Ärligt talat?!

Okej jag har i stor sätt läst ut hela serien nu och jag får ont i magen. Jag har börjat tänka FÖR mycke på framtiden känns det som. Klart att jag längtar tills jag tar studenten och allt, men jag vill inte göra de förns om typ 100 år eller något. Jag menar när man har tagit studenten va händer sen? Ingen bestämd tid som man måste gå upp till (om man inte fixat jobb direkt efter eller något), inga lektioner att gå på och träffa alla goa människor, allt de liksom ligger i dåtiden. usch man ska verkligen inte tänka såhär nu!! Äsch det som händer händer....

Äkta kärlek ljuger aldrig
//Mikkan♥

Halva veckan då da

Då har halva veckan gått och man har inte gjort något vettigt än (a). Ska dra upp till simhallen med karin lite senare och simma några längder. Jag hoppas att jag inte håller på att bli sjuk!! Har lite ont i halsen och min mamma låter FÖRJÄVLIG, hon har verkligen halsfluss. Asså om jag får ont i halsen igen så blir jag galen. Men de är bara att försöka hålla sig frisk.

Imorrn ska jag till tandis kl ÅTTA på morgonen :O hur gick jag med på de? Fick ett samtal av tandis imorse där som sa att dom var tvugna att flytta på min tid och jag var jätte nyvaken när hon föreslog kl 08.00 på morgonen. Om man frågar mig något när jag är trött vet man aldrig vad man får för svar. Men de va ganska skönt att dom ringde upp mig, då slapp jag ringa dit och boka om tiden.
Ska till sjukhuset imorrn för att ta en massa prover :S Efter de så blir de att möta upp jossan och co för att dra och grilla och fira valborg :D skojjsigt. Hoppas bara att jag följer med, man vet ALDRIG vad som händer på sjukhus eller hur lång tid de kommer ta!!

Nej nu ska jag slappa ännu mer eller något annat (a).

Puss på er suckers
//Mikkan♥

Happy face ;)

Tisdag tisdag tisdag segaste dagen so far. Har verkligen inte gjort något vettigt idag. Hittade en film som jag inte sett på evigheter, The three muskleteers. Den är så sjukt bra och rolig. Jag har faktiskt läst igenom engelska nationella texterna lite. Den här dagen har bara vart allmänt tråkig och de finns verkligen inte mycke att berätta. Just nu sitter jag och lyssnar på musik och dricker bubbel-vatten ;D.

Musik till folket


 

 Lost Vs. The Sounds - Night after Night

All for one and one for all ;)
//Mikkan♥

Day one

Första dagen på frysenlovet och vad har man gjort? Inget. Eller ´jo jag har vart jätte duktig och städat mitt rum. De har verkligen vart en grov städning som jag gjort. Jag har plockat undan och bort massa saker, damsugit, skurat och dammat och bäddat om i sängen. Nu är de riktigt rent där inne :D. Väldigt skönt, nu får vi se hur länge de håller i sig (a). Jag har inte gjort så mycket annat idag. Men de har vart väldigt avslappnande att inte ha någon tidspress på en själv.
Imorrn vet jag inte vad som händer, vi tar dagen som den kommer ;D.

Lite musik till er sötisar njut <3


 Dom gör låten så bra. Jag fick gåshud när jag lyssnade på den första gången. love it

Puss och kram ät banan ;)
//Mikkan♥


Ett sammandrag av denna söndag

Gick upp med tuppen idag för hjälpa till i simskolan. Mamma och jag stressar hemifrån runt sju, men när vi kommer dit inser vi att vaktis har försovit sig...Suck. Men de fanns inte så mycke att göra. Vi var dock tvugna att skicka hem alla simskolebarn iaf dom som skulle börjat 07.45. Vi kom in i simhallen vid åtta och då hade jag ingat att göra där längre egentligen. Men jag kände inte för att röra mig hem, skulle ändå inte kunna somna om (a). Så hoppade i vattnet och hjälpte till lite ^^. De va sjukt kul att jobba med dom, alla var så glada och posetiva, man kunde liksom inte vara något annat än glad. Sen träffade man P också :D väldigt roligt, har inte träffat honom på väldigt väldigt länge. Så han stod och höll mig lite sällskap medans ungarna simma.

