Helt okej helg om jag får säga de själv :P

De har verkligen vart en låång helg känns de som. I fredags drog mamma och jag ut till huddinge för att fira min moster lite snabbt. Sen när vi kom hem så började mamma städa som en galning fram till 01 på natten :S. Igår va de tävling i simhallen fram till 13 och jag kom dit vid halv åtta på morgonen, så de va en tuff morgon. Jag va vääääldigt trött innan vi skulle åka kan jag juh bara säga. Direkt efter så drog jag hem till Annika :D de va såå roligt att träffa henne och uumgås. Vi hade trevligt kollade lite film och så :P. Efter de så va de att bege sig hem och fixa lite innan mamma och åsa skulle komma hit. De va jätte trevligt att ha båda åsa och hennes hund melle här. Det blev åter igen en mkt trevlig kväll :D
Nyss så drog mammas kompis. Känns som om vi har haft folk här varje dag, men de är trevligt :D

Om2veckor så fyller jag år :D JIPPI haha<3

Puss på er suckers<3333 love ya<33

Knas och boll :P

Jag blev lite lessen idag. Jag pratade med min bästa kompis jossan i telefonen ikväll så bad hon mig vänta en liten stund för hon fick sms så jag gjorde de. Jag väntade typ 1-2min innan jag hörde ngn som skrattade i andra änden. Hon hade totalt glömt att hon pratade med mig, hon hade lagt telefonen i sin ficka....VAFAN...så gör man bara inte hallå. Men hon kan juh vänta sig snart att jag gör samma sak ;) YOU JUST WAIT AND SEE!! Blev sårad där iaf. Fuck you hun I love you anny-way! ( du vet att jag inte är allvarlig fast pay-back-time säger jag bara :P)

Sen har jag en knas sak att berätta, Mamma har tagit fram alla jul saker, vi har klätt granen nu ikväll:S haha asså så knas. Den ser lite halv dann ut eftersom de bara är silver i den :S De ska vara rött och glitter och silver haha men men den blir nog fin tillslut. Jag har även insett att dom där kulorna stuttsar vääääldigt bra haha :P lite roligt :D

Nä imorrn är de prov ska nog plugga lite till sen sova!

Till alla mina vänner LOVE YA<3

Puss på er suckers<3333love ya<33

den va söt hihi men så sann

Life is short
They say it takes
a minute to find a special person
an hour to appreciate them
a day to love them
but then an entire life to forget them

love ya<3<3

den va så fin kunde inte låta bli

 Friends will come and friends will go,
The season change and it will show,
I will age and so will you,
But our friendship stays strong and true

tog den från lotten :P sorry kunde inte låta bli hihi
till er my friends<3

puss på er suckers<3333love ya<333

Va gör jag här?? Ajuste..

Sitter i skolan eller rättare sagt så sitter jag på 100% och pluggar helt själv. Vi är typ lediga idag egentligen, men har prov imorrn och en massa annt som jag måste ta tag i :(. Just nu väntar jag på att Bojana ska höra av sig och säga om hon tänker komma idag eller inte. Hoppas att hon kommer så man får lite sällskap ;) annars blir de lunch med Lotten de ska bli riktigt trevligt. Sen när jag kommer hem så är de bara att börja plugga igen. Fast vill inte hem direkt, mamma storsädar eftersom de är 1a advent nu på söndag. Usch kaos där hemma. imorrn är de slapp dag igen, fast så har jag bara två grejjer i skolan som ska gå hyfsat snabbt hoppas jag.

Asså fatta om typ ngn vecka fyllar jag år :D sen är de bara ngr dagar tills de är jul :D myss. Men jag vill att snön ska komma tillbaka. ÄLSKAR snön. Men jag hatar slask, man blir så blöt och massa usch.

Nä men ska väl åter gå till svenskan JIPPI.

Juste höll på att glömma, Håller tummarna för att de ska gå bra för jossan idag på tävlingen. LYCKA TILL GUMMAN<3

Puss på er suckers ;)<333 love ya<3

Är så trött, stannar gärna i sängen (a)

Är så sjukt trött... Börjar om en timme...kom till skolan nu för att kunna mejla in min uppsatts, men när jag skulle göra de så va den borta :O fan då måste jag mejla hemma :( illa illa illa illa.... Sitter och väntar på jossan som är här snart, rättare sagt om 30min. Lyssnar på Nrj och kollar facebook eftersom jag inte har ngt bättre för mig.... Just nu längtar jag till Torsdag för så är vi lediga :D  såååå underbart haha.

