Plugg plugg och åter plugg

Att man gör samma misstag varje gång är lite knas tycker jag. Man vet att man har sjukt mycket att göra i skolan men ändå så skjuter man upp allt om och om igen. Man tänker "jag gör det sen" eller "det är ingen brådska de är typ en vecka kvar".
Varför ar man lika dum och korkad varje gång? Sen inser man att när de är två tre dagar kvar att man kanske borde ha börjat på en gång, även om de inte är så kul och även om man missar en massa annat. Och varför kan jag sitta här och säga dessa "visdomsord" BÖRJA I TID utan att själv göra det?
Vi vet alla att de bara blir jobbigare om man skjuter upp på det, men trots att vi hör folk runt omkring oss säga dom magiska orden; Börja i tid, Du kommer kunna slappna av när du är klar, Planera ditt arbete etc. trots att vi hör dom meningarna så struntar vi i det. Visst vi är tonåringar men det vi gör i skolan nu är vår start till de riktiga livet och vi kanske borde lyssna på dom visdomsord vi fått höra i alla dessa år?!
Nej men de är nog dags för ett uppryckning, det är typ bara 5 veckor kvar eller något liknande tills det är sommarlov, och innan lovet kommer så ska allt vara klart.
Visst de är mycket att ta igen men vi har bara oss själva att skylla om de är så att man har rester. Det är bara att bita i det sura äpplet och hålla ut dom sista veckorna.

Lycka till nu, jag ska försöka bli bättre men lovar inget
//Mikkan♥


Kommentarer
Postat av: lillebror

tror du att du e cool elr??

2009-04-23 @ 22:08:14
Postat av: Mikkan

Haha va va de där? Självfallet ;) haha

2009-04-24 @ 18:50:05
URL: http://miichaelaaak.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0