Sen när man jobbat klart var de bara att åka hem och andas lite för att sedan åka tillbaka till simhallen för att jobba igen (a). De va roligt att jobba då också. Alla är så glada så allt blir bara så mycket roligare att göra.

Juste måste ju bara berätta, en av mina lördags simmare kom fram till mig idag och gav mig några blommor som hon plockat. Hon är så gullig.

Imorrn MÅSTE jag verkligen städa mitt rum. Och då menar jag inte att bara plocka upp och lägga alla saker på plats, utan jag menar grov städning. Damma, damsuga, skura om de behövs, byta sängkläder etc. Jag längtar redan tills jag är klar med det och kan göra annat ^^.

Nej ska se om jag hittar någon film som jag kan se. Jag har ju lov hela veckan så behöver inte stressa till sängen ;).

P.s
J jag är glad att vi är sams igen. Jag vet att jag är sjukt envis men de är du med. 
Älskar dig gumman♥
Brudarna som är OSLAGBARA tillsammans
 
PUSSKALAS hihi
//Mikkan♥

DET ÄR ETT MÅSTE ATT LYSSNA!!!

FÖR ATT KUNNA LYSSNA PÅ DETTA KLIPP MÅSTE DU GÖRA FÖLJANDE FÖR ATT FÅ BÄSTA EFFEKT:
* Du MÅSTE ha hörlurar (helst hörsnckor)
*Du måste blunda
*Om ni är fler som lyssnar så MÅSTE ni turas om annars går det inte (om ni inte har flera uttag)
*Tryck in snäckorna med händerna om ni inte vill höja mycket. Ni ska inte kunna höra något annat ljud än klippet.

För att lugna vissa nerver:
*DET ÄR INGET HÖGT så ni får inte ont i öronen om ni inte skruvar upp på högsta



Have fun ;D

Yours only
//Mikkan♥

Är inte våren bara bäst?

Fint väder, man är på bra humör (till viss del). Har jobbat nu på morgonen/förmiddagen idag igen och ska iväg och jobba snart igen. Det har vart en lång helg och de har verkligen kännts som om jag bott i simhallen ^^. Men de har vart roligt med alla glada människor som alltid vart på topp och bara varit allmänt glada :D. Våren=Lycka!!
Nej nu måste jag få i mig något, har bara ätit en macka vid åtta imorse i simhallen så jag är ganska hungrig ^^

Ha en underbar dag så hörs vi seeeenare ;)

MAT-DAGS ;D
//Mikkan♥

Lång dag och den är inte slut än ^^

Har bott i simhallen hela morgonen 07.20-13.30. Jag var allvarligt talat heeelt slut när jag kom hem. Somnade på soffan i en timme typ. Men måste meddela allt många av mina simmare tog Brons, Silver ochGuld- tider. Man blir ju stolt (a).

Va har annars hänt idag? Jo jag har bråkat med J igen...SUCK. Men jag blir sjukt sårad när hon anklagar mig för de ena och de andra och sen när jag konfronterar henne så ska hon ändå vända de emot mig så jag ska vara tjuven i dramat. Jag är så j***a less på de. Våga inse att man gör fel!!! När  hon säger att jag gjort något som sårat henne eller så, kontrar inte jag med ett påhopp om att hon gjort de och de. De är väl bara att ta åt sig och säga förlåt UTAN PÅHOPP, och sen om man tycker att de är värt att bråka vidare so be.

Ikväll vet jag inte riktigt va som händer än, vi får se vad som dyker upp :P.

Ha en fortsatt underbar dag i detta fina väder :D

KRAMKALAS
//Mikkan♥

Lov igen UNDERBART

Då va det lov igen. Jag vet LYXIGT och väldigt skönt. Idag måste jag bara säga att jag va sjukt stolt över mig själv. Gick upp 07.20 och var i skolan till 09.20 bara för att skriva klart min labbraport. Började egentligen 13. Hade ju matte prov idag as well, de gick på en halvtimme sen va jag klar. Svarade på alla uppgifter förutom en. Men de kändes bra så det är bara att hoppas på det bästa. Hade privatlektion idag också vid 16.30. de gick väldigt bra och hanhar lärt sig väldigt mycket och han kan snart dyka perfekt :D.

