Underbara LOV och Owl City

Hej alla underbara. Äntligen är de lov! LOVLEY hihi. Men mitt lov börjar på tisdag dock men iaf haha. Igår hade jag en underbart mysig och trevlig kväll med Erika. De var så länge sen vi sågs och vår kväll blev sjukt lyckad FÖRUTOM bion. OMG vilken besvikelse det var! Vi kollade på Shutter Island, grejen är den att många av mina kompisar som har sett den hade sagt att den va bra och läskig etc, så jag trodde att den va lite ruggig. MEn jag höll ordagrant på att somna. En tjej/kvinna som satt brevis mig höll på att (uräkta ordvalet) skita på sig, och jag höll på DÖ AV GARV. Jag trodde verkligen inte att jag skulle kunna hålla mig. Fick lite dåligt samvete att jag satt och skrattade när de var som "läskigast" (a) ooops så kan det gå hihi. Nä men nu är jag extremt trött på HOLLYWOODs misslyckande till filmer. Det enda bra som kommer ifrån dom är branfilmer (till viss del) och kärleks filmer och vissa komedier. Men om man bortser ifrån de dåliga saker jag "listat" om filmen så var den bra för att man var tvungen att titta hela tiden om man skulle fatta något. Så det är ju en "tänkar"-film. Men jag är fortfarande besviken. Annars hade vi sjukt trevligt och roligt :D

HAr jobbat typ hela helgen i stort sätt. Imorrn är det gym och sen jobb och lite små andra ärenden som gäller. Slutar jobba 22.30 imorrn :( men de är pengar :D tihi.

Här kommer en grymt ba låt ifrån ett av mina favorit band, har typ precis upptäckt dom men dom är bra!! LYSSNA



    

This is the Owl City - Fireflies Parody ( Kangaroos ) SE DEN!!! Sjukt roligt :D



//Mikkan ♥

Misslyckad helg?!

Okej hela den här veckan har vart skit och helgen blev totalt misslyckad.... En sak som jag verkligen avskyr är när saker och ting inte blir som planerat, eller attt någon hoppar av i sista minuten. De är så grymt tråkigt, men man lär sig iaf att inte gör några fler planer med den/dom personerna!

Idag skulle jag egentligen ut med en tjejkompis (hanna panna), men tyvärr så blev inte de av. Men de va något som inte någon av oss kude göra något åt. Men de är endå väldigt tråkigt eftersom att åda hade sett fram emot de jätte mycket. MEn de kommer alltid en annan gång. De va ju typ de roligaste som skulle hänt i helgen. men men inte mycket man kan göra.

Så resten av helgen ser väl ut på följande sätt:
*Film kväll ikväll (a)
*Jobba imorrn
*HäMTA MOBILEN IMORRN :D haha (sjukt glad)
*Privat elev och sen inget :P eller jo kasnke ska träffa en vän som jag inte träffat på 100år :D  Karin är hemma ige så ska nog kolla om hon är bissy imorrn eller inte.

Nä MEn nu kanske jag ska kolla på en film och försöka bli lite gladare :P

Natti Natti fårn en BESVIKEN mikkan


//Mikkan♥

Panik!!

Okej jag har prov imorrn och de är inte direkt ett svårt prov. MEn jag har inte pluggat ett skvatt :$. Jag skäms. Jag vill plugga och jag intalar mig att jag ska, men de händer liksom inget. Just nu sitter jag inne på Ne.se och föröker läsa om Indien. Men de känns som om jag bara sitter och kollar på en massa ord, jag får inget begrepp om vad som står. VA ÄR DE FÖR FEL?? Ärligt va är problemet??! Jag kanske ska hoppa in i en dusch, då kanske jag vaknar till liv.


//Mikkan♥


Ett snabbt inlägg

Jag skulle ju ha gjort mitt prov idag, men de blev inte riktigt så. Jag har fått en ny tid och de är på fredag. Just nu sitter jag och tråkar i skolan och vet inte riktigt va jag ska göra. Jag börjar jobba vid 16 och jag vet inte riktigt om jag har lust att åka till jobbet 4 timmar innan och inte få betalt för det. Så jag antar att jag får försöka sysselsätta mig här i skolan i några timmar.

//Mikkan♥

Har jag flyttat hemifrån eller?

Jag visste att min dag i simhallen skulle bli lång men inte så extremt lång. Började 08.30 och trodde att jag skulle vara klar vid tre halv fyra. Men icke de, jag lämnade simhallen vid 17.30!!!!!! Det är gaaaalet.
Just nu håller jag på att frysa ihjäl känns det som. Men det kasnke är förstårligt eftersom jag vart i vattnet i 8 timmar idag nästan :P.
 Nej jag funderar på att kolla på någon film och bara mysa lite eller gå och lägga mig. Ja jag vet klockan är 21.12 en lördag kväll, men jag är verkligen helt utpumpad. Har pluggat lite nu på kvällen också, dock inte tillräkligt, men har ingen energi. Ska plugga som en GALNING imorgon hela dan. Blä blä blä

Nej hoppas att ni får en jätte bra kväll nu allihopa.

