Miss trött

Träffade kusinen en liten stund ikväll med mamma i Hammaby Sjöstad. Just nu är jag en aning trött haha men delär väl försvinna snart. Har inte gjort så mycket idag eftersom att de i stort sätt regnat hela tiden =(, så jag har legat under mitt täcke och kollat film och lyssnat på musik och bara slappat.

Imorrn har jag lite planer, men der beror helt på vädret. Blir de fint så är de sola som gäller, blir de dåligt så blir de en snabb tripp till sjukhuset för nya prover (som jag skulle gjort i juni men som jag totalt glömt bort hehe) och sen till mini stan för att kanske köpa ett nytt linne. Så vi får väl se hur planerna blir.

Nej nu ska jag sätta på mig min pyjamas och kanske kolla film eller sova.

Peace out Biatches
//Mikkan♥

Tjolahopp

En kort sammanfatting om helgen ;D



 

Fredag:

Vaknade vi typ 12 och skulle precis börja städa nästan men då ringer mamma och sägar att min kusin och morbror redan är här. Och jag som skulle städat innan dom kom hehe illa. Men dom kommer upp och sätter sig och kollar tv medans jag börjar städa och fixa. Sen när mamma kommit hem så drar jag till forum en snabbis för att fixa ett par leggings. Och jag va grymt trött men klockan va ju 16 men de va bara att vara lite snabb. Kom he hoppa in i duschen och vaknade och fixade mig. Vid 18 kom resten av gästerna. De blev en jätte trevlig middag med lite föör mycket dricka för mig hehe inte bra !Usch! Men jag fick betala priset på lördagen kan jag ju bara säga.

(Inte hela gänget dock) 

Lördag:
Mådde pyton mamma, fredik och roine skulle iväg 8 på morgonen, men eftersom att jag inte riktigt mådde så bra så valde jag att stanna hemma med en hink. Låg i soffan i stor sätt hela dagen och kollade på några filmer som gick på 4an. Sen på kvällen gick jag och fredrik ner till maxi för att handla lite. Sen kollade vi på något filmklipp som mamma hade. Hände inte så mycket mer sen.



Söndag:
Vi drog in till stan ganska tidigt. Vi åkte till kaknäs och sen gick vi lite på djurgården och efter de blev det Vasa museet och Titanic utställningen. Kände mig som en äkta turist med kameran i handen haha. Men de va jätte kul att visa min morbror Sthlm. Jag hade de väldigt trevligt. Sen på kvällen drog dom hem.

 

Peace out biatches
//Mikkan♥

Bio bio bio

Helan sov över hos mig tis-ons och de va grymt kul att umgås med henne. På onsdagen drog vi på bio och såg Harry Potter. Den va faktiskt riktigt bra men slutet va as jobbigt!!! vi vill se den sista filmen nu på en gång. Vill ju veta hur allt slutar. Men de är bara att vänta I guess.
Sen på onsdags kväll kom min kusin Sandra till mig. Och vi bestämmde oss för att dra på bio as well. Vi såg    Ice Age3 3D Eng. tal utan text. Den va helt okej och 3D grejen va inte så extremt speciell. Men man fick sig några långa härliga skratt.

Ikväll är de middag hos Alex. Kommer bli jätte trevligt och mysigt.
Ska ta och göra mig klar nu. Vi höres

Peace out Biatches
//Mikkan♥

In och hämta helan


Musik och LITE städning

Kanske dags att röja upp i mitt rum innan helan kommer hit och styr och ställer. Ska dunka musik och fixa mitt rum nu påp förmiddagen sen ska jag invänta ett samtal/sms från helan och se om vi ska handla ngt till ikväll.
Planerna inför ikbäll (om jag fattat rätt) film kväll och en jävla massa prat om allt mellan himel och jord. De kommer bli kul att få höra allt som hände på gotland etc.

Nej kanske bäst att börja.

Peace out Biatches
//Mikkan♥

And the day just gets better and better

Fick precis veta att min morbror ska komma och sova över :D de kommer bli jätte kul!! Sen fick jag reda på att helan kommer imorrn :D de kommer bli grymt kul, längtar galet!!



De va allt haha

Peace out
//Mikkan♥

En riktigt trevlig dag

Hela dagen började med att klockan ringde kvart i nio, de va bara att gå upp och klä på mig, sen drog mamma och jag till Sickla för att hinna till Din sko innan mamma började jobba. De gick jätte bra tur att mamma va me haha, jag fick tillbaka pengarna och la undan ett nytt par inne i stan.
Sen drog jag till Forum en snabbis för att kolla hur mycke pengar jag har kvar, vilkat inte va så extremt mycket =(.