Har precis kollat klart på en film med mamma. Hon hade hyrt rally brudar, riktigt rolig film måste jag säga.
Ikväll blir de en ganska tidig kväll, de är upp med tuppen imorrn och jobba, det är även tävling för mina sim-ungar. Vi får hålla tummarna på att de går bra för dom.

Nu ska jag kolla på en annan film haha;) Ha en underbar kväll

Pussss
//Mikkan♥

Torsdag- oj vilken lättnad

Idag tog jag tag i mitt skolarbete på allvar för fösta gången under 2 känns det som. Är klar med två av tre uppsattser. Jag ska bara skriva ner allt på datan och det gör jag imorrn när jag kommer till skolan. Jag tänkte vara i skolan redan vis 09.00 så att jag verkligen kan jobba och bli klar med allt. Imorrn börjar lovet :D ett lov som vi alltid har på den här skolan. Riktigt skönt.


Idag har vart en as bra dag. Mycke skratt och en himlans massa flumm mellan mig och J. På bgm-mötet idag kunde jag nästan inte sluta skratta. Asså de ve ett sånt roligt möte och aa de känns bara kul att vara där. Alla va på bra humör och gjorde saker tms och skrattade med varandra. De är en riktigt bra liten grupp vi är, jag tror vi bara är 9-11 pers eller
liknande. Bra dag idag med andra ord.

Nu ska jag göra något annat ;)


PussPuss
//Mikkan♥

PANIK big BIG times

Åh va jag hatar mig själv. På fredag ska 3 uppsattser in plus att jag har matte prov :O!! OMG hur ska jag hinna?? Visst jag har inte mkt kvar på vissa av dom men hur fan ska jag hinna?!?!?! PANIK. Varje gång gör jag samma sak!! usch och fy och blä. Kanske bra att sätta sig med de där.....
De blev varken simning, jobb eller någon övernattning. Jag och J bårkade "lite" idag och just nu vet jag inte vart vi står.

I förrgår så frågade hon va jag tyckte om hennes ny-slingade hår, och jag sá som jag tyckte att de såg grått ut men de va inte fult (även om hon uppfattade de som om jag total ratade de.). det ve verkligen inte meningen att såra dig. Jag menar det, förlåt. Sen igår sa hon något till mig som va ett riktigt hårt slag under magen. Jag vill inte gå in på de men de va verkligen inte snällt någonstans. Sen sågade både J och B mig i förrgår när jag berättade att jag ville göra lumpen och att jag ska göra antagningsprovet så fort jag blivit 18. Båda började säga att de ett år långt och de va sjukt länge och började bara snacka om hur dåligt de va och att jag inte borde göra de etc. Visst dom fick in en posetiv mening "de är en bra merit" wow tjejer tack för ert stöd och uppmuntran. De va nog sista gången jag berättade något som jag vill göra framför dom. Bäst att hålla tyst. Så jag har inte vart trevlig eller glad mot J idag. Visst jag kanske tog i lite väl mycket men både hon och jag måste tänka oss för innan vi säger ngt till varandra. Och nej jag skriver inte detta för att tycka synd om mig själv eller va de nu va du skrev. Nu är de ute ur mitt system och vi har båda kommit på en lösning.

Fy fan J när vi tjaffsar så tjaffsar vi som riktiga tjejer om skit saker!! SKÄRPNING asså!! ;D Börjar bli pinsamt xD

Asså jag vill fixa min blogg men fattar inte hur jag ska göra :( hjälp (a)

Nej jag borde verkligen plugga ska se om jag hittar mina dokument (a).



