Efter 467 inlägg

är det nu dags att byta blogg namn. Jag kan inte ens den här blogg adressen xD Skumt jag vet men men

Jag fortsätter på Mikkanz 

Peace out


Kan någon förklara en sak för mig??

Varför är det så att varje gång tjejer får PMS så får dom flest ett STARKT behov av choklad. Va är Grejen??

PMS?!?!
Jag är fortfarande en pansionär

Igår jobbade jag 14-21.30 med mr Mike, väldigt roligt förutom att han satt i telefon halva tiden...suck haha. Ajuste sen började en liten tjej blöda näsblod kraftigt efter att ha fått en smäll på näsan av en kille. En olycka som inte blev så allvarlig som tur var.

Idag är det jobb som gäller igen...no suprise slutar väl vid 17.30 WIHO MONEY MONEY MONEY

Har beställt en jätte fin ring ifrån Chique.se
 


Aj min rygg...

Usch ingen rolig dag på jobbet alls. Vi har haft städ dag och jag har vart helt själv, medans dom andra vart på möte. Jag har städat mellan 110-120 skåp (torkat/putsat), Städat toaletterna, dammsugit entren, putsat speglarna och tömt snusk-kopparna (blää jag hade gasmask på mig HAHA och dubbla handskar, och ja resten av kompaniet tyckte jag va jätte töntig). Så min rygg håller på att döda mig. Jag vet att jag låter som en pansionär men jag tror jag har sträkt den eller något.

Jag slutar 14.00 och har typ hunnit allt jag ska :D Trodde jag verkligen inte när jag kämpade med skåpen. Jag är ganska stolt.Ahh jag hittade en ganska bra bild på hur man ska få bort ryggont. Jag skanke bör testa??


Jahapp

Sitter på jobbet och mina ögon svider. Inge ruligt!! Det är inte en enda människa i vattnet och jag slutar 22.30 långt kvar. Usch, men det är pengar. Hoppas bara det är såhär tomt hela kvällen :D då kan man kila lite tidigare.

Ah jag hade körlektion idag, och det va verkligen inte min dag. Jag har inga problem att köra, men idag hade jag bara lust att strunta i allt. Nya tag imorrn, Då hoppas vi på en UTVILAD mikkan!!!

Okej nu ska jag lyssna på lite skn musik och äta upp min mat MUMS

Work work work

Sitter åter igen på jobbet och gör nada just nu. Slutar om fyra timmar och har jobbat sen 8 imorse så jag längtar till min säng nu!! Ska jobba i helgen med NO LIFE, Men gaaalet mycke PENGAR hihih

Längtar tills imorrn :) För då ska jag träffa Olivia, en gammal dagis kompis. Jag har inte träffat henne på år och dar, så det ska bli roligt och spännande :D

Back to work, kanske ska ta mig en liten simtur så att jag vaknar till liv?

Bokade saker...

Usch jag hade TOTALT glömt att jag skulle på körlektion imorn klockan 12. Jag är hemma hos pappa just nu och kommer sova här tills imorn. Finns inte så mycket att göra än att gå upp i tid imorgon så att jag hinner till bilskolan. BLÄÄäää aja thats life

Du skulle bara veta..

..att jag är så mycket mer än du kan ana.Jag har precis kollat på Alice i underlanet AS BRA FILM haha. Se den jag lovar att den är värd det

 

Ur balans

..

Nu ska jag vara duktig

Okej jag började jobba 8 imorse och slutade 12, sen har jag vart dödstrött och inte orkat lyfta på mig typ haha. Men jag har bestämmt att jag ska vara jätte duktig nu och packa väskan och sätta mig på den varma mysiga bussen och bege mig mot gymmet och bränna lite och bli av med ilska. Helt enkelt bara träna tills jag måste krypa hem hihi. Låter UNDERBART!! Hade jag inte läst ut boken hade jag nog suttit med den nu (a).

 

As bra låt :D

JÄVLA SKIT

Jag HATAR att nå slutet på en bok som är GALET bra. Det är nog bland det värsta som finns, och speciellt när det (än så länge) inte finns någon uppföljare (och det kanske till och med ALDRIG kommer någon uppföljare). AAAAAAHHH jag lackar.... Va ska jag göra nu?? jag har läst den här boken så fort jag fått tillfälle i två dagar, va ska jag göra med min fritid nu liksom??? Haha jag känner att jag låter som värsta no life människan, men när det kommer till bra böcker så BRYR jag mig INTE!!!!!

SÅÅÅ BRA
Back in STHLM

Har haft det otroligt bra nere i Götebog, trots det halv tråkiga vädret. Ska nog ner dit snart igen. Idag jobbar jag mellan 8-14 sen blir det träning nån timme och efter det, kanske lite teori??


RSS 2.0