Självklart kunde jag inte låta bli att köpa en tunika som jag hittade på Gina (men den kostade bara 50kr så de va lugnt, men sen va jag tvungen att köpa ett vitt linne att ha under så där rök 150 spänn...)
Efter det gick jag hem och böt om för att åka in till stan och mösta Erik (som dessutom va 20min sen :O illa hah. I alla fall så möttes vi på Din sko och jag köpte skorna (igen).

Därefter så drog vi till ett café och snackade lite och fikade sen fick vi runt i gamlastan och lite så och sen satte vi oss på en bänk vid vattnet och snackade. Har haft jätte trevligt idag, lite tråkigt att du ska dra på söndag erik men de är ju ara ett år ^^ haha.

Just nu är jag ensam hemma, mamma jommer väl hem när som helst. Ingen Erika idag tyvärr :(. Hoppas att Helan kan imorrn.

Nu ska jag lyssna på musik och städa lite (a) snart dags för min promenad också :P

Peace Out
//Mikkan♥


Eeeh okey?!

Fick precis ett samtal där min kära mor berättade att hon köpt en bil som hon först skulle köpa sen skulle hon inte köpa den och nu har hon tydligen köpt den och hon kommer hem idag ist för imorrn. Vilket är bra för då kan hon och jag dra till Din Sko och fixa mina skor imorrn :D super haha. Jag är grymt glad just nu va de innan mamma ringde också men blev väl ännu gladare nu antar jag haha. Imorrn ska jag in till stan och träffa mr Erik ev. de beror på om han ska till sin lägenhet och fixa ngt eller inte (vi får väl hoppas på att han inte ska de, eftersom att vi inte träffats på grymt länge!!!!).
Sen så kanske fröken Erika ska sova över hos mig men har inte fått tag i henne än så får väl se hur de blir.
Nej nu ska koken in köket och laga mat och hoppas att huvudvärken släpper med lite näring i kroppen.



Mr Erik ( hata mig inte för att jag tog den fär bilden :P)

  
Miss Erika aka Klätterapan?

Puss o Kram
//Mikkan♥

En alvedon miss? Ehh jag tack

Mitt huvud håller på att explodera känns de som, har redan tagit en alvedon men de är nog dags för en till snart. Ikväll är sista kvällen ensam hemma. Lite tråkigt men de kommer väl flera helger ;). De va grymt skönt att ta den där promenaden tidigare idag. Satte mig nere vid vattnet och bara andades till de började dugga, då de kändes bättre att gå hem. Den här dagen har verkligen gått fort. De är väl dags att fixa lite middag snart I guess. Sen är de dags för ett nytt utseede för denna blogg haha

//Mikkan♥

God morgon

Tjolahopp allihopa. Hoppas att allt är bra med er. Just nu sitter jag och borstar mina tänder, ska sätta på mig skorna snart och gå ut på en promenix. De är grymt tråkigt väder ute så de kan bli skönt med en promenad och bra musik.
Nej om man ska ta sig i kragen och klä på sig också ;)

Ha en bra mulen dag
//Mikkan♥

Jag tror de spökar här

Okej så här är läget, jag är ensam hemma och jag älskar de verkligen men de är liksom inte så kul att vara ensam utan någon annan, om ni hänger med på vad jag menar. De är lugnt när de är dag och så men sen när man är vaken tills klockan 00 ("spöktimmen") så kommer alla tankar. Usch kunde nästan inte somna igår låg och lyssnade på minsta lilla ljud. Jeg vet jag vet en aning löjligt, men jag tror stenhårt på spöken etc. i alla fall när jag är själv. De ska bli spännande att se hur de går inatt, om jag kommer ligga på hel-spänn igen eller somna som törnrosa.

Annars idag har jag legat på balkongen och solat (när de har vart molnfritt dvs). Funderar på vad jag ska äta till middag ikväll, igår va de sushi funderar på en god sallad med någon dressing men har inte bestämmt mig än så de återstår att se. jag känner mig helt slut, mina ögon gör typ ont på grund av min sömnbrist den här veckan. Äsch de löser sig nog,

Nu ska jag göra något haha

Peace out
//Mikkan♥


Att vara efterklok...

Detta är inget inlägg om att jag ångrar något som jag gjort, de är väl snarare ett inlägg om att jag ångrar att jag inte gjorde/sa något mer. Allt bara snurrar just nu och jag vet inte riktigt hur jag ska kunna greppa situationen riktigt. Jag vill säga något till den här personen men om jag gör de kanske de leder till en stel situation. Okej jag suger på dom här sakerna! Jag är ingen person som tar första steget och jag är inte någon som tar tag i allt. Men på ett sätt känns de kanske som om jag borde. Dilemman ouf =( ska jag eller ska jag inte? ska jag vänta eller inte?
Gu vad jag saknar min andra halva just nu, skulle verkligen behöva hennes råd hit och dit som leder till att jag går min egna väg i alla fall men endå. Men party-drottningen är på gotland så de är nog ingen idé att kontakta henne än.
Aa nä jag vet inte hur/vad jag ska göra just nu.

