Sitter på bion och ska kolla på andra film...

dsc00090 (MMS)

Sitter på bion och ska kolla på andra filmen. Det är dax för new moon sen vid tolv så är det dax för eclipse som alla väntar på. Men man måste blanda nytt med gammalt, därför har jag köpt en tom och jerry påse (a) haha. Puss på er :)


Vilken tråkig midsommar :(

Midsommar överskattat? Nej jag vet inte, jag gillar den. Dock blev min midsommar väldigt kortvarig. Fredagen började bra och trevligt, men under dagens gång kände jag hur jag sakta började få huvudvärk. Trodde att den skulle försvinna, men nej då. Vid 16 låg jag inne på en soffa och kved. Fy f*n vilken migrän. Jag har aldrig haft så ont eller mått så dåligt. Det hela slutade med hinken och uppsatt hår... Extremt tråkigt om ni frågar mig, mamma och jag åkte hem på kvällen.

MEn dock gjorde en god natts sömn susen och jag mådde mycke bättre idag/igår. Va och hälsade på mina kusiner som alltid har något bus för sig haha.

Imorrn/idag är det lite bil körning, sen gym och ev. et titt förbi forum och se om det finns något soligt :)

Nu ska jag återgå till min natt film :) See ya

//Mikkan♥


You have to smile to make it funJag vet att de är en gammal video men ibland behöver man bara skratta och denna hjälper en så sjukt mycket!!

//Mikkan♥

Det är inte lätt alla gånger...

Att svika en kompis är nog de värsta som finns. Det som gör det ännu värre är när man ber om ursäkt och personen inte tar emot det. I dessa lägen vet man inte va man ska göra. Man vill inte vara för på och be om ursäkt varje dag för då lär personen i fråga sluta tro på orden, men ber man inte om ursäkt verje dag lär personen tro att man inte är ledsen. Livet är långt ifrån okomplicerat, jag menar varför göra de lätt för varandra när man kan göra de jobbigt och svåt?! (ironi gott folk)

Jag är ruggit trött på alla "regler" vi lever efter:
-Killen ska alltid hra av sig först annars är han inget att ha
-Har man blivit sviken så ska personen som svek lida (trots att han/hon bett om ursäkt och menat de)
Ni vet vilka jag menar. Dessa regler är bull shit, dessa regler gäller lika mycke killar som de gör tjejer och jag tycker dom är töntiga. Men de är självklart att man följer dom iaf, eftersom att man är "uppvuxen" med dom och vännerna har ALLTID dessa teorier när man pratar. Dags att ändra på detta kanske?//Mikkan♥

NOSTALGI!!!!!!!!!


I´M IN LÖÖÖÖÖÖV

ÄLSKA DENNA LÅT! blir bara glad av att höra denna låt.Juste körde ner till obbet idag :D Grymt stolt för de gick hur bra som helst, rondell, motorväg, trafikljus vid tredje körtillfället :D UNDERBART :D Hoppas vi att de förtsätter i samma riktning :)

//Mikkan♥

Underbar kille och tjej!!!!
//Mikkan♥

Vuxna är värre än ungdomar! Iaf när de...

Vuxna är värre än ungdomar! Iaf när de kommer till att prata. När ungdomar sitter ett gäng och snackar så försöker dom inte prata högre än sin kompis trots att dom pratar högt. Men vuxna omg pratar ju med varandra som om dom vore döva! De sitter ett gäng vuxna i min buss och Shit va dom snackar högt. Som om de vore en tävling om vem som pratar högst. Haha säger jag bara och håller för öronen. //Mikkan


I miss you all

Nu har det snart gått två hela veckor sen jag tog studenten. Och jag saknar min klass Sp3A och sen vissa andra ifrån B och C klassen. JAg vet att de är lite töntigt kanske, men jag skiter i. Vill bara gå kvar med alla och umgås ännu mer och inte splittras.... Usch får försöka styra upp en massa nu i sommar innan alla drar i väg på sitt eget håll etc. Måste bara säga att vissa kommer man sakna sjukt mycket!! Personer man bara vill träffa varje dag och bara vara och njuta av sommaren tillsammans. Men sjävklart år de inte :( men man kan alltid göra sitt bästa!!

TACK ALLA SP3are FÖR TRE MINNES-VÄRDA ÅR ♥

Haha alla fjantiga bråk, alla värdelösa tjaffs alla underbara skratt-attaker, alla stopp i hissen, och sol stunder på taket, vissa lärare vi fått sparkade, alla töntiga rykten, alla stunder av delad glädje, sorg och allvar. Tack för allt och jag önskar er all lycka till!! ♥

//Mikkan♥

  


FÖR VI HAR TAGIT STUDENTEN!!!!!!!!

OMG tog studenten i fredags och jag har fortfarande inte fattat de! Idag känner jag mig jävligt tom, rädd och nervig. Fråga mig inte varför, jag bara gör det! MEn de va som alla sa DEN BÄSTA DAGEN I MITT LIV!! Flaket var INSANE!! Badade i fontänen vid plattan (ni vet) trots att den inte var på, och fy fan va den va äklig hahah. men så jävla underbart!!! Kommer sakna alla och jag menar det verkligen. kommer sakna alla lärare, all bull shit, alla töntiga tjaffs och rykten hit och dit. HAha jag kommer sakna alla framträdanden från estetarna! kommer sakna det mesta! Lägger upp bilder senare!! Måste fixa lite saker nu.

TACKA ALLA SOM GJORDE MIN DAG PERFEKT!!!♥

//Mikkan♥

RSS 2.0