Jag vet faktiskt inte om min drink är en ...

Jag vet faktiskt inte om min drink är en ny drink men man kan alltid hoppas. Detta är mitt första inlägg via mobilen :). Lite roligt haha. Just nu sitter jag och väntar på att få börja jobba. Jag har precis haft tre privatlektioner på rak och har nu en timmes rast :) mycket skönt. Ikväll ska jag plugga och ladda inför imorni ÄNTLIGEN ÄR DET MIN SKIVA :-D wiwi. //Mikkan<3


Min Drink

dsc00085 (MMS)

Min Drink Som Jag Fick Uppkallad Av Mig Igår :)


Happy Happy Happy

Ikväll ska jag träffa sötaste Sandra. Har inte träffat människan på typ 100 år känns det som så det kommer bli så sjukt roligt. Idag har jag jobbat och det har gått hur bra som helst i stort sätt. Just nu känns det osm att jag skullebehöva en powernap och sen MÅSTE jag leta reda på min plånbok som är borta :S hjälp. Så det blir till att städa mitt rum med andra ord.

//Mikkan♥

Wiwiwi

Fan va glad jag blir :D Fick mitt MVG idag vilket gav mig en spark i rumpan!! Nu jävlar ska jag fixa resten av skiten också!!
Är dock lite förvånad att det gick så bra som det gjorde. Satt uppe och pluggade till 01.00 typ men jag kunde inte somna när jag la mig i sängen. Låg och tänkte, fick panik, försökta slappna av, försökte läsa för att sen somna... Men inget hjälpte. Vid 04.00 somnade jag tillslut men min kära klocka ringde vid 06.15. Så jag fick sova hela 2 timmar och 15min. Och det var torsdag idag vilket innebär lång dag. Trodde inte att jag skulle klara det, men tydligen gjorde jag det :D. Snart ska jag kolla på min favorit serie sen ska jag försöka plugga lite sen sova. Imorn ska jag nämligen träna igen!!! Åh va jag längtar.

OM EXAKT EN VECKA ÄR DET MÖSSPÅTAGNING!!!! OMGOMGOMGOMGOMGOMGOMG HJÄÄÄÄÄÄLP PANIK!!

//Mikkan♥

Besvikelse

Den största besvikelsen som finns är när man gör en själv besviken. En stor kopp te och några timmar framför datan och jag vet fortfarande inte om jag kommer få mitt efterlängtade MVG i Folosofi imorn. Jag ska försöka, men om jag inte klarar det ska jag göra om det på fredag! Jag ska ha MVG i allt jag gör i filosofin punkt slut!

Nu ska jag göra Bgm frågan som jag har tills imorn.. Sen ska jag hoppa i säng och försöka få lite sömn innan det är dags att åka till skolan och sitta där från 09.00-16.30! Omg hur ska jag få ihop allt. Önska mig lycka till

Natti natti go människor

//Mikkan♥

Vart finns on-knappen?

Sitter i skolan och föröker plugga, mitt huvud vill verkligen inte komma igång och det gör mig galen! Det känns som om mitt huvud fortfrande sover, men jag vill bara hitta on-knappen så att jag kan komma igång!! Har prov imorn och jag börjar plugga nu (inte det smartaste), har har 4 inlämningar tills på måndag SENAST!! Nu vill jag bara bli av med all skit så kan börja njuta av dom sista dagarna innan jag är klar med skolan. HELP!!!!!!!

Nu ska jag försöka en sista gång sen går jag till min lektion som börjar snart,sen föröker jag igen efter skolan :D jippi wiwi.....

//Mikkan♥


Åh va jag inte orkar detta...

Jag ska snart sätta mig med min älskade filosofi bok och börja läsa lite... Jag försöker hålla mitt ord på plugg fronten och jag har prov på torsdag. Och jag ska banne  mig ha MVG i filosofi. Men det är en  sak som  strular och jag är förbannat less nu, Det är skiva på måndag ju och idag ska tydligen middags listan in. Jag har frågat några gånger när den ska in men har fått till svar "vi kollar det sen". Så idag får jag ett mess.."Listan ska in idag och jag ska ha alla namn...etc" Kul att man får reda på det i sista minuten!!!! Jag skulle kunna lämna in den imorn, men nej det går tydligen inte okej. Jag är inte så jätte pepp på att ha den här skivan längre funderar verkligen på att hoppa över middagen och komma på eftersläppet ist! ÅÅÅÅÅÅÅ va jag HATAR de här!!!!!!!!!!!!!!!!!