Peace out people
//Mikkan♥


Myskläderna är på och tevattnet kokar

Har haft en grymt trevlig helg. Vet inte hur jag ska beskriva den men den har vart jätte rolig och mysig! De är nog en helg som jag sent kommer glömma (a). Sen måste jag ju skryta lite, jag badade i havet, de var bara 18 grader och kallt och jag var den enda som vågade :P. Men första gången jag skulle i så tog de ungefär 10-15min innan jag tog modet till mig och dök i (dock från trappan men sen blev de bryggan som va ca ½ eller en meter ovanför vattnet haha) men jag kom i vattnet och jag är stolt :D tihi.

 

Men jag måste säga en sak när jag kom hem i söndags och kunde inte sova... Jag va grymt trött och la mig ändå i sängen mellan tio och tolv. Jag försökte slappna av och blunda och jag försökte lyssna musik för att kunna somna men inget. När jag väl somnade var klockan runt två. Vaknade vid nio dagen där på och va inte ett dugg utvilad. Samma sak hände natten till idag, jag la mig i sängen kunde inte somna och vaknade upp sliten. Skumt jag kanske saknar något.



Igår gjorde jag absolut inget, de va en äkta slapp dag och de kändes som att de behövdes. Idag har jag vart väldigt snäll mot min mamma, jag har städat lägenheten "gloria", sen har jag vart i mini stan och kikat lite och kollat runt vad som händer. Så grymt tråkigt den här veckan, alla är i stort sätt på sthlms veckan i visby. Men eftersom att jag inte är 18 så skulle de inte bli så jätte kul för mig. Men men de löser sig.  Imorrn ska jag träffa en gammal kompis som jag inte träffat på evigheter så de kommer bli grymt roligt :D.

Nej nu ska jag fixa mitt te och hitta på något. De är mycket som snurrar runt i mitt huvud från helgen, har många frågetecken som jag vill göra om till utropstecken, vet inte om de går att ordna men man kan alltid hoppas på det bästa.

Peace out
//Mikkan♥

Lite skön musik


                                                                                                      Markus Krunegård - Jag är en vampyr


War/No More Trouble | Playing for Change | Song Around The World


 George Harrison - I Got My Mind Set On You


  Lykke Li - Little Bit


 Victory - Viktor Gänger
 
 

painted by numbers-the sounds


 Anna Ternheim - What have I done (acoustic)
 
 Trevlig helg alla

Peace out Biatches
 //Mikkan♥

Grymt trevlig dag med goa kusiner<3

Idag träffade jag min faster, hennes man och mina två kusiner som är på besök i sverige. De va så oerhört kul att få träffa dom igen och shit va stora dom har blivit!! Mina kusiner dvs haha. De måste ha vart minst ett år sen jag såg dom känns de som (eller jag vet inte, de kasnke va längre eller kortare no idea). Vi har iaf vart på mini stan och sprungit omkring, sen blev de fika, efter de så åka vi hem till F&F och busade vidare. Jag har haft grymt kul och jag har saknat dom så grymt mycke. Imorn ska jag.... I have no idea. Tare som de kommer. Kanske får tag i J. Äsch nu ska jag göra ngt haha film kanske?

Puss och kram vi ses i stan
//Mikkan♥

Ajajaj mitt huvud :(

Jag får lov att skylla mig själv, jag har knappt druckit ngt på hela dagen... Då är de väl självklart att jag får ont i huvet haha. Skulle kasnke köpt något att dricka när vi gick på stan, men de är lätt att vara efterklok. Har tagit en alvedon och nu ska jag klunka vatten så denna smärta försvinner :P. Ska kanske ta och kolla någon film?! hmm får se hur de blir med de eller om jag går och lägger mig ist. jaja Vi får se vad som händer right? ;)

Ha en underbar söndags kväll

Idag, Imorrn, Föralltid
//Mikkan♥

Oj vilken låååång shopping runda ;)

Träffade älskade Alexandra idag och Eric (de gulliga kärleks paret :D. ) Vi träffades väl strax efter ett vi kom väl in till stan vid halv två kanske lite tidigare, vi började på Åhléns city, sen Zara, efter de blev det Pub, sen NK, efter de Gallerian i typ 2 sek sen tillbaka till Åhléns City. Vid 17.30 va vi klara på Åhléns typ. De blev lite jobbigt där ett tag, men jag hade faktiskt väldigt trevligt och roligt. Va kul att träffa dom igen, va ett bra tag sen.

