Snygg Bikini?? RÖSTA hihi

Min designade bikini på NELLY.COM

Hjälp mig att vinna, rösta på min bikini här!


Vilka kläder ska man ha på sig idag då?

Igår va jag ordagrant som en levande zombie. Det var skiva i måndags och då har jag nog all rätt  att vara sliten dagen efter haha. Trots att jag va på skivan så kämpade jag mig upp till skolan igår. Dock gjorde jag inget vettigt, jag satt est och stirrade in i dataskärmen.

Men idag måste jag verkligen jobba lite i skolan. Jag har bild första lektionen så de är nog bara att sitta och rita en hel del, sen är det IG-pass och efter det svenska. Slutar vid 15.40. Oj shit kolla klockan!! Jag måste byta om, om jag nu kan komma på ågot att ha på mig (a).

Jag laddar upp lite bilder ifrån skivan i eftermiddag :D

Have a very very nice day sweeties

//Mikkan♥

Min mamma är den bästa!!

Jag har absolut världens bästa mamma med häst längder! Idag var jag ledig från skolan så mamma och jag åka till forum för att kolla på ett par högtalare till min data, men så råkade vi fastna vid kamerorna. Och så frågade jag henne lute föriktigt, om inte jag kunde få en kamera i stället för högtalre, och hon sa ja :D. Så nu har jag min första system kamera :D och jag vet inte vart jag ska ta vägen med all glödje jag har. Jag är så sjukt tacksam över denna kamera och jag ÄLSKAR den och jag längtar tills jag får starta den. Hihi.


Älskar dig mamma <3



//Mikkan♥

Man blir bara så glad

Blev jätte glad imorse när jag åkte med bussen. När vi var framme i slussen så säger han som kör bussen: "Då var vi nästan framme i slussen. Här ifrån kan ni byta till inerstads-bussar och tunnelbanor. Jag vill tacka för mig och jag önskar er alla en fortsatt trevlig dag." Hur kan man inte bli glad när man hör det? Man får ett leende på läpparna och blir fylld med positiv energi :D.

Jag har vääärldens tränignsvärk också. Tränade dubbel pass igår och sen hade jag ett pilates pass idag. Tanken var att jag skulle ha dubbel pass imorn med, man jag kommer tyvärr inte hinna det. Så det får bli träning imorn på morgonen. Jag längtar ganska mycket efter morgondagen.

Fredag:
- Träning
- Skola+prov
- In till stan med alex och jossan
- Hem till sandra och kolla massa filmer :D
(-Kanske sova hos Sandra, men inget bestämt)

LÄNGTAR hihihi

Nu är det sleeep time for me

//Mikkan♥

Fy vilket väder

Jag skulle verkligen inte tacka nej till en resa utomlands till ett varmt skönt ställe. Jag skulle kunna tänka mig att bosätta mig i ett varmt mysigt land tills detta väder är över. Usch men trots detta fula väder så finns det glada miner runt om mig inkl mig själv. Sitter i skolan just nu i lärarrummet med mina kära lärare och väntar på att lektionen ska börja. Eller juste vi elever ska inte kalla lärarrummet lärarrummet längre utan typ ungdomsgården haha, eftersom att hela Sp3 hänger här så fort vi får tid (a) vi ÄLSKAR våra lärare.

Nej nu springer min lärare iväg, kasnke dags att hänga med haha

//Mikkan♥

Jag känner mig lite smått kluven!

Visst är det jobbigt när man har en massa små saker som man inte har en blekaste om vart man ska förvara skiten?!
Har nästan precis gjort en snabb städning i mitt rum och har insett att jag har så mycket smått som ligger lite här och där. Jag kanske bör ta mig tid att gå igenom varje liten sak och fråga mig själv om det verkligen är värt att ha kvar, ÄVEN om jag ångrar mig två veckor senare när man inser varför man hade den lilla saken.

Hade det jätte mysigt hemma hos pappa med familjen. Har svårt att förstå att min minsta lillebror är 11!! Asså tiden går fort och han är nästan lika lång som mig också, och de mina vänner är inte roligt haha. Men men de är bara att vänja sig, för om några år så kommer jag vara typ tre huvuden kortare än dom känns det som =/ dam it haha



Nej dags att sovaså att man orkar morgon dagen.

//Mikkan♥

Prestations ångest och lång promenad

Det har vart en mycket mysig dag idag. Har vart helt förtrollad av det fina vädret. Dock hjälpte inte det mig ett dugg i skolan :( Vi hade en sak i som vi skulle göra idag på 3 timmer eller 2, och jag hann inte klart. Jag vet att det låter helt sjukt att jag inte hann. Men precis när jag skulle börja på MVG uppgiften så kommer min lärare och säger att det är tio minuter kvar. Och då satte typ ångesten igång lite. Men jag hoppas att det gick bra i alla fall.