//Mikkan♥

P.S.

GRATTIS HANNA PÅ 18-års DAGEN!!!!!!!! Välkommen till livet hahah ;D


Det blev en sovmorgon

Imorse när klockan ringde kände jag mig tröttare än jag någonsin gjort. Förstår verkligen inte, men jag valde att sova ut istället för att åka till gymmet. Men som planerna ser ut just nu så blir de gym imorrn istället, efter alla mina privatlektioner. Den här helgen MÅSTE jag verkligen plugga om jag ska klara av provet på tisdag. Jag är galet nervös, ännu en sak jag inte förstår mig på.

Om en timme är det dags att börja röra sig mot jobbet :D. Hoppas de blir en rolig kväll.

Nej nu ska jag dunka musik så att ALLA hör och klä på mig och packa väskan WIHO

Strike a pose
//MIkkan♥

"Ledig"

Då har helgen börjat då :D sweeet. MEn jag ska faktiskt hoppa i säng och sova lite nu hade jag tänkt. Är sjukt trött. Sen ska jag jobba imorrn, tjäna lite pengar alltid trevligt. Så imorrn är jag bissy mellan 14-22.30 med att hålla koll så att ingen drunknar eller att något annat hemskt händer.

Nu ska jag nog leka lite med min Ipod innan jag ska sova. Jag ska ev till gymmet imorrn så vill väl kanske ha lite bra musik i öronen. Men jag vet inte om de är så smart av mig att dra och gymma imorrn eftersom att jag fortfarande är lite sjuk... WHAT TO DO???? Vi får se hur planerna blir.

Sov så gott nu alla godingar

//Mikkan♥

 



Woho man bara älskar Torsdagar!

Många hatar måndagar, men mina torsdagar är som andras måndagar. Det är en lång dag, seg dag och man blir bara trött i huvet. min dag: 09.00-16.30 USCH SAVE ME!!!!

Fast jag har ju något att "skryta" med, jag har en lång helg framför mig. Ledig imorgon och på Måndag. Sweeeet. Sen är jag ledig nästa torsdag och en dag till. Ganska skönt om jag får säga de själv.

Nej om man kanske ska ta och göra något vettigt som att plugga?? Snart ska bara fixa "lite" saker.

Je t'adore Je t'adore Make a move Do the thing Turn around Strike a pose
//Mikkan♥

!

Je t'adore Je t'adore Make a move Do the thing Turn around Strike a pose


//MIKKAN♥


Ännu en snöstorm

Då va det dags för ännu en snöstorm i sthlm igen :/ de är nästan så man önskar att de va jul eller något nu, snön passar in bättre där! Det är ju snart alla ♥-dag och då brukar de väl inte vara snö? Hoppas att den smälter snart VILL HA VÅREN NU TACK.

Idag har vart en snabb dag, hade Sh C imorse sen hoppade jag in på en tidigare historia lektion, som innebar att jag fick sluta tidigare :D. LOVLEY. Väldigt glad att jag hann hem innan snöstormen kom.

Sitter och lyssnar på musik just nu innan mamma kommer hem och klagar på att de är högt (a).

HAVE A GOOD SNOW NIGHT ;D

Yours Only
//Mikkan♥

Nedrans förkylning!!!

Just nu känns det som om denna förkylning är värre än någonsin! MEn det är säkert bara inbillning, är galet täppt men finns inget annat att göra än att snyta sig om och om och om igen hihi. Idag är det tisdag och det är en ganska lång dag. Slutar väl vid tre skulle jag gissa på. Jag funderar på att sitta kvar i skolan och plugga, manj ag har inte bestämmt mig än.

Idag fyller min mentor år ETT STORT GRATTIS TILL HENNE ♥ hon fyller "29" år tihi ;D Hon är så underbar

Ikväll är jag ensam hemma sååå skönt. Börjar om 10min så sitter här i skolan och väntar på att tiden ska gå!

//Mikkan♥


Ironic

MEn hola alla underbara. Vi har klarat oss igenom MÅNDAGEN Woho haha. Idag har det vart en tung måndag, mitt huvud har vart knas, det har bara kännts segt och tungt, så dagen har vart längre en va den egentligen va. Men nu ska vi se på de bra, nu är det bara 4 dagar kvar sen är det helg igen :D nice nice. Denna vecka MÅSTE jag plugga så sjukt mycket. Vi har nämnligen prov om en vecka ungefär. Så nu är de skärpning banne mig!

Men nu bjuder jag på en gammal låt :D


//MIkkan♥


RSS 2.0