Hare bäst så länge<3

Puss på er suckers<333 love ya<3

Zombie Söndag

Vaknade typ vid 12 imorrse. Riktigt skönt :D men va jätte seg. Jag tittade ut och såg att snön låg kvar, vilket gjorde mig glad men jag blev även lite frusen. Gjorde en kopp te och satte på filmen Honey. Efter de så pluggade jag lite, sen hämtade jag tecket och satte på Titanic. Hela den här dagen har vart som en zobie dag. Känns som om man inte vart vaken. Imorrn är de skola igen :(.Shit har inte gjort läxorna hehe aja de löser sig :P.
Ha en underbar vinter kväll<3

Puss på er suckers<3333 love ya<33

Det blev en najs lördag :D

Kom precis hem nästan. Har vart inne i stan med Hanna :D men skrivet mer om de längre ner ;).
När jag vaknade imorrse så orkade jag verkligen inte ens sätta mig upp i sängen. Jag va så himla trött!! hade inte bangat på att sova ngr timmar till men jobbet kallade. Kom ut och såg att de typ va snöstorm och jag blev jätte glad och full av energi (a).
 Det blev en bra träning, körde hårtr med mina grupper :P. Sen när vi slutat så chillade jag kvar lite inan jag begav mig hemmåt ^^. Jag kom och gjorde mig klar för att dra ut på stan och träffa Hanna.
Vi drog på bio och såg "Låt den rätta Komma in".
Ibörjan höll jag på att somna för den va as tråkig, sen hände de en läskig sak men sen blev de tråkigt igen (a) mot slutet blev filmen as bra för jag och hanna satt och höll i varran och skrek till lite då och då. Den va så äklig så man mådde illa men ändå bra:P.
Det va JÄTTE kul att träffa henna igen. va verkligen as länge sen jag såg henne. Vi måste ses snart igen :D.

Nä ska sätta på mig lite mys käder och kolla ngn rolig film så jag kan koppla bort vampysfilmen (a) hihi.

Puss på er suckers<3333 love ya<3

JAG SÅG DE SNÖA ;) fattar ni haha ;)??

Idag har de verkligen vart en as bra dag :D. Visst jag har vart as flummig i skolan men de är juh fredag så de får jag vara ^^. Har sett många leenden på många läppar (ink mina) idag :D UNDERBART haha. Jag har skrivit klart men uppsatts, sen efeter skolan så chillade jag med en god vän Bojana. Vi fikade lite och snackade om allt och lite till. Sen drog vi hemmåt. Kom hem och la mig i ett varmt bad eftersom att de va så sjukt kaaalllllt ute (a). Men sen under kvällen hönde ngt underbart :D DE BÖRJADE SNÖA :D:D:D:D:D:D LOOOOOVE IT  älskar snöön asså. Synd bara att jag inte träffade min bästa vän. Då hade nog dan blivit ännu bättre :P.

Puss på er suckers<3<3<3 love ya

Började bra höll på att sluta dåligt men allt hann räddas

Träffade jossan i gullmars idag så drog vi till skolan. Det har vart en ganska slapp dag när jag tänker efter ^^. Men de tråkiga är att de har regnat och blåååst som bara tusan :( lite synd om ni frågar mig. Kom hem och började plugga på en gång är typ klar med min uppsatts (a).
Loggade in på msn och började nästan gårta floder. Men som tur va så va de falskt alarm. Vill inte gå in på detaljer, men dom som står mig nära vet va jag pratar om. Dom vet även att de va dumt att jag ens tog upp kontakten med personen igen. Vill ni veta ngt får ni fråga!



Puss på er suckers<333love ya


De har vart en bra dag idag (a)

Det har vart en bra dag idag :D hihi(a). Idag när jag åkte hem insåg jag att jag Älskar hösten. Den är så mysig. När solen lyser så blir man såå varm inom sig även fast de är kallt. Myssspys. Det är så svårt att förklara, den är bara mysig :P.
tyckte den va lite gullig haha

Puss på er suckers<333love ya

En bra dag haha

Gick upp tidigt idag för att åka till Uppsala. Jag trodde att de skulle bli jätte tråkigt, men de va faktiskt en bra utbildnig :D. Sen va de juh ett roligt gäng man åkte me också haha ^^. Nä men de har vart en mycket bra dag :D. Imorrn är de måndag och då är de skola och vardag igen :S blääää usch vill inte (a). Men som en vän sa till mig..."Nu ä de bara 5dagar kvar sen är de helg igen". De är så sant som de är sagt ^^.



