En underbar jul!

Vilken Julafton, kan inte förstå att den är slut riktigt och kan inte förstå att den är över. igår va de näst intill fullt hus, farmor, farfar, jag, bröderna, pappa, anna och berit. De va helt magiskt om jag får sägs det själv. God mat och trevligt umgänge, kan inte bli så mycket bättre.

Sen fick vi faktiskt besök av tomten! Haha en extremt ung tomte dock men han/hon va trevlig. Och nej de va inte pappa farfar eller någon ifrån familjen. De va antagligen en nisse som hjälper tomten med utdelningen lite ;). Jag fick dom bästa julklapparna måste jag säga.
Hade bara önskat mig en data, men jag fick en massa andra saker som jag verkligen behövde så det va jätte bra julklappar.
Nä men de har vart en jätte bra jul.

Just nu sitter jag med min ena bror och halv kollar på tv och leker med min data :D haha. De har vart en perfekt "dagen-efter-julafton"-dag, slapp kläder, mat när man känner för det, film och Pilates med anna. Sjukt roligt so far. Men dagen är inte slut än.

hoppas ni alla har haft en bra jul :D love you

Yours Only
//Mikkan♥

Det var bara en tidsfråga...

Just my luck!! Självklart är jag sjuk igen!! har visserligen inte vart det på ett bra tag men jag har bara väntat på detta. Igår var verkligen ingen rolig natt. Kunde inte sova alls :( vaknade till och från hela tiden. Men jag mår en aning bättre idag.
Jag hoppas att jag är ännu piggare imorrn, för då ska jag in till stan med emelie och shoppa julklappar, sen ska vi möta upp jossan och fixa biljetterna till skivan och sen kasnke jag stannar inne i stan en liten stund till och efter det så ska jag hem till Nina och tare lugnt.
Dock har jag varnat henne att jag är sjuk men hon sa att det var lugnt. Hoppas att vi båda håller oss mer åt de friska hållet än det sjuka.
Sen på Onsdag bler det hem färd till pappa! Jag hoppas innerligen att jag är frisk tills jul! (Håll tummarna!)

Hoppas ni alla får en underbar jul i detta fina vinterland :D

Yours Only
//Mikkan♥

ÄNTLIGEN 18

Okej jag fyllde dock år igår men jag orkade inte skriva något igår. Den här helgen har vart en underbar helg, en helg jag sent kommer att glömma! I fredags vart de lite fotografering på The Studio med jossan som gällde! De va jätte roligt, även om vissa bilder blev sådär. Sen på lördagen höll jag på att stressa ihjäl mig!

Min lördag:
- Privat lekton vid 12-13
- Hem till pappa så fort som möjligt (bilket blev 15)
- Åkte från pappa vid 15.20
- Va vid maxi 16.30
- Hemma 17.30 (Då va det bara att börja Städa extremt snabbt och ytligt)
- 17.45 får jag första samtalet att dom flesta är på väg
- 18.30 I stort sätt alla är hos mig (trots att alla skulle vara hos mig 19!!!! hahah)

Men Det gick bara bra iaf. Det va en riktig tjejkväll vi käkade gott och drack, snacka massa och drack en del ;D.
Sen vid 23.45 Började vi röra oss ut för att dra till Collage. Det var As roligt att få dansa lite och jag, Iman, Nina, sandra och jossan LÄR ju ha ägt dans golvet eftersom att vi var dom enda som dansde typ hahaha. Men det var en mycket trevlig kväll/natt.

Kom hem till pappa vid 03.45 så det blev inte så sent som jag hade trott och jag hade bara ont i huvet igår inget annat. Slapp vara bakis haha typ.

Nej nu ska jag fortsätta att fundera på om jag ska dra hem eller stanna kvar i skolan. What to do?!

Yours Only
//Mikkan♥


Lördag, lördag, lördag

Dagen började med att jobba med simningen ofc. Men det var sista gången så det var lite speciellt och lite extra roligt. Självklart åkte man i med kläderna på, haha hade riktigt roligt. Sen var det privat lektion som gick jätte bra. Sen åkte jag hem och tog det lugnt och väntade på att åka hem till pappsen för att fira honom. Det var mycket trevligt att äta middag och prata och bara tare lugnt. Kom väl hem för inte så länge sen, så det har vart en jätte trevlig kväll.

Imorrn är det jobba i simhallen som gäller plus privat lektion sen på mmåndag ska jag till Hasseludden med farmor :D sweeeet!!

Jag har lite panik! Jag vet inte va jag ska köpa i julklapp till alla :O. Men jag får väl vara lite kreativ och hitta på något.

Ett jätte stort Grattis pappa på 41-års dagen.

//Mikkan♥

8 Små Dagar Kvar!!

Min Lilla Gran


I don't have the time...

Jag har inte tid med att bli sjuk just nu. Hoppas att det är ett falskt alarm. Har lite ont i halsen och nyser till och från. Men jag ska banne mig hålla mig frisk nu!!! Ska snart börja röra mig mot skolan och idag ska jag ha min stora halsduk tror jag. Den är galet mysigt men vääääldigt stor, vi får se hur det blir.

Nej orkar inte skriva mer, måste packa väskan.

Yours Only
//Mikkan♥

10 Små dagar kvar :D börjar längta en aning nu hihi

Men trötter där

Oj nu gäspas det en hel del här, kanske dags att dra och sussa lite. Åkte till sickla nu på kvällen och träffade Erika för att vara lite smak råd och kanske hitta en julklapp eller två. Det va mycket trevligt och jag träffade farmor och farfar som var och shoppade lite. Det var skönt att kunna prata om allt och bara få ut det ur systemet. Inte för att det helt är ute ur systemet men endå.

Jag lyckades med att hitta en julklapp åt mamma som jag tror att hon kommer gilla (håller tummarna) sen hittade jag en UNDERBAR tomteluva. Jag har länge letat efter tomte-mössa som är mysig och lång och den här är 1½ meter lång haha. Jätte mysig och fin. Bild kanske kommer senare ;).

Nej nu ska jag ladda batterierna inför den långa Torsdagen som väntar.

Natti Natti
//Mikkan♥

11 Dagar kvar


Onsdag 091202

Igår åkte inte jag till skolan, var på sjukhuset istället =/ och efter det åkte jag hem.

Idag är jag ledig för det är Passionsdag i skolan, eftersom att jag inte simmar längre så får jag vara ledig istället. Det är riktigt Seeeeet. Ska träffa Erika vid fem idag och fika och bara prata en massa, läääängtar. det ska bli riktigt skönt att kunna få prata med någon som verkligen lyssnar och som går att lyssna på själv haha.

Idag kanske jag följer med mamma till sickla och kollar runt. Men jag vet inte riktigt om jag pallar det. Men skulle vara skönt att ha röjt undan några julklappar. Aaa vi får se hur det blir.

ha en underbar kall mysig Onsdag nu ;).


Yours Only
//Mikkan♥

11 Dagar kvar!!!


RSS 2.0