Efter skolan så kollade jag ut genom fönstret och bestämde mig för att för att gå hela vägen hem. VILKET JAG GJORDE :D sweet. Vet inte hur långt det är dock men det ska jag ta reda på :D.

Nu är det snart dags att bege mig hem till pappa och fira min lillebror :D mys pys

//Mikkan♥

Time for schoool soon

Lyssnar på min nya favorit låt med en kopp te i handen och känner att livet är på topp just nu. Tittar ut genom fönstret i öket och inser att solen lyser och snöstormen från igår är borta med vinden. Inte undra på att jag är på humör haha. Hoppas bara att det håller i sig hela dagen.
Har egentligen inte tid att sitta här men är på sjukt bra humör så jag skiter i :D.

Idag fyller min lillebror hela 11 år. ETT STORT GRATTIS TILL HONOM

NEj nu måste jag hitta något som jag kan ha på mig :D

//Mikkan♥

Lovley Sunday

Inte för att jag är religiös men gud gjorde söndagen till vilo dagen, men inte har jag vilat något idag =S shame on me. Jobbade imorse 8-12 och nu har jag min paus på ca 2 timmar innan det är dags att jobba igen, eller egentligen hade jag 6 timmars vila, men var hemma hos emma en stund och vilade inte så mycket där hihi.
Usch jag skriver om strunt saker. Hmm vad ska  jag ta upp som kan vara lite roligt då? Jag vet inte just nu, min trötthet börjar slå in nu kan jag säga. Har vart pigg hela daen tills nu. Bläää kaffe nästa?

Ska kasnke ta och packa väskan så att något är klart.

//Mikkan♥

En fin bild från förra helgen :)


LÖRDAGS MYS TIME

Helgen som jag ordagrent har fruktat har äntligen kommit. Jobbade 08.30-14 idag (inkl mina privat elever) och imorn är det jobb hela dagen från 8 på morgonen till 20 på kvällen. Självklart har jag väl ungefär 3-4 timmars paus eller något men endå haha jag hinner inte göra så mycket på den tiden. Lite synd.
Har haft en ganska bra dagidag i alla fall :) har fikat med två mysiga människor, ganska impulsivt men mysigt. Sen har jag bara tagit det lugnt och försökt städa mitt rum IGEN...suck hihi.

Jag har haft två ganska turbulenta veckor. Det har mycket som hänt både privat och i skolan. Pluggar som en galning nu för att bli klar med all skit jag har kvar och i privat livet har man vart som en vakt hund haha. Man har fått samtal mitt i natten som har gjort att man inte kan sova pga oro. Usch inge roligt, det västa är att det är svårt att släppa. Men nu är det en ny vecka, hoppas att det som sker i mitt privata liv lugnar ner sig så att jag kan bli klar med skolan. Det är ju trots allt påsklov om typ 2 veckor!!! SKÖÖÖNT hihi.

//Mikkan♥


Plugg time= Göra andra saker time

Okej inte bra alls. Jag har verkligen ingen självdiciplin just nu :( Får verkligen inget gjort och jag har vart hemma hela dagen, klockan är nu 21.15 och jag har pluggat extremt extremt lite. Fan jag kommer inte klara provet på fredag!! Ska väl försöka läsa lite mer om judendomen eller kristendomen eller islam innan det är dags att sova. Sen är det banne mig skärpning imorgon!! Ska vara i skolan ca 3 timmar som max, sen vet jag inte om jag ska åka hem och försöka plugga eller om jag ska stanna i skolan. Bläää jag gillar verkligen inte de här någonstans.

Nej nu måste jag verkligen ta mig i kragen och ta tag i mina saker!! Jobbigt bara att i vissa lägen känner man att saker och ting inte är så roliga att försöka få eller klara av, när man vet att det finns någon/något annat vid sida om. Ingen kommar fatta det jag nyss skrev men never mind.

Jag längtar tills på fredag iaf, för då är provet avklarat, jag ska träna (hoppas jag) och jag ska träffa lite folk i helgen :D Mycket trevligt

//Mikkan♥


Att göra V.10:

  • Onsdag: Plugga
  • Torsdag: Promenad med skolan i 2 timmar (hoppas på fint väder), Träning på kvällen och Plugga
  • Fredag: PROV!!!
  • Lördag: Tävling+Privat lektioner
  • Söndag: Ehhh plugga lite kasnke? Vi får väl se, jag är heeelt ledig på söndag SWEEET

Sen har jag säkerligen glömt något men de lär jag väl komma på senare :D.
Funderar på att hoppa i ett bad och ligga där och slappa en liten stund innan jag läsa lite om dom tre religionerna J, K och I.