Ett tips till er alla som ni nog redan känner till:
"Tänk två gånger innan du öppnar munen"
//Mikkan♥

Ibland är de inte så kul att ta beslut

Ska väl ta och göra mig klar iaf de sista som är packa väskan, sminka mig och ta på mig en varmare tröja, skor och jacka.Ska möta J vid 12 så måste ta 11.34 bussen. Det är en ganska kort dag idag på ett sätt, börjar 13-15.50 det är iaf korta lektioner idag jämfört med igår när vi hade 3st 80min lektioner inte ett dugg segt. Hoppas att det blir en lika bra dag idag som de va igår, men de känns som om det kommer bli en sur och bitter dag idag.
Dock ska jag iaf försöka att inte dras med i den sura vinden.
Vad händer annars idag? Jag kanske ska simma ikväll men vet inte om jag ska för jag måste verkligen plugga. om jag simmar så lär jag ha privatlektion lite innan i 40min, och sen ska J KANSKE sova över hos mig. Men vet verkligen inte om de är någon bra idé den här veckan.
Jag har tre saker som jag måste göra klart tills på fredag och jag vet att om J sover över så kommer de verkligen inte bli något gjort. (även om jag inte är så duktig på att plugga och ta tag i saker när jag är själv heller men jag gör mer själv, när de gäller dom här sakerna, än om jag är med ngn).
Så vilket ska jag skippa och skjuta upp på? Jag skulle kunna åka raka vägen hem, plugga ett tag, åka och ha privatlektion, simma, åka hem och kanske plugga lite mer sen sova. De låter väldigt skönt och stimulerande. Jag tror de blir simma jobba plugga idén.
Kul nu har ni läst om hur jag resonerar haha.´

Nä de här va inte sååå himlans kul. Sitter just nu i skolan och avslutar detta inlägg som jag påbörjade hemma innan internet började dampa hemma. Ganska onödigt för mig att åka så tidigt hemifrån idag. kunde åkt vid 12.04 ist. Visst de rörde sig bara om 30min men de hade vart skönare att vara hemma än att sitta och häcka i skolan medans jag väntar uttråkande på J.

Nu ska vi inte vara så negativa här. Snart börjar lektionerna jippi NOT.

Ha en underbar grå/mulen dag alla.

P.s.
Ni som inte Word 2007 kan inte se hur min blogg ser ut när de gäller rubrikerna. Jag har ett typsnitt som bara finns på W-07 och har man äldre modeller så kan man inte se de. Så ladda ner w-07.

Puss och kram vi ses i stan ;D
//Mikkan♥

Oh what a beautiful day

Idag har det verkligen vart en härlig dag. J hade med sin nya kamera så vi fotade oss själva som galningar. Fan asså jag hade sjukt kul och när du skulle förklara (du vet vad)  hahah shit va jag skrattade. Visst jag blev sur på dig på eftermiddagen (men kommer inte ihåg varför) men de va en sån liten stund. Hela den här dagen har bara vart underbar. 

Några av bilderna<3
    
Lite finare Lite bättre Lite galnare!! J&M=bästa vänner i vått och tortt♥

Jag har faktiskt vart duktig ikväll. Jag har pluggat ganska mycket (a), jag har iaf börjat på dom saker som jag ska lämna in etc. Lite stolt asså haha.

Nej nu ska jag kolla vad J gör för bus på facebook ;)

Smack :*
//Mikkan♥

Tack och bock

Igår hade jag sjukt soliagt hemma hos miss N. De va trevliga människor där och alla var på as bra humör och de va en massa skratt. Av mig och J fick hon en låda där det stod "Godsaker" på sen köpte vi lite godis som vi la på botten och ovan på de så la vi några kondomer och en två-sidig-klubba. De va som sagt en galen kväll och vi/jag hade så sjukt roligt. Jag tänkte bjuda på några roliga och fina bilder från igår.
  Jag och J innan vi drog till N

    Fina tjejer är vi allihopa :D ♥
Fler bilder finns på facebook för dom som vill se :D
Men jag måste berätta en sak. När jag och J anlände vid Årstaberg för att byta pendel så blev jag sjukt kissnödig. Och de är inte lite utan extremt så man får ont i magen. Men J vägrade hoppa av så jag kunde gå på toa, två sationer efter Tc så va jag tvungen att hoppa av, skulle inte ha klarat mig annars. Så vi gick av och jag klättrade ner längst bort på perongen och aa kissa haha. Sen kunde vi gladligen fortsätta :D.