//Mikkan♥

NU JÄKLAR!!!

Då lägger vi i högsta växeln mina vänner. För Nu ska alla rester försvinna ifrån mina axlar och ifrån mitt huvud!! Har precis haft mitt sista utveklingssamtal och det gick faktiskt bra. Man har ju en grym mentor!! Men trots att mötet gick bra så betyder inte det att jag inte har saker att göra! Sitter i lärarrummet och ska plugga!! Ska börja skriva på min sim-uppsatts som roger vill ha in och som jag skulle lämnat in FÖR LÄNGE SEN! Ajabaja på mig alltså.

Då sätter vi igång gott folk. Från och med nu är de bara plugga som gäller, kommer inte logga in på msn eller face på hela veckan! Måste verkligen få plugget klart! Önska mig lycka till :D

//Mikkan ♥


Anti mobil just nu

Nej usch jag är så trött på min mobil och min data. Jag har så sjukt tråkigt just nu och jag antar att det är därför jag inte orkar med teknologin just nu. Jag vet inte vad jag vill göra, borde plugga men jag har ingen energi. Jobbade imorse och nu är jag en zombie.

Shit om en vecka är min skiva :D eller snarare en vecka och en dag! Wiiii. Det kommer bli galet roligt alltså.

Igår hade jag ju min extremt tjejiga kväll och nu kollar jag påresultatet, mina naglar är rosa och mitt hår mår väldigt bra....tror jag hehe.

TE DAGS hihih

//Mikkan♥


Jag känner mig så tjejig haha

Nu sitter jag har i soffan, har nästan precis fixat naglarna och har inpackning i håret. Jag har aldrig (så vitt jag vet) haft en inpackning i mitt hår och detta får mig att känna mig extremt tjejig. Mina flickor skrattar typ åt mig när jag ringer och frågar hur man ska använda hårinpackning, eller rättare sagt hur man ska gå till väga etc. Men detta va ganska mysigt :) men jag har ingen aning om hur länge det ska sitta i xD. Aja det lär vi nog märka, inte sant?

Åh va mysigt det blev helt plötsligt. Det började precis regna och jag sitter inlindad i en filt med datan i knät och en film på tvn. Mys-pys på HÖG nivå haha. Synd bara att man inte hade några trevliga människor här eller för all del bara någon. Men som vanligt är mina lördags kvällar lite sega eftersom att jag börjar jobba 8 imorn :'S Men det går nog bra.

Hoppas att ni också får en tevlig och mysig kväll. Nu är det kanske dags att skölja mitt hår TROR jag. eller så väntar några minuter till.

//Mikkan♥

Psykisk ohälsa?

Jag mår så sjukt dåligt, det har i stort sätt sjunkigt in... JAG TAR FAN STUDENTEN SNART!!!! Det är mösspåtagning den 29/4-2010. Jag vill verkligen inte ta studenten. Eller jo klart jag vill men jag kommer sakna Sp3A!! Bästa klassen (enligt mig) genom tiderna. Visst man kanske inte umgås med alla utanför skolan, men alla pratar med alla, alla jobbar med alla, alla är trevliga mot alla. Vist sen finns det självklart vissa man kanske inte alltid gillar men så är det alltid. Men jag kommer verkligen sakna alla underbara personer. Jag kommer vara bölmajan nummer ett när vi tar studenten, kommer springa ut med svart mascara rinnande ner för mina kinder!! Usch jag orkar inte tänka på det!! Vi har bara 2 månader kvar, om ens det, sen kommer vi splittras...Dessa mäniskor har jag spenderat 3år med, och nuhar vi bara 2 månader kvar...

Nej nu tänker jag slute grubbla över detta!!

//Mikkan♥


That was not soooo bad

Okej gu vilka sötisar jag hade privatlektion med. Dom är 3 och 4 år och jätte hyper och spralliga men gillar att vara i vattnet. Nä men dom är sjukt söta och hyfsat lätta att jobba med. Men guuu va dom babblar hihi. Jag fick höra "titta på det här", "kollla på det här" heeela tiden, jag försökte få en syl i vädret men haha det var lite svårt. Men jag ska träffa dom nästa vecka också.

ikväll var tanken att ja, sandra och jonas skulle ut och dansa lite, men det sprack tyvärr. Var extremt sugen på att dansa men aja det kommer nog flera gånger.

Här är lite bilder ifrån veckan :D

Ha en mycket mysig fredags kväll.