//Mikkan♥


Oh what a day

Det känns som om jag har sprungit runt i 190 hela dagen. Stress till skolan, stress i skolan, stress ifrån skolan, stress till träningen, stress till forum, stress för att leta upp lite saker till erika sist men inte minst stress ut från forum haha. Omg det känns verkligen inte bra just nu!! Och för att säta ännu mer press på mig själv: jag jobbar imorn 16.30-22.30 och jag har prov på fredag!!!! Blääääääääää jag gillr verkligen inte de här! Nu gäller det att planera rätt och bra!

Just nu längtar jag bara till min säng :) ska nog hoppa in i en skön dusch eller ett bad och sen blir det att krypa ner under det mysiga täcket och invänta jhon blund hihi

//Mikkan♥

Dags att göra mig klar?

God morgon? Då va de härliga sportlovet slut gott folk. En sak som precis slog mig nyss. Detta sportlov var mitt sista. Känns lite knas att säga det men de är ju sant. Vi närmaross studnten med STORA steg!! Lite för stora om ni frågar mig!! Haha men de va inte det jag skulle skriva om egentligen, jag skulle säga att jag har haft en underbar helg med tjejorna :D En helg jag sent kommer glömma (a).
Men allt det roliga har sitt slut tyvärr inkl. detta inlägg. Jag ville bara fördriva tiden medans ag väntar på att klockan skulle ticka. Nu är det dags för allvaret igen och älskade skolan. Ha en underbar vår dag :D

//Mikkan♥

Då var det fredag igen

Hur ser planerna ut idag? Jo men kanske käka lite frukost till en början, sen en promenad och efter det hoppas jag att jag får lite plugga gjort och till sist så blir det en resa hem till farmor och farfar :D. Mysig dag? Oh ja haha.

Nej om man ska försöka ta tag i denna dag. Btw har jag sagt att mamma fixat så att jag ÄNTlIGEN har internet på min bärbara? om inte så har jag gjort de nu iaf :D. Det är helt underbar skönt :D haha.

Have a nice day :)

//Mikkan♥

Städa=Tråkigt=Nödvändigt!!=Rent & Fint

Jag har tappert förökt få igång mig själv. Hade Erika som sov över hos mig igår til idag. Vi hade mycket roligt och trevligt :D Vi kollade på filmen Upp! Så bra film!! "MEN DE ÄR JU EN TALANDE HUND" hihi bästa i filmen. Jaa jag gillar barn filmer VISSA inte alla men många är riktigt roliga :D

Iaf idag när klockorna ringde vid 08.00 så var det bara att gå upp och göra sig klar och packa väskorna. Hurtiga som vi är så skulle vi iväg och träna. Vilket vi gjorde två timmar senare :P. Jag var iaf klar på gymet vid 12? eller så var det 11, never mind. Jag hade planerat hela min dag, vad som skulle göras och vad som skulle hända etc. Men så kommer jag hem och har ingen ork med något eller någon. Är fortfarande helt död, och det är inte pga träningen. Jag vet inte vad som är fel med mig :(. Nu håller jag på att städa mitt rum, vilket inte går så extremt bra, sen måste jag fixa disken också, och om jag har någon energi kvar så ska jag försöka plugga lite.

Nä om man skulle ta och försöka få ordning på detta kaos

//Mikkan♥

P.S.
Jag har internet på min data nu :D äntligen so so soooooo happy :D tihi

Dags...

..att sova? Eh ja om jag ska orka med mina planer imorn
..för en helt ny stil på livet? Hmm ja varför inte, det är ju något nytt iaf
..att ta tag i skolan? Japp men de gör jag imorn LOVAR!

När man bör sova så är man aldrig trött, när man inte bör sova så vill man oftast sova. Why?

Jo jag vet ett totalt meningslöst inlägg, men fick en lust att skriva något haha.

Onsdag:
- Träna
- Jobba 11.30-14.30
- Erika kommer hem till mig?
- PLUGGA (en liten stund iaf)
Missat något? Hmmm Juste
- Fixa med banken så allt är på plats haha

De var min osdag som den ser ut just nu. Nej nu måste kanske sova lite (a).

//Mikkan♥

Jag vill göra något...nytt

Det känns som om mitt liv går i en rund cirkel, det känns som om allt som händer just nu bara är en repris. Vill att något nytt ska häna nu. Jag vill bara bort ifrån stan, bort ifrån den onda cirkeln!!! En vecka på landet skulle vara helt underbart. Där finns det typ ingen teckning för mobilen, inte massa bilar överallt, inga överfulla bussar eller tunnelbanor. Bara frisk luft, underbara människor och en sjukt massa skog. Just nu låter det som rena rama paradiset i mina öron just nu. Kanske ska rymma dit resten av veckan och umgås lite med min morbror och mina kusiner och självklart hundrarna :D Usch jag måste sluta drömma mig bort (a).

Ohhhhhhhh va mitt huvud är tungt..... Im a bit bored right now!!! SAVE ME



//Mikkan♥

 


RSS 2.0