Tack för en underbar fredakväll N. De va sjukt kul och jag hade galet roligt.

Men nu ska jag nog sova lite eller kolla på en film.

Ha en bra kväll
//Mikkan♥

Hemma hos J och gör mig klar

Nu håller jag pch J på att göra oss klara för att röra oss mot Sollentuna, där vi ska på tjemiddag/fest och fira miss N som fyller 18 på söndag. Det kommer bli sjuk kul och jag känner mig ganska laddad :D. Nä ska kanske fixa det sista. Hörs imorrn efter att jag jobbat på morgonen......

Party people M&J
//Mikkan♥

mmmm FREDAG <3



Nice hahah så här kul har man på skoltid haha. (detta är gjort på facebook people <3 )

FREDAG IDAG ALLA
//Mikkan♥

Plugg plugg och åter plugg

Att man gör samma misstag varje gång är lite knas tycker jag. Man vet att man har sjukt mycket att göra i skolan men ändå så skjuter man upp allt om och om igen. Man tänker "jag gör det sen" eller "det är ingen brådska de är typ en vecka kvar".
Varför ar man lika dum och korkad varje gång? Sen inser man att när de är två tre dagar kvar att man kanske borde ha börjat på en gång, även om de inte är så kul och även om man missar en massa annat. Och varför kan jag sitta här och säga dessa "visdomsord" BÖRJA I TID utan att själv göra det?
Vi vet alla att de bara blir jobbigare om man skjuter upp på det, men trots att vi hör folk runt omkring oss säga dom magiska orden; Börja i tid, Du kommer kunna slappna av när du är klar, Planera ditt arbete etc. trots att vi hör dom meningarna så struntar vi i det. Visst vi är tonåringar men det vi gör i skolan nu är vår start till de riktiga livet och vi kanske borde lyssna på dom visdomsord vi fått höra i alla dessa år?!
Nej men de är nog dags för ett uppryckning, det är typ bara 5 veckor kvar eller något liknande tills det är sommarlov, och innan lovet kommer så ska allt vara klart.
Visst de är mycket att ta igen men vi har bara oss själva att skylla om de är så att man har rester. Det är bara att bita i det sura äpplet och hålla ut dom sista veckorna.

Lycka till nu, jag ska försöka bli bättre men lovar inget
//Mikkan♥


Bästa dagen EVER

Idag har toppat alla dagar på detta sega lov. Det har vart sjukt fint väder hela dagen och jag har tagit mig tid att njuta av den.

I
morse så vaknade jag av att min kära lillebror sprang upp och ner i trappen 50.000 gånger typ. Men visst jag kunde väl ha somnat om, klockan va ju trotts allt bara halv nio på morgonen?! Men de är inte riktigt så lätt, när man vaknat första gången av allt springande så slutar man inte lyssna på de utan man ligger kvar där man ligger och typ räknar stegen han tar. Iaf så tog jag mig i kragen och drog mig upp vid nio. Då möts jag av en godis-ätande lillebror som vill att jag ska leta efter mitt ägg.
(Det är tradtion här hemma att när vi barn vaknat på morgonen så hittar vi alltid en varsin lapp som sedan leder till en  ny lapp som leder till ägget)
Jag som precis vaknat sätter mig vid min lapp och försöker luska ut vad de står ("Haren"(=pappa och A) har liksom blandat om bokstäverna) så för att hitta nästa lapp måste jag förstå vad som står ^^. Jag förstod NADA. När jag och O suttit där typ 5min kanske så kommer "haren" upp för trappan. Jag "tvigade" henne att hjälpa mig om hon ville att jag skulle hitta de där ägget. Iaf Ägget låg i min andra lillebrors garderob. Jippi Mikkan kan också ^^.

