man tänker på dom. Men lyssnar på en låt och sånna minnen kommer upp på en gång, då är man väldigt snabb p att byta låt så att minnena förblir lite bortglömda någonstans i arkivet.

Enligt mig är minnen bland det jobbigaste som finns. Saker som påminner om något/någon som man saknar men de gör ont, minnen som påminner om något jobbigt som har hänt.

Ni förstår va jag menar.

//Mikkan♥

Va gör man en dag som denna?...

...Jo man hänger på jobbet och försöker hålla sig vaken. Just nu är de ganska lugnt men klockan är ju bara halv 10. Oj jag har art här i 2 timmar nu. Tiden går ganska fort :P. Jag köpte en sjukt snygg väska igår. (Lägger upp en bild så fort jag kan). Idag händer verkligen inte mycket. Jobbar här 07.30-14.30 sen ska jag ha privatlektion vid 16. Efter de ska jag nog örsöka plugga lite och sen sova ^^. De va min härliga dag.

Vi hörs senare

Yours Only
//Mikkan♥

Home Alone

Då va man hemma ensam ännu en kväll. Helt underbart tycker jag. Men jag känner mig lite frustrerad över en sak, jag måste lära mig laga mat! Jag kan laga lätta saker, men jag menar mer avancerat. Men de är ju så himla tråkigt att laga mat. Jag kanske ska ha någon lära-mig-laga-mat sak nån gång?!

Skriver mer sen, pastan kokar haha

//Mikkan♥

Måndagar talar för sig själv

Som dom flesta alltid säger så är måndagar den värsta dagen på veckan. Jag kan nog hålla med till en viss del, men jag tycker att måndagar är väldigt sköna också. Man kommer tillbaka till verklighen och kan göra något bra utav dagen. Allt beror på hur dagen startas. Jag har haft en någolunda bra start så jag är någolunda pigg och glad. Men klockan är bara 10.10 så dagen har bara börjat.

Idag ska jag förhoppningsvis till Gina och köpa den där jackan som jag vill ha. Men vet inte riktigt hur det kommer bli. Ikväll händer inget speciellt. Lär väl sitta och plugga och kanske aa jag vet inte. Vi får helt enkelt se vad som kommer att hända haha.

Nu måste jag fortsätta plugga och följa min plan som jag och Maria lagt upp nu på morgonen.

see yah all later
//Mikkan♥

Vilken dag!

Trodde verkligen inte att jag skulle ta mig igenom dagen, men se här :) jag klarade det haha. Jag gick upp 06.30 och har jobbade fram till 17 ungefär. Känner mig ganska duktig nu när dagen är över =D.

Imorrn är det dags för skolan igen. Har ett viktigt möte på morgonen sen har jag väl en massa lektioner. Hoppas på att jag slutar sent. Efter skolan ska jag åka och handla en jacka som jag verkligen vill ha! Måste lägga upp en plan sen när de gäller min ekonomi hehe. Never mind, nu ska jag borsta mina tänder sen är de dags att sova.

Juste såg Sherlock Holmes i fredags. DEN VA GRYM! Ni som inte har sett den SE DEN ni blir inte besvikna.



Natti natti
//Mikkan♥

Godmorgon på er alla

Har precis ätit frukost (nästan) och nu sitter jag bara och leker med mobilen och tittar runt på datan. Gick in på en blogg där jag lyssnade på en bra låt gjord av Gossip Girl bruden Leighton Meester. Jag tyckte att den här låten va väldigt bra så ska lägga ut den åt er så alla kan lyssna.

Idag hade jag skola men eftersom att jag blev hem skickad igår så ville jag stanna hemma idag med! Nu vill jag verkligen bli frisk.

