Helger lockar inte lika mycket längre...

Förut har man längtat sönder sig efter att helgen ska börja. men med tanke på att jag går upp mellan 05.50 och 07.30 lördag och söndag så börjar jag lessna på helgerna. Man jobbar (vilket är roligt på lördagarna) men sen när man är klar så är man heeelt slut och längtar efter sängen. Helgerna känns som vardagar för mig nu för tiden och de är verkligen inte roligt och jag känner mig ALDRIG utvilad vilket är jätte jobbigt. Eftersom att jag jobbar varje helg och typ heeeeela tiden så känner jag mig som en grymt tråkig vän. Men något att se fram emot är att om typ 3 helger så jobbar jag inte på söndags mornarna länge :D halleluja haha. Då kanske man kan bli den glada utvilade kompisen igen. Just nu sitter jag och lyssnar på Jhon Mayer me likei medans jag försöker hålla ögonen öppna (a) haha tragiskt xD

peace out
//Mikkan♥

Inte för att skryta...

...men min lärare är med i bandet Firefox :D så jäkla grymt haha.


Så nu vet ni de ;)

Peace out People
//Mikkan♥


Happy happy

Idag har verkligen vart en bra dag :D vet inte varför men när jag satt på bussen hem kunde jag inte sluta le (a). Jag har tänkt en del idag och jag tror att jag har blivit så glad är för att jag förstår mig på mig själv bättre och de känns som om jag har hittat mig själv på något sätt. Sen slog de mig när jag satt på bussen att jag säger nej till mycket och bara suckar så fort någon lägger fram ett halv intressant förslag på bordet eller om mamma ber mig hjälpa till eller så och de är verkligen inte roligt för som runt mig. Så från och med idag ska jag försöka hjälpa till mer och försöka se allt på ett mer positivt sätt och ett gladare sätt, livet blir ju som sagt mycke lättare med ett leende på läpparna ;D. Jag har lovat mig själv och min bästa vän de här förut att jag ska skärpa mig men struntat i de iaf. Men eftersom att jag skriver de här på bloggen istället så blir det svårare att bryta eftersom att jag lovar alla som läser min blogg att jag ska göra de här. Och jag vill inte göra någon besviken.

Imorrn är de prov :S jag måste nog plugga liiite mer på det eftersom att jag inte pluggat ett skvatt dom sensate veckorna :(. Men jag har haft någon svaka eller så men jag vet inte om jag har kommit ur den ä men jag ska göra mitt bästa. Hade Filosofi prov idag MVG :D nice shit. Men de var rätt enkelt att få mvg i den här delen av filosofin, hoppas att de fortsätter på samma spår.

Nej dags att kolla till vattnet som står och kokar sen MÅSTE jag plugga (lite i alla fall)

Peace out People
//Mikkan♥


Jag måste få ur mig de här

Jag vet inte vad de är som händer och jag är inte riktigt säker på om jag gillar de. De känns som om tiden går allt fortare och jag bara står stilla. De känns som om jag precis vaknat men ändå är de kväll. De gör mig tokig och jag vet inte hur jag ska uttrycka mig. Vet inte hur jag ska "hinna ikapp" tiden och njuta av livet som är just nu. De låter säkert bara töntigt men de är så de är. Har prov på fredag men jag har inte kommit in själva plugg-skola-känslan :(. Känns som om jag väntar på något som ska väcka mig ur dvalan jag hamnat i och få mig att inse att de kanske är dags att ta tag i allt och se den lätta vägen istället för den jobbiga. Jag vill hitta tillbaka till min energi!!
Jag hoppas att något får mig att "vakna" snart!!!