Sen åt jag lite frukost och började kolla på MTV men så tittade jag ut och insåg att de va sjukt fint väder, inte ett enda moln på himlen. Kan de bli bättre? Jag kollade hur varmt de va mot vår vägg på altanen, de va hela 40 grader varmt. Från 10 imorse till typ 15 har de vart mellan 30-40 grader mot väggen. Och självklart har jag legat under den klarblåa himlen och solat lite och bara njutit av det vackra vädret. Och jag råkade bränna mig lite men de har typ lagt sig och jag är bara "brun". Jag har iaf fått färg så jag är inte så vit längre :D tack för de haha.

Sen grillade vi idag, när man börjar grilla så betyder det att snart är de sommar :D Hoppas de blir så här fint imorrn me.
De har bara vart en underbar dag och det är en underbar kväll just nu. Jag sitter på altanen som har blivit mitt hem känns det som och lyssnar på musik och varierar mellan datan och min bok som jag läst ut snart. Tyvärr är det inte den boken som jag kommer ha prov på men men borde väl kanske börja på den boken as well. Men de gör jag imorrn eller ikväll eller något ;)

Hoppas att ni haft en lika lyckad och bra dag som jag och jag hoppas att ni har vart ute mycket också och inte bara häckat inne framför tvn, daten eller i sängen.


Puss på er
//Mikkan♥


 


Fredagen <3

Fan vilken underbar dag de har vart idag. De har vart sjukt varmt och jag känner att jag har fått saker och ting gjort. Träffade A en snabbis, sen direkt hem till mamma och testa baddäkterna och sen hem till pappa igen. Sen bosatte jag mig i stort sätt på vår altan. Jag övertygade alla att vi skulle käka ute :D sen när jag hjälpt till med disken lite annat så satte jag mig där ute och läste min bok och pluggade faktiskt lite :D lite stolt över mig själv måste jag säga. Nä men de har vart en toppen dag sommar-känsla långt in i kroppen. Man blir ju bara lycklig av detta väder :D Imorrn blir de kanske lite grillning härligt där.
Men innan vi kommer till den ljuva kvällen så har vi ju morgonen att ta oss igenom. "Påskharen" har ju vart på besök, och pappa och A har ju som vanligt gjort en "bana" som vi måste följa för att hitta våra ägg. Och oj va dom kommer skratta åt mig för jag känner mig inte sååååå jätte sugen på att leta ägg de första jag gör på morgonen (a) men de blir säker kul. De brukar bli väldigt roligt :D

Nej ska ta och lämna över datan till A. Här har ni lite trevlig musik att lyssna på ;). natti natti





 I will ALWAYS love you babe♥
//Mikkan♥

Bläääää va tråkigt här va

Usch hatar dessa kvällar när man inte har lust med något. Pappa och A kollar på film, men jag orkar inte se på någon svensk film just nu, min ena bror kollar på film inne på hans rum men den är lite halv seg as well, den andra brodern är ute och ränner någonstans antar jag och Berit har gått och lagt sig. Har jag missat någon? Aa jo jag sitter här framför datan och har tråkigt. Jag känner inte för att kolla på någon av filmerna och jag känner inte för att sätta mig och läsa eller plugga. Och nej jag vill inte sova för jag är långt ifrån trött. Dessa kvällar får man för mycke tid till att tänka, och de är inte alltid bra att få den tiden. Jag märker att det är ett lite halv bittert inlägg men man är inte alltid på topp heller.
Jag tror att blogg-torkan är över eftersom att jag sitter här och skriver för fulla bullar om helt meningslösa saker haha. Men har man inget bättre för sig så kan man lika gärna göra det ;).
Nu är de typ bara fyra dagar kvar av detta sköna lov eller något. På tisdag börjas de igen och då öser proven in....men men

Sen en liten hälning till dig N, Ha så kul på båten älsklingen ;) ♥

Nu tycker jag att vi ska rycka upp oss lite så jag lägger in en as skön låt här ^^ man blir bara glad när man hör den och den har vart på min blogg förut :P sen lägger jag upp en underbar låt som man bara smälter för.


Glada låten :D haha

Låten man smälter för :P

Puss på dig så länge
//Mikkan♥

Myspys dag med J oc A

Blev väckt av älskade J imorse oerhört snällt av dig. Vaknade med andra ord vid 11, men de va lika bra att gå upp annars försvinner ju hela dagen. Men jag gjorde mig klar och rörde mig mot henne. Vi skulle dra till Farsta C och kolla runt lite och köpa påsk-ägg. Själv skulle jag köpa en bok som jag letat efter (och ja jag hittade den :P). Vi va i farsta i typ 4timmar och vi köpte kläder, böcker, kollegieblock och mat ^^ och ägg haha. Att gå runt med J och A i farsta är en upplevelse som man sent glömmer, dom är som bill och bull men de är väl så syskon-kärlek ska vara, knäppt, äkligt, as roligt och sjukt haha.
Efter Farsta trippen så drog jag och solade och blev av med 10kr, så den som sola efter mig fick 5min av mig, den fastnade där inne eller något . Men de är inte hela världen ;).

Ikväll händer inte så mycket, måste läsa ut den där tråkiga boken som ska vara utläst nästa vecka och jag har knappt börjat men men vi får se. Min själv diciplin är inte den bästa om jag säger så (a).

Imorrn ska jag hem till mamma en snabbis, ska träffa Annika en lite stund innan jag ska hem till mamma och sen ska jag testa mina nya baddräkter som har kommit :D me like. Jag ska och jag lovar att jag ska lägga upp bilder på dom om jag tycker att dom är värda att hamna på bloggen ;) haha.

Sen har jag, O och E vart ute på sttutsmattan :D och som vanligt är dom två clowner haha.

Nej nu ska jag göra lite mer te och kolla runt om jag hittar någt intressant att göra.

Puss och kram
//Mikkan♥

Ett litet inlägg från sjuklingen! Kommer ni ihåg?

Det är bara en massa små klipp från dom BÄSTA barnprogramen genom tiderna (a) ÄLSKAR DOM <3
Jag hade inget bättre för mig, ligger ju bara och sover haha. NJUT :D♥

 

 






Jag var bara tvungen att lägga upp dessa klipp. Älskade dom här serierna när jag va liten och jag älskar dom än idag. Det finns INGA BÄTTRE!

Puss och Kram
//Mikkan♥

Vår det finns inget bättre

Jag har några små saker som jag lägger märke till varje vår. När dessa saker träder fram så märks det att våren och sommaren är på väg :D

* Solen och ljuset
* Värmen
* Glass reklamen
* Solglasögonen
* Vår-kläder
* Fåglarna
* Musiken

Jupp litan kan göras LÅNG.

Jag håller på att bli frisk JIPPI. Vi labbade idag på NkB as kul. Tyvärr har inte jag bilderna, dom har J men jag tänker sno dom av henne så fort hon laddat upp dom. De blev as coola färger när vi blandade olika saker. Bild kommer.

Imorrn är de fredag och jag längtar riktigt mycke. Ska självklart till skolan en stund men den ska jag träffa Erik och de kommer bli väldigt roligt :D.


Ska dra och handla med mamma lite och jaa jag har lite blogg-torka just nu (a)


Puss hej

//Mikkan♥


 


Sjuklingen

Då va de dags att bli sjuk då. Har ont i halsen men mår mycke bättre. Har vart ganska dålig hela veckan, jag tror att J har smittat mig ;) tack gumman och tro vad du vill...du är den enda som har hostat på mig haha. Aja de vi ska fokusera på är att jag är på väg att bli frisk HOPPAS jag.

Annars har jag haft nationella prov i Svenska B. De va skrivning i 5 timmar....mellan 9-15, men jag va klar vid 12. Jag orkade inte fixa texten eller så. Jag gick igenom den men sen tyckte min lärare att jag skulle komma tillbaka efter lunch men de orkade jag verkligen inte. Så jag och J drog till gamla stan, vi la oss på bryggan och jag råkade somna till och från. De va sjukt skönt, men sen blev de lite kallre så vi drog och fikade och drack te.

Jag kom hem vid 15 och då la jag mig i soffan och kollade på film och halv sov.

Ska ta och sova nu också mina ögon väger ton!! haha

Sov gott


Natti Natti
//Mikkan♥

RSS 2.0