Dagen idag:
- Vakna
- Duscha+klä på mig
- Vänta på ett samtal från erik
- Göra mig klar
- Åka in till stan och möta erik
- BIO =D

Kanske inte så jätte smart att dra in till stan när jag är sjuk...men jag klär på mig varmt jag lovar!
Nu kommer lite skön musik till er ENJOY

 



Jag diggar den här låten sjukt mycke haha hon är grym :D


Yours Only
//Mikkan♥


Men buhu på allt haha

Den här dagen har bara vart konstig. Imorse försov jag mig så jag missade mina två första lektioner =/ verkligen inte bra, sen när jag väl kom till skolan blev jag hem skickad... Marie tyckte att jag såg hängig ut och föreslog att jag skulle åka hem. Sen pratade jag med mina lärare och dom tyckte att det lät som en bra idé så jag fick lite papper som jag skulle kolla igenom. Efter det så snackade jag med Jossan i typ 40min om inte mer men efter DET så åkte jag hem haha.

Så nu sitter jag här och funderar på om jag ska läsa min papper eller leka med min mobil som jag hämtade igår :D Jag är super glad! De är ingen tutch de är Sony Eriksson C901 jag gillar den, jag ville inte ha någon tutch mobil, jag skulle bara bli galen och irreterad haha!



Skriver mer sen ;)

Yours Only
//Mikkan♥

Time to sleep

Har haft en ganska intressant dag...eller inte. Med tanke på att jag bara hade en lektion så gick hela dagen ganska snabbt. Efter skolan fick jag med mig alex och eric till sickla där jag skulle hämta min mobil. Men vi gjorde inte bara de, vi drog runt i affär efter affär :P dom som känner mig vet att jag inte är den bästa människan att ta med sig när man ska kolla i affärer i alla lägen. Ibland blir jag som ett lutet barn som inte orkar kolla på allt som finns och bara klagar på att de är varmt. Men dom hade väldigt stort tålamod med mig vilket va väldigt bra =D och vi hade väldigt roligt.
Att gå och titta i affärer utan att handla är något man brukar kunna motstå, men i vissa lägen går de bara inte. Köpte ett par nya skor som jag ÄLSKAR! Testade dom förut men va lite osäker fram tills idag =D! Jag är jätte nöjd och glad över dom.

Nej nu måste jag sova! De är en extremt lång dag imorrn 09.00-16.30 =S usch usch usch.

Natti natti sussa sött

Yours Only
//Mikkan♥

Host host host

Idag är verkligen allas dröm dag. Jag börjar 13.35 och slutar 14.35 kan de bli bättre? JA de kan det, jag ska hämta ut min mobil idag!!! Wiii som jag längtar. Och ja jag är fortfarande förkyld =/ hostar som en dåra till och från, hoppas den försvinner snart!

Saker jag har att göra idag:
- Skolan
- Hämta mobilen
- STÄDA MITT RUM!!
- Fixa min blogg? (om jag känner för det)

Ganska Chill dag va? Tänk om vi kunde ha sånna här dagar minst en gång i veckan! Men nu måste jag tyvärr börja fixa mig de sista. Vet inte riktigt va jag ska ha för kläder :P

Ha en mycket trevlig och skön vinter dag

Yours Only
//Mikkan♥


Borde kanske sova eller?

Imorrn är det skola BLÄÄÄÄÄÄ jag har gärna lov lite till om jag får be. Har haft min godis råtta hos mig hela helgen :D De har varit väldigt roligt och mysigt. Ikväll har vi suttit med hennes blogg nonstop och fixat. Den är dock lååååångt ifrån klar men den är på god väg. Nu ska vi plöja någon/några filmer och efter det KANSKE det blir till att sova lite men är inte riktigt säker på de haha (a)

GODIS-RÅTTAN tryck på namnet för att komma till hennes blogg.

Ha en trevlig natt så hörs vi senare ;D

Yours Only
//Mikkan♥

Music makes the world go around


Gäsp

En kopp te och en skön soul låt av Michael Jacksson och man vaknar sakta men säkert till liv. Sitter nere på jobbet nu, slutar 16.30. Jag kan inte förstå att jag går upp 05.30 för att jobba på ett lov. Men om dom har personal brist så är de klart att man ställer upp. Jobbade igår, sen jobbar jag ju idag men sen jobbar jag inge mer den här veckan.

Nu måste jag bara underhålla mig själv ett tag på något sätt, de är jätte dött här!! =/ Hmm kanske ska... äsch jag vet inte haha. Men nu är de lite mer Ain't No Sunshine- Michael Jacksson

Ha en underbar dag

//Mikkan♥

RSS 2.0