  

Vid 17.45 träffade jag Sebastian och vi tog en fika innan han skulle med bussen till uppsala. De var väldigt trevligt, lite irreterande med alla duvor och all rök. Men bortsett fårn de så va de jätte kul :D.

Imorrn vet jag inte vad som händer, allt beror på vädret. Min faster och hennes  familj kommer ikväll så kanske träffar dom nån dag i veckan :D. Men vi får se.

Ajuste jag och Alex provade lite skor på Zara (ganska kul haha här får ni se två bilder ;). Enjoy


 
Dom var stört obekväma haha

 
Dom va sjukt fiina :D


Peace out Biatches
//Mikkan♥

Grattis brudar :D:D:D:D<33

Idag fyller två underbara tjejer 18!!! Annika och Lotten :D.  Jag hoppas att ni får en underbar dag som slutar på något trevligt ute ställe eller något roligt dans golv. ETT STORT GRATTIS <3


ANNIKA :D


LOTTEN :D


Idag ska jag till mini stan en snabbis om mamma kan komma hem någon gång dvs. Sen ska jag hem till Annika på tjejmiddag (är redan taggad och ser fram emot en kväll med mycke skratt =D ). Sen vet jag inte vad som händert mer i helgen just nu hahah. Hoppas på fint väder.

Ajuste nu har jag typ hela min familj på face =D. Pappa har till och med fixat konto, han som sa att han ALDRIG skulle göra det. de finns dock en person som inte har face ännu men de är nog lika bra och de är minsta brorsan. Men han kan vänta ngt år. Nä men de är kul att alla finns på face haha :D.

Nej nu ska jag dunka musik och ringa mamma och se vart hon har tagit vägen.

Peace out Biatches
//Mikkan♥

Oh what a day

Igår betämde jag mig för att jag skulle vara grymt duktig och gå upp tidigt och träna lite. klockan ringde halv sju men shit va seg jag va. Kom inte hemifrån  förns vid 8 halv nio :P. Men jag kom iväg iaf och jag simmade i 1 timme, kanske inte så extremt bra med tanke på att de var andra där som simmade långsamt. Men de funkade trots att de blev simma 25/50 sen stanna haha. Jag har inte simmat på sjuuukt länge -illa- skönt efteråt. Men när jag var kvar så SPÖ-REGNA de :O. Jag hade bara shorts och t-shit. Inte så jätte roligt. kom hem dyngsur!!

Sen vid 15 så drog jag till mini stan och handlade en liten present till annika ;D sen hittade jag 4 linnen på NewYorker. Sen käkade jag och mamma på Sandy's och TacoBar mycke trevligt.

Ikväll vet jag inte va jag ska göra, kanske blir någon film. Vi får väl se haha.

Ha en underbar kväll alla sötnosar!

Peace out Biatches
//Mikkan♥
 


The girls with the bitch walk A and M!!

Har haft en grymt bra kväll idag med annika. Kom hem för typ 20 min sen. De började med att hämta ut biljetterna till filmen Transformers De Besegrades Hämd, sen blev de käka som gällde på Pizza Hut där vi försökte dra ut på tiden genom att äta extremt långsamt. Men när vi var klara var de typ två timmar kvar tills filmen började, så vi tog en sväng på Drottninggatan och sen satte vi oss vid plattan och kollade ner på alla människor sen till sist drog vi till bion. Och den där film va SÅ GALET BRA så jag vet inte vad. Den va ganska lång men så värt de. Jag föll för den där filmen på en gång. På väg hem sen blev de lite MJ musik i våra öron vilket gjorde att vi blev ännu gladare och mer hypade. Grymt lyckad kväll med andra ord. Tack Annika de här SKA vi göra om :D<3.

Peace out bitches
//Mikkan♥

Varmt<3 me like

Ikväll ska jag träffa Annika :D ska bli väldigt roligt. Idag har jag inte gjort ett dugg, ganska skönt men oerhört rastlöst. Skulle träffat Julia på morgonen för att sola men de regnade som bara tusan och sen va de bara allmänt mulet så vi struntade i det. Hoppas att de blir sol och fint hela veckan nu så man kan sola lite mer. Nej nu ska jag störa mina "kära" grannar ännu mer genom att höja volymen ett snäpp till. Jag vet att de kanske inte är så extremt snällt men wtf tough luck thih.
Ajuste, min ena Ipod (nonon) har gått sönder :O jag hade alla bra låtar där gha blir så less :( aja har ju min andra kvar, så den får duga^^.

   


ETT SORT GRYMT GRATTIS TILL NIKLAS!! Ha en groovie dag. Hör av dig Biatch♥
Sjukt gammal bild på dig men de är den bilden jag har



Peace out biatches
//Mikkan♥

RSS 2.0