Puss på er suckers<3333 love ya

lördagen avklarad nu är de bara söndag kvar (a)

Idag har de vart sjuukt jobbigt. När jag kom till jobbet imorse så insåg jag och jesper att mina assistenter inte skulle komma :S. Vilket bettyde att jag var åter igen tvungen att jobba själv med alla barn. Oftast brukar de gå bra och de funkade idag me, men de va tungt idag. Kom hem sen, pratade med pappa sen jossan. Efter de så pluggade jag lite faktiskt (a) sen drog mamma och jag och handlade...vilket tog typ 2 timmar xD. Imorrn är de utbildning i Uppsala sen jobba 18-20. blääää vill inte att de ska bli söndag!!!!
Ska kolla på en film och chilla lite ^^ hörs sen
fin bild :P

Puss på er suckers<3333love ya<3

skola skola plugg plugg bläää bläää men de är juh fredag ;)

Sitter i skolan och "pluggar". Jag kan typ inte göra något för jag kan inte öppna word :S måste vänta på att min lärare kommer tillbaka :P. Väldigt skönt att de är fredag idag men ändå inte. För den här helgen kommer bli lite jobbigt, de kommer iaf inte bli någon sovmorgon :(. Jobba imorrn fram till 14 (sen efter de så måste jag antagligen plugga lite) sen på söndag så är de kurs i uppsala från typ 08-16, sen stressa till sthlm igen för att jobba 18-20:s ingen vila ingen ro.

Skulle ha sovit hos jossan i onsdags men slutade inte riktigt så. Mådde inge bra hade väääääärldens huvudvärk sen mådde jag illa så åkte hem. Men de blev lite körigt mellan oss, men de är löst nu:P haha(a).

Sen har de väl inte direkt hänt så mycket sen sist jag skrev. Jo jag har ingen data hemma typ (lång historia). Sen ska jag ringa till min pappa på lördag, vet inte riktigt va jag har att säga till honom men han bad mig ringa så antar att jag får lov att göra de....de är bara att bita i det sura äpplet :P

          

 Puss på er suckers<33333 love ya

hemma hos jossan och pluggar ??? haha

Sitter här i jossans soffa och lyssnar på hur hon tänker och klurar. Låter som om de går riktigt bra där borta, fast vi fick juh lite hjälp på tåget av magnus. Har matte delprov imorrn :S de ska nog gå bra ^^. Hade en ganska chill dag i skolan idag, slutade vid 14. Jag och jossan drog vi in till stan. Sen drog jag hem en snabbis och sedan mötte jag jossan och nu sitter jag här hemma hos henne ^^haha. Nä om jag ska ta och hjälpa henne och pulugga lite själv haha (a)

Puss på er suckers<3333 :D



Borta bra men hemma bäst ;)

Okej igår eller idag asså i fredags så satt jag uppe hela natten och kollade skräck filmer. Va lite obehagligt men efter att sett alla dåliga slut så va de inte lika läskigt (a).
Men iaf jag gick och la mig klockan 5 på morgonen =P. Sen idag (lördag) så kom mamma in och väckte mig vid typ 10. Då va de bara att klä på sig och sminka sig (vilket var de ända jag hann göra hemma) för att sedan åka mot huddinge och träffa kusinerna. Vi kom dit vid 12.30, när vi kom fram så åt jag frukost haha.

Men efter ngn timme eller två så åkte vi vidare till IKEA och kollade madrasser och en massa annat (ska juh fixa min säng :D). Som tur va så följde min kusin Sandra me till IKEA hon drog ngr halv torra skämt som jag skratta as mkt åt, om hon inte hade följt me så hade jag sog somnat haha. Vi va klara typ 17 och då va de bara att gå ut i kylan och åka tillbaka till Huddinge, Där vi stannade ngr timmar till =D.

Men vår resa va inte klar än, Vi åkte till kyrkan för att tända ljus, då mamma ringde en bekant som bjöd hem oss, och självklart så sa mamma ja. De va trevligt, vi spelade kort och jag lärde mig ett nytt spel ^^ STOLT. Vi lämnade dom vid 22.30. Vi va hemma tjugo minuter senare. Och jag är typ helst slut...har bara sovit 5 timmar de senaste dygnet haha men men  de har vart roligt =P.

Nä ska nog dra mig mot sängen för att sova lite =P.

Puss på er suckers ;) <3333333


RSS 2.0