Peace Out People
//Mikkan♥

Vilken vecka shit

Måndag: Började ganska bra men kände att min huvudverk bara blev värre och värre. När jag kom till skolan fick jag veta att vi skulle träffa en studentmäklare vid 16.10 (vi hade först avbokat allt men vi böt tydligen bara mäklare aja) iaf så åkte vi in till stan och träffade honom och kollade på tre lokeler. Eftersom att vi bara är 10 pers så kan vi inte fööör stor lokal. Så vi fick kolla in dom lite mindre. (och jag tror att vi har bestämt oss men vet inte än). Sen när vi var klara och jag kom hem kände jag att min huvudverk hade blivit värre och jag mådde jätte illa. Självklart spydde jag på kvällen efter att jag försökt äta. Jag gick och la mig vif typ 19.30 och vaknade till och från av telefon samtal och lite annat.

Tisdag: Eftersom att jag inte mådde tipp topp på måndagen tyckte mamma att jag skulle stanna hemma en dag, vilket jag kände att jag behövde och de va skönt att få vara utvilad.

Onsdag: Fan va jag lacka idag. Nårga idioter har tagit sönder mammas bil!!! Asså man blir ju vansinig. Just nu har jag bara lust att slå sönder dom. Men jag har ingen jävla aning om vilka de var/vem de var. Jävla idioter säger jag bara och jag tycker grymt synd om mamma som bröt ihop imorse :(. Jag skulle bra gärna vilja veta varför som/den gjorde de i första taget! Hoppas att dom åker fast!!!!!!!

Nu ska jag ta reda på om jag får gå hem eller inte

Peace out Biatches
//Mikkan♥

Klockan är inte ens åtta...

...och jag har vart vaken i 2 timmar och 5min typ. Sitter nere på Näckenbadet och väntar på att klockan ska gå. Jag börjar jobba vid nio och jag har vart här sen halv sju. Jag vet jag vet, varför vara där så tidigt? De är så att mamsen ska jobba lite och jag orkar inte åka tåg och hela baletten så då väljer jag att gå upp "lite" tidigare och åker med henne och sitter framför datan eller ligger och sover här nere tills att de är dags för simskolan.

Igår va ju jag och mamma på lovley IKEA och shoppade lite saker. Min säg är iaf komplett nu: 6kuddar, 2 dun-täcken och en 7cm tjock och underbar bäddmadrass. Jag har sovit så sjukt bra inatt =D. Sen köppte vi två lampfötter som jag ska på sängborden (jag hade två skärmar hemma som jag hade tänkt att använda men de visade sig att dom var way to big för dom lampfötterna som vi köpte, så vi ska dra och fixa nya skärmar tyvärr) och sen tillsult så köpte vi en ram till min ena tavla som just nu står på mitt golv =P. Snart är mitt rum komplett =D. 

Idag efter att jag jobbat ska jag kanske träffa Sandra en liten stund sen ska jag hem och sova =D lär ju decka så fort jag kommer innaför dörren hemma =P.

Nej nu ska jag väl sova lite till eller läsa min bok och hoppas på att tiden kan gå lite snabbare (a)

Peace out biatches
//Mikkan♥ 


Toppen loppen

Igår va jag på bio med min ena lillebror :D. Vi såg G-Force (för er som inte vet vilken de är så är de den när marsvinen ska rädda världen och jobbar för F.B.I) den va ju GRYM haha. Vi kollade på 3D versionen och vi hade så himla roligt och skrattade en massa. Vi har redan bestämt vilken film vi ska se nästa gång och det har blivit filmen Upp. (Ja den är också animerad och vi ska se 3D :$) Men jag tycker sånna filmer är roliga och bra och dom blir ju bätre när man går med brorsan :D.

Idag började även jobbet och de va väldigt kul att vara tillbaka. Så fort jag såg alla mina barn igen så blev jag så glad och upprymd, för dom är ju så duktiga :D. Nä men de är kul att komma igång igen. Ska upp med tuppen imorrn och ha simskola as well. Pengar rullar in ^^.

Mamma och jag ska dra till Ikea snart och kolla på en ny bäddmadrass till min säng (ÄNTLIGEN) sen ska vi kolla på två lampfötter till mina lampskärmar som jag har ståeende på mitt golv. Skönt att få ordning på mitt rum nu.



Nej nu ska jag göra mig klar.

Peace out Biatches
//Mikkan♥


RSS 2.0