         

Vilka som är på bilderna: 1.Eric & Nina, 2.Ullis, 3.Alex sjukt fina bild, 4. Ramme & Lantto, 5.B & Ramme, 6. B & Lantto, 7.Ullis & Sevi, 8.Anna & Malin, 9.Linus


//Mikkan♥

Fjärilar i magen!!

Okej det är nu bara 2 timmar kvar tills jag ska ha min privat lektion i en samhall jag aldrig vart i förut. Känns tryggt och bra...eller inte. Jag ska ha min mammas kompis barn och hans kompis barn xD Jag har alridg träffat dom så det känns bara bra detta. Men herregud va nervös jag är, tönt på mig haha. Men det kommer gå över så fort jag träffat dom xD Hoppas det inte blir några missförstånd med tiden etc.

Nu ska jag fortsätta tracka eric och alexandra lite innan det är dags att börja röra mig mot simhallen.

//Mikkan♥

Gooooooood Morgon Sveeeeeeeeeeeeeeeeerige

Okej det blev en liten sovmorgon idag. Ganska skönt om jag får säga det själv. Idag är det skola som gäller till en början, sen har jag privatlektion mellan 18-18.30, jag ska försöka se om jag kan ha lektionen lite tidigare. Ikväll vet jag inte riktigt vad som händer, det kanske blir utgång eller så blir det hemma kväll med mys pys :D You never know darlings.

Nä jag bör nog hoppa ini en dusch och välja kläder för dagen. Usch vill inte att det ska regna!!! Jag vill ha sol och värme och blå himmmmmmel ju. Men man kan inte alltid få som man vill!

Jobb helg i helgen!! uschane mig

//Mikkan♥

Står vid ett vägskäl...

Imorn är det äntligen fredag. jag börjar vid 12.20 tror jag om inte seanre. Men nu kommer vi till det här vägskälet jag står vid, antingen är jag jätte duktig och ser till att vara i skolan vid nio eller så är jag vid skolan lagom tills vi börjar, så vad ska man välja?? Det lär nog bli sovmorgon imorn men endå, man känner sig duktig om man kommer dit och får massa gjort :D Aa men vi får väl se hur det blir.

IDag är det ju den 15 april så hoppas att alla ni som ska söka till högskolor och universitet har gjort det!! För imorn är det to late.

Vi hade utställning idag också...haha lite halv segt. Satt vid ett bord hela dagen i stor sätt kändes det som. Men det var väl roligt det me.

Då är det väl dags att sova?

//Mikkan♥

Soo last minute

Ojojoj hade jag tur igår eller vad?? Mitt huvud var helt slut igår när jag satt och försökte komma på något att skriva. Jag lyckades dock och det var verkligen sista minuter typ. Rapporten skulle in senast 00.00 och jag mejlade in min 23.56 haha. Känns verkligen bra att vara ute i sista minuten xD...eller inte.

Idag är det skola som gäller sen ikväll får mamma och jag besök av Sara. Mycket trevligt :D
nej om man kasnke ska ta och dricka upp sitt the och göra sig redo för skolan.

SOL=BRA DAG :D

//Mikkan♥

SISTA MINUTEN!

Ja är man ute i sista minuten kan man inte förvänta sig ett mästerverk. Jag har exakt 2timmar och 40min på mig att skriva klart min rapport om mitt projektarbete.... SUCK. Någon somm vill hjälpa mig (a)??

//Mikkan♥

Dålig dag...

Igår i skolan fick vi sen en brutal film. Den var så sjukt hemsk så det finns inte. Det var en spansk film (kommer inte ihåg va heter just nu) och den handlade om en man i 40års ålder typ som var förlamad från hlsen och ner, så han kunde röra sig själv. I den här filmen får man se hans tappra försök om att försöka få staten att gå med på att ta hans liv. Han har vart förlamad i 28 eller 28 år och orkar alltså inte. Man mår ruggit dåligt när man ser den. Usch.

Idag har verkligen inte vart någon bra dag, var tvungen att gå hem efter lunch. Jag hosta som en galning plus att jag inte fick i mig någon mat alls, så jag åkte hem. Dock hade jag simskola vid 16-17.40. Men usch va jag vill bli frisk nu!! Säg någon gång jag inte är sjuk liksom!!

Juste här kommer några bilder ifrån igår också :D enjoy

       

Det finns dock mer men orkar inte lägga upp dom nu xD haha

//Mikkan♥

Back in the school bench

Då var man i skolan igen och nu försöker jag tappert plugga, men om jag lyckas är en mycket intressant fråga som vanligt. Jag hade planerat att vara här vid 9 imorse men  det lyckades jag verkligen inte med. Shame on me! But what can I do? Haha det var så skönt att ligga och sova, så jag snozza en timme extra typ (a) wupsi hihi. Men jag hann i tid, eftersom att jag egentligen inte börjar förns 12.25.

Idag är det lite photo shoot som gäller :D myket mycket roligt ^^ som sagt bilder kommer så fort vi kommit igång. Dagen idag är extremt skön, vi ska bara kolla på film (LYX jag vet) sen slutar vi. Därför försöker väl jag vara lite duktig och plugga så mycket jag kan nu innan dagen flygit förbi.

//Mikkan♥

Buhu jag mår blää

Förkylning huvudvärk och uttmattning i stora drag, det kan inte så mycket jobbigare än såhär.... Imorgon är det dags för skolan igen JIPPI? hehe. Mår dåligt bara av att höra ordet skola. Nej nu är det lite väl deppigt här tycker jag. Jag har haft en mycket trevlig dag idag. Jag och josefin har gjort vårat projekt som blir klart imorn efter plåtningen. Vi har gjort *****en som vi ska plåtas med imorn :D ska bli jätte roligt :D kan lägg upp bilderna här på bloggen sen när dom är tagna ;)

Nu fortsätter film kvällen med mammsen :D mycket mysigt

//Mikkan♥

Oh my...

Hej alla goa söta läsare!
Va har ni haft för er en grå trist dag som denna??
Själv har suttit i ett klassrum hela dagen och försökt fatta högskoleprovet. Det har helt klart vart en tyst dag haha. Och sen har jag självklart haft det ganska kul om jag ska vara ärlig. Har lärt känna lite nytt folk, alltid trevligt ^^.
Hur det gick får jag veta  när resultatet dumpas i brevlådan om några veckor. Jag förväntar mig inget bra resultat (a). Men vi kan alltid hoppas på det bästa ;). Det har iaf vart en bra erfarenhet, och jag lär göra om det till hösten :P.

Fick höra av tanya att det finns en gubbe som  är 70+ som gör högskoleprovet just for fun. Jag tycker det låter helr sjukt coolt. Han har gjort det två gånger om året i 20år om inte mer. Säger bara oh my!! As cool hobby hihi

Hoppas ni får en mycket trevlig kväll :D själv ska jag nog krypa ner under täcket och kolla på någon film om jag inte sommnar haha

//Mikkan♥


Vill hemskt gärna hoppa över morgon dagen

Jag känner att sömnen börjar närma sig och jag gör allt för att inte somna. För imorn är det dags för HÖGSKOLEPROVET!!!! Buhu... JAg vill verkligen inte göra det längre. Printade ut lite gamla prov idag på  jobbet, och jaa det kommer gå åt skogen imorn!!! Det var ju inte direkt enkelt! Jag har verkligen ingen lust att gå upp imorn för att orgentera mig till min prov lokal. Fast det är lite spännande också :D hihi. Hoppas att jag kommer upp imorn bara. Kommer att vara upptagen från 08.50 till 16.45!! poff, där rök min dag haha.

Nej nu måste jag nog sooooooova.

ÖNSKA MIG LYCKA TILL

//Mikkan♥

WAKE UP!

Både jag och sara räknar minuterna just nu. Det är så extremt segt här, vi har 6st badgäster här just nu. Och vi rullar bara tummarna och håller koll på badarna. Men shit va tiden går sakta. Vi slutar om 3timmar och 10min xD

WHAT TO DO?????

//Mikkan♥

MIKKAN♥JOBBET

Då var man på jobbet igen, blev lite halv stressad när tåget körde som en snigel in till perongen, men trots min sega resa så hann jag precis i tid. Där kan man prata om flyt ;) Det är ganska dött här i simhallen, det är 4 ungar som bardar med sin mamma och pappa och sen är det en pensionär som motions simmar. Ganska skönt att det inte är värsta ruschen ^^.

Nej nu ska jag göra något vettigt haha

//Mikkan♥

Efter i Planeringen!!!!

Igår va min gamla mentor och hälsade på hemma hos mig. Hon fick mig att lägga upp en planering inför denna vecka, och det blev en mycket bra planering. Men så vaknade jag för en timme sen och det slog mig att om 30 min måste jag vara klar om jag ska hinna in till stan till 12, för att luncha/fika med Josefin. Det tar ju dock bara 20min dit jag ska men aa, bättre att vara där tidig än sen (som jag OFTAST är...alltså sen). Men tanken var att jag skullle vara klar med en av mina Engelska C uppsattser, men det kommer verkligen inte hända!!

Ska jobba ikväll med 15.00-22.30!!! Hur orkar jag?? haha men det är pengar ;D

//Mikkan♥

Men det måste vara ett skämt?

Att vakna upp till ett snö land kanske var mysigt och roligt i december och januari. Men nu är det den 5 april och det är inte mysigt eller roligt alls. Jag ville verkligen att våren skulle komma. Jag hörde igår på vädret att det skulle komma lite snö men inte mycket, och kolla vad man vaknar upp till?! Jag kallar det där MyCKET snö, fast det kanske bara är jag?
Idag ska jag försöka plugga lite :P men nu ska jag äte lite frukost och kolla på en film kanske :)

//Mikkan♥

Nästan precis hem-kommen

Då har man firat världens bästa KLARA :D Det var mycket mycket roligt och jag lekte fotograf heeela kvällen. Sjukt roligt om ni frågar mig hihi. Jag körde nyktert ikväll vilket jag tycker är extremt skönt just nu, slipper vakna imorn med att hela rummet snurrar xD som en viss SANDRA lär göra haha. Bilder kommer väl upp på face inom kort hoppas jag :D Det var inte min kamera så dom kommer så fort Hanna känner för att lägga upp dom.

Nu ska jag sova för att jag nog sova TROR jag haha

//Mikkan♥

Va gör jag inne??

Det är halv mulet ute men det ser endå ut att vara fint och fräscht ute. Vill bara gå ut med kameran och andas frisk luft, spela musik i mina öron och bara vara. Låter som rena rama paradiset just nu. Men tyvärr är det inte det jag gör. Nä jag sittter här framför datan, skriver lite i bloggen och leker på face. NO LIFE. Vaknade för typ en timme sen känner mig helt slut. Är halft förkyld, kan inte andas genom näsan :'( jag vill inte vara sjuk igen. Men det finns väl inte så mycket man kan göra åt saken. Ikväll är det PARTY :D Min kära vän Klara ska ha en sweeet 18 ör några av hennes vänner. Det kommer bli GRYMT roligt, men jag har ingen aning om vad jag ska ha på mig. Dagens i-landsproblem? Nä om man ska hoppa in i en dusch och vakna till liv, och försöka få tag i sandra som inte svarar på sms!!!

Ha en jätte bra dag alla söta

//Mikkan♥


Fan va trött jag är på de här nu

Det finns alltid en gräns inom oss alla och de har jag skrivit förr. En människa kan bete sig som en nonchalant ***** tills den andra personen inte orkar mer. Jag har en god vän som håller på med det till punkt och pricka och nu skiter jag i. -hon har ingen lust alls att lösa våra bråk/problem för fem öre, det fick jag bekräftat idag. Jag skulle träffat henne vid 8 ikväll, men det blir inte av för att hon ska iväg och göra annat. Tack. Jag lägger ner HELT OCH HÅLLET nu. Jag har redan vart med om samma sak en gång tidigare, jag tänker inte vara med om det igen!

//En förbannad Mikkan♥

Jag känner mig som världens sämsta vän!!

Usch jag hatar verkligen när man måste avboka saker och ting. Det är verkligen så sjukt jobbigt, och man känner sig så extremt dum också när man gör det. Självklart säger personen man avbokar på att det är lugnt. Men de är fan inte okej. Lovar man så lovar man, men ibland skiter sig verkligen allt. Jag är jätte ledsen SANDRA; TOBBE OCH JOCKE!! Förlåt och jag menar det verkligen, har ont i magen för att jag sviker er!! Förlåt

//Mikkan♥

Duchen sen skola?

Börjar tre idag, känns lite segt att behöva åka dit. Men det är ju älskade enelska C så vad gör man inte. Jag känner mig som en tant på 80 år nu för tiden. Jag är helt slut på kvällatna och jag förstår verkligen inte varför. Det kanske beror på att jag är så stressad i skolan och att det är en massa problem i privat livet. USCH fy och blääää. Idag vet jag inte riktigt vad som står på agndan, börjsar bli sjuk IGEN  :( har ont i halsen och snorar, hoppas att det går över!!!

IDAG BöRJAR PåSKLOVET!!! Wiiiiiiiiiii

//Mikkan